Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gelicem gelicem:)korkma ya ben çok kilo aldım midem bulanıyordu hamileyken ilaç kullandım bulantı için.ondada midemi boş hissediyordum yedim sürekli 25 kilo aldım bu kadar kilo almasaydım dönerdim eski halime

hımssss yine dönersinnn umutsuzluk yokk:)) yediklerimizi kısacağız sadece

merhaba canımmmm ayy bu taze annelerden çekeceğimizzz varr yaaaaa :)))
çok fena yiyorlarrrr birşeyler yapmalıDD

kızlarr sabah ofise bi geldimm iki tane müvekkilimiz geldi toplantı içinn ee bende onlar varken kahvaltı yapamdımm malumm geç yaptı m kahvaltımı ama kan şekerim felan düştü yani(((

postalaayamadınmı kuzum tühhhh
sen çekmecendenüzüm falan bulundurr kuru üzüm kan şekerin düşme gibi şeyler varsa ii gelir ama az sayıyla yiyeceksin öyle avuçla diil kiki

kızlarr dün akşam hiç bişey yemedim hatta alış verişe gidicez demiştim ya ablmlrla ee döndük ablam köfte makarna çorba yaptı ama ben yemedimmm:)))) yattım hemenn:)))

sabah kahvaltım:

herzamnki gibi kalkar kalkmaz bir büyük bardak suyum
annemin zoruyla(yemin ettirdi walla) 2. yemek kaşığı kuşburnu (biliyosunuzki bronşitim geçmedi çok iyi geliyomuş annem yapmış)

çeyrek ekmek
beyaz peynir domates- yeşil biber
şekersiz çayy

öğle zaten tokum

biraz önce

2. dilim kek (diet eniştem yaptı)
şimdide yeşil çay içicem

bukadar günü böyle kapatıcam kızlar

afiyet olsun canım böyle kapatabilirsen ne güzellll
dün akşam içinde ayrıca tebrik ediyorum senii
büyük bir irade örneği göstermişssn:)

postalaayamadınmı kuzum tühhhh
sen çekmecendenüzüm falan bulundurr kuru üzüm kan şekerin düşme gibi şeyler varsa ii gelir ama az sayıyla yiyeceksin öyle avuçla diil kiki

eevveett hayatımm ya malesef geç gittiler(((
canım ben kansızlığım için tedavi görüyorum ya zaten ilaçları bıraktım ama yan etki gösterdi bend e((
evet yaa kuru üzüm alimm çekmeceme koyiyimm dimii fazla yemem zaten dikkat ettiysen ben abur cuburda yemiyorum zaten öyle bi bırakmışım kii artıkk hiç aramıyoru m bile:)))))))

bende yazayım bugünkü menümü çünkü bende böyle kaptacağımm inş. umuyorum diliyorummmm DD

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk büyüklüğünde peynir
1 bardak süt
3 çay kaşığı bal

ara
3-4 kupa sıcak su

öğlen
1 tane hamburger((
ketçapsız mayonezsizz turşusuzzz yedim
yanında gelen patateslere rus salatasına dokunmadımm
yeşillik(3 yk marol,2 yk kırmızı lahana salatası,yarım domates)
500 ml su

ara
5 kupa sıcak su halada devam ediyorum:))

akşam yemeğinde mandalina yemeyi düşünüyorum sadece

canım ben abartı bişey görmedimm yaa patates ve rus salatasına dokunmamışsın zatennn:)))))

kızlar ben geldim
nasılsınız yaa ben dün giremedim cezaya kaldım sanırım ilk defa
hani dişim ağrıyo demiştim yaa size geçen gece o çok fena acıdı doğru düzgün uyuyamadım sabaha karşı yatabildim sabah kalkıncada çenemin sağ tarafı yumurta gibi şişmişti bayılacaktım sabah öle görünce :18::18::18:sizin anlıycanız dün enkazdım akşama kadar uyudum evde defnoşa kayınvalidem baktı..akşam girecektim eşim pc başındaydı o kalkınca gireyim dedim uzanmıştım yine uyumuşum bgn biraz daha iyi şişlik bayaa indi ama bütün gün her gören kim dövdü sseni dedi

canımm sen bulundur üzümm kurusu çok faydalı bilidiğim kadarıylaaaa hem kan şekeirni ayarlar hemde işte konsantrasyonunu sağlar ben ders çalışırken pek çok yerdim:)
dediğin gibi snein aburcuburun pek yokk eminim abartmazsın gönül rahatlığıyla sen koy çekmecene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…