Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok özendim bakk evde olup yerlerdeeee debelenmeye:)) ayy yaparken bu mihracee için bu fiyonaa için buu ilkin için bu ayşe için bu aslı için bu emidaf için:)) de oluymuu hehe

çok özendim bakk evde olup yerlerdeeee debelenmeye:)) ayy yaparken bu mihracee için bu fiyonaa için buu ilkin için bu ayşe için bu aslı için bu emidaf için:)) de oluymuu hehe

ay ne demek canım tabii ki.
ama bendeki kilo zaten takımın toplam kilosuna eşittir:108:valla 3pazardan beri ugraşıyorum bogazımı tutmakta sanki biraz toparlanmışım .bende kutlama yapıyom yeşilçayla

bende zayıflamak istiyorum yaama 3 ay oldu doğum yapalı...

gel hayatım armaızaa:) takımımızda annelerimiz çok maşallahh ama korkuyorum heee bukadar çok anne olmasından
bendemi böylemi olucma yaa şimdiden iştahımı engelleyemiyorumm ozamandan tırsıyorum

amanın amanınnn 4 tane poğaçacaa (pastane poğaçasımıydı ev yapımıydı)
inş. ev yapımıdır yaa miniklerde 2 lokmalıklardaann
aslınd açokkilon kalmamaışşş emziriyorsun çabucak gider eğer dikkat edersen canım.
bence aramıza gelmelisin buraya yenilenleri yazmak çok etkiliyorrr az yemeye teşvik ediyor.

canım bende aynı dertten müzdaribim..ancak benim meraj ettiğim dogumun 2 yada 3 ay gibi sonrası diyet yapılması uygun olurmu...

olur olurrr hazo arkadaşın dediği gibi fazladan yneilen ıvır zıvırları atmak bile sizi düzene sokar canımmmm siz şimdi süt olsun diye paşa lokmları tatlılar helvalar vs.. götüryorsunuzdur onları bırakırsanızz kısa zamanda toparlarsınız

Son düzenleme:
ay ne demek canım tabii ki.
ama bendeki kilo zaten takımın toplam kilosuna eşittir:108:valla 3pazardan beri ugraşıyorum bogazımı tutmakta sanki biraz toparlanmışım .bende kutlama yapıyom yeşilçayla
hımsss negüzel 3günde bileee farketmişssin bu snei çok güzel motive eder canımm devamıda gelir inş...
ben veremiyorum artıkk birde iştahım bir açık bir açıkki anlatamam

evet canım bugün tam iki ay oldu...bende hamilleikte 25 kio aldım hala ödemim var 13 gitti

afiyet olsun canımmmm
öğlene kadar iyi gitmişssin ama yaa 10 kaşıkD biraz fazla değilmi yawss valla kırıntıların banada yeter hehe :)
2 bebiş emziriyorusn ancak ama dimi
emzirme diyetleri baya bişey içeriyo, önce biraz yediğim aburcuburu azaltarak deneyeceğim, olmazsa yemekleri de azaltacağım. bayramdan önceki 15 gün hemide hergün ortalama 80gr. çukulata tüketmişim, düşün yani. günde 500 kalori çuklatadan geliyordu

çocuğun teklifini kabul etmezsen pc sini geri verirsin olur biter...pc verdi diye kızımızı verecek değiliz ya

kayınvalide günü nasıl bişey oluyor, o yapıyor siz yiyor musunuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…