- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.661
ben geldm nasılsınız kızlar
gelicem gelicem:)korkma ya ben çok kilo aldım midem bulanıyordu hamileyken ilaç kullandım bulantı için.ondada midemi boş hissediyordum yedim sürekli 25 kilo aldımbu kadar kilo almasaydım dönerdim eski halime
amanınn herkeşlerr burdaaaa ne güzelll mihroşşş napıyosun canım benim nasılsın :)))
ilkinimmmmm canım yaa bayadır denk düşemiyoruzzzz seninle nasılsın okul nasıl hayat nasılenişte nasıl anlatt hepsini tek tek istiyorum detaylarıylaa
kızlarr sabah ofise bi geldimm iki tane müvekkilimiz geldi toplantı içinn ee bende onlar varken kahvaltı yapamdımm malumm geç yaptı m kahvaltımı ama kan şekerim felan düştü yani(((
kızlarr dün akşam hiç bişey yemedim hatta alış verişe gidicez demiştim ya ablmlrla ee döndük ablam köfte makarna çorba yaptı ama ben yemedimmm:)))) yattım hemenn:)))
sabah kahvaltım:
herzamnki gibi kalkar kalkmaz bir büyük bardak suyum
annemin zoruyla(yemin ettirdi walla) 2. yemek kaşığı kuşburnu (biliyosunuzki bronşitim geçmedi çok iyi geliyomuş annem yapmış)
çeyrek ekmek
beyaz peynir domates- yeşil biber
şekersiz çayy
öğle zaten tokum
biraz önce
2. dilim kek (diet eniştem yaptı)
şimdide yeşil çay içicem
bukadar günü böyle kapatıcam kızlar
merhaba canımmmm ayy bu taze annelerden çekeceğimizzz varr yaaaaa :)))
çok fena yiyorlarrrr birşeyler yapmalıDD
kzlar erkek arkım camda su an ondan yazamıorm size
postalaayamadınmı kuzum tühhhh
sen çekmecendenüzüm falan bulundurr kuru üzüm kan şekerin düşme gibi şeyler varsa ii gelir ama az sayıyla yiyeceksinöyle avuçla diil kiki
kzlar erkek arkım camda su an ondan yazamıorm size
sayimmi:)))hımsss kimmişş bakemm o çokk yiyennn
bende yazayım bugünkü menümü çünkü bende böyle kaptacağımm inş. umuyorum diliyorummmmDD
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk büyüklüğünde peynir
1 bardak süt
3 çay kaşığı bal
ara
3-4 kupa sıcak su
öğlen
1 tane hamburger((
ketçapsız mayonezsizz turşusuzzz yedim
yanında gelen patateslere rus salatasına dokunmadımm
yeşillik(3 yk marol,2 yk kırmızı lahana salatası,yarım domates)
500 ml su
ara
5 kupa sıcak su halada devam ediyorum:))
akşam yemeğinde mandalina yemeyi düşünüyorum sadece
sayimmi:)))
özge haricindekilerin hepsiDDD biraz sıkıştıralım şuu yaramazları yaaaa iştahım açıldı tırsıyorum okumaya
eevveett hayatımm ya malesef geç gittiler(((
canım ben kansızlığım için tedavi görüyorum ya zaten ilaçları bıraktım ama yan etki gösterdi bend e((
evet yaa kuru üzüm alimm çekmeceme koyiyimm dimii fazla yemem zaten dikkat ettiysen ben abur cuburda yemiyorum zaten öyle bi bırakmışım kii artıkk hiç aramıyoru m bile:)))))))
küsmeyn küsmeyn geldm napıosunuz bakalım
ay ay küsebilrimiyiz kız biz sana:))) hoşgeldinnn yenileri çekiştiriyorum okusunlarda azcık kendilerine gelsinlernalına hem mıhına hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?