- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.621
ay canımm bu azimle vereceksin inş.. Allah yardımcın olsun
ayy niye gitmiyor bu mesaj yaaaa aaaa sinir oldumm
ben izinli oldugum için şimdilik evdeyim.ama birazdan pazara çıkcam
ögleden sonra çocukların ögretmenleri ile görüşcem .genel bir durum sorgulaması yani.
biraz dans etcem, bisikletim var ama sıkılıyorum pedal çevirmekten birazda yerde kendime göre hareketler işte.
elleirne sağlıkk güzelimm ama hnai kupam yaaaaa daha hiç kupa vermedin bana15.11.2011 Salı sayımı
mihracee 34
aynalar 23
emidaf 19
melekayse 12
elifezgi 11
pinkcat87 10
1.73 10
ateşsu 9
fiyona 0 (izinli miydi bilmiyorum)
fatma izinli
nazco izinli
bende kahvaltı yapmak istiyorummmm ama müvekkiler var yuanıbaşımda(((((((((88
çok özendim bakk evde olup yerlerdeeee debelenmeye:)) ayy yaparken bu mihracee için bu fiyonaa için buu ilkin için bu ayşe için bu aslı için bu emidaf için:)) de oluymuu hehe
dunku menüm
sabah
1 poğaça
5 zeytin
ara
1 poğaca
öğle yok
ara
3-4 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 dilim ekmek
akşam
3-4 kaşık makarna
bende zayıflamak istiyorum yaama 3 ay oldu doğum yapalı...
ya zaten spor yapamam karın için.evet 4 aydan önce olmaz. ama en azından yediklerime dikkat edebilirim.acayip bi iştah var o yüzden. en azından buraya yazarak biraz utanırım da yediklerime dikkat ederim diye düşündüm:)
evlendiğimde 55 kiloydum.hamile olduğumu öğrendiğimde 58 dim. doğuma 82,6 ile gittim. su an 67,8 im. şimdi tartıldım.3 gün önce 65.2 ydimilginççç
dün yediklerimi bi saysam:S boğazımı tutamıyorum. sadece yemekten sonra yediğimi söyleleyim.4 tane poğaça 2 dilim kek:)
kızlarr toplantıya giriyorum çıkmam lazım geicem yine görüşürüzzz:)
canım bende aynı dertten müzdaribim..ancak benim meraj ettiğim dogumun 2 yada 3 ay gibi sonrası diyet yapılması uygun olurmu...
hımsss bir sorun vardır yaaa yoksa neden olmasın yardımcı olaiblirim istersen ama öğlende sonra birazdan çıkacğaımmm canım gelince bende deneyebilirimben 3 gündür kilo çizelgesiyle ugraşıyom.kilo vermeden olmuyo herhalde:18:
hımsss negüzel 3günde bileee farketmişssin bu snei çok güzel motive eder canımm devamıda gelir inş...ay ne demek canım tabii ki.
ama bendeki kilo zaten takımın toplam kilosuna eşittir:108:valla 3pazardan beri ugraşıyorum bogazımı tutmakta sanki biraz toparlanmışım .bende kutlama yapıyom yeşilçayla
hımsss bir sorun vardır yaaa yoksa neden olmasın yardımcı olaiblirim istersen ama öğlende sonra birazdan çıkacğaımmm canım gelince bende deneyebilirim
kızlar ben yemeğe gider gelinceee takılırım tekrar mucksss
ya diyet değil yapacağım.diyet yapmaktan korkuyorum sütüm kesilir diye. sadece yediğim saçma seyleri yememeye çalişacağım.çok hamur işi yiyorum çünkü.ekmeği falan azaltacağım. ama tek başima başaramıyorum.buradan destek alarak düzene girmeye çalışacağım.süt yapan şeyleri daha çok yemeye çalışacağım...sende mi yeni doğum yaptın?
emzirme diyetleri baya bişey içeriyo, önce biraz yediğim aburcuburu azaltarak deneyeceğim, olmazsa yemekleri de azaltacağım. bayramdan önceki 15 gün hemide hergün ortalama 80gr. çukulata tüketmişim, düşün yani. günde 500 kalori çuklatadan geliyorduafiyet olsun canımmmm
öğlene kadar iyi gitmişssin ama yaa 10 kaşıkD biraz fazla değilmi yawss valla kırıntıların banada yeter hehe :)
2 bebiş emziriyorusn ancak ama dimi
aynen hayatımm yaaa sankii kullanıyormusum gibi bi his oluşuyoo yaa sürekli hediyeler almasından dolayıı yaa aileminde destek ısrar ve onayı ile kabull ettim birde allah biliyoır yaa p.c yok aslında sölesem babam alırda hani yük olmak m ıstemıyorum ama akşamlarıda sizinle konusamıyorum daha çokk akşamda sizinle beraber olmak için kabul ettiimm napimm walla :))))))))
kayınvalide günü nasıl bişey oluyor, o yapıyor siz yiyor musunuz:)ekmek yeirne onlardan yeseydin hem gönlünü yapmış olurudn hlanın:))
bugün benimde kayınvalide günümm akşam döktürmüştürr ekmek yemem pilavda yemem inş. tatlıda yapmamıştır. sadece yemek salata yiyeceğim.
slm kızlar nasılsınız ,burda bugün kar atıştırıyo süper ,ama aynı zamanda çok soğuk sizler napıyosunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?