- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.641
hehheheeh aynennn öyle hayatım yaa net var zatennn allahtan p.c yokk sadece ama şükürler olsun kii pztesi itibari ile allah izin verirsee akşamları burdayımm:)))))
yaa sürekli böyle ihtiyacım olan şeyler alıyo zaten sağolsun mesela benim yzüüm yani cildim aşaırı hassattır herşeyi kullanamam yüzüme gül suyu felan orjinalini bulmak zordur yaa oda bana ıspartada set getittirmişş gül suyu yağı kremi şampuan losyon aklına ne geliyosaa harika ürünler pahalıda belli(( ama yüzüme harika geldi yalan değill :)))
sabah
1 kk kadar peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
1 kepçe çorba
2 köfte
salata
akşam
2 kepçe çorba
1 kaşık kavurma
3 kaşık yoğurtlu makarna
hoşgeldin canım aramıza sana özel mesaj attım
canım tek tek yazacan bunu 30 tane böyle daha basit oluyo
hadi bu defa böyle olsun inş bir daha cezaya kalmazsın
canım kimse kimseyi beğenmiyor işte daha güzeli daha iyisini arıyo
bunların hepsini akşam mı yedin cnaım :26::26::26::26:
gel hayatım armaızaa:) takımımızda annelerimiz çok maşallahh ama korkuyorum heee bukadar çok anne olmasından
bendemi böylemi olucma yaaşimdiden iştahımı engelleyemiyorumm ozamandan tırsıyorum
amanın amanınnn 4 tane poğaçacaa(pastane poğaçasımıydı ev yapımıydı)
inş. ev yapımıdır yaa miniklerde 2 lokmalıklardaann
aslınd açokkilon kalmamaışşş emziriyorsun çabucak gider eğer dikkat edersen canım.
bence aramıza gelmelisin buraya yenilenleri yazmak çok etkiliyorrr az yemeye teşvik ediyor.
evet canım bugün tam iki ay oldu...bende hamilleikte 25 kio aldım hala ödemim var 13 gitti
bukadarcıkmıııı vvayyyy kızlar uçmuşssunuz yaaaa
bir elifezgi bir bennn çok fena yiyioruz ya
ben izinli oldugum için şimdilik evdeyim.ama birazdan pazara çıkcam
ögleden sonra çocukların ögretmenleri ile görüşcem .genel bir durum sorgulaması yani.
biraz dans etcem, bisikletim var ama sıkılıyorum pedal çevirmekten birazda yerde kendime göre hareketler işte.
Günaydın yeni katıldın sanırım hoşgeldin ben melek ayşe
1.68 66 kiloyum evliyim ist oturuyorum sen?
ya zaten spor yapamam karın için.evet 4 aydan önce olmaz. ama en azından yediklerime dikkat edebilirim.acayip bi iştah var o yüzden. en azından buraya yazarak biraz utanırım da yediklerime dikkat ederim diye düşündüm:)
evlendiğimde 55 kiloydum.hamile olduğumu öğrendiğimde 58 dim. doğuma 82,6 ile gittim. su an 67,8 im. şimdi tartıldım.3 gün önce 65.2 ydimilginççç
dün yediklerimi bi saysam:S boğazımı tutamıyorum. sadece yemekten sonra yediğimi söyleleyim.4 tane poğaça 2 dilim kek:)
canım bende aynı dertten müzdaribim..ancak benim meraj ettiğim dogumun 2 yada 3 ay gibi sonrası diyet yapılması uygun olurmu...
olur olurrr hazo arkadaşın dediği gibi fazladan yneilen ıvır zıvırları atmak bile sizi düzene sokar canımmmm siz şimdi süt olsun diye paşa lokmları tatlılar helvalar vs.. götüryorsunuzdur onları bırakırsanızz kısa zamanda toparlarsınız
yok sen benim kadar yiyemezsin...
ben de bugün spor salonuna başlıyorum inşallah, bebklerim (ikiz)2 ay 1 haftalık, e tabi sezeryan oldum. karın hareketleri 4 aydan sonra demişsin ya, bana doktorum kırkın çıkana kadar bişey yapma sonra egzersizlere başlarsın demişti ama karın hareketleri diye özel sormadım, karın hareketlerini yapmasam mı ki ???
abowwww herkesde de boy var canım...
diyetisyenler 6 aydan önce diyet vermiyor fakat emzirme dönemi içim sağlıklı beslenme önerilerinde bulunuyorlar. sütün kalitesi için sağlıklı beslenmek önemli. bir de diyetler sonucunda oluşacak artıklar bebeklerin beyin gelişimini olumsuz etkiliyor. ama şu var düzenli beslenen sütü etini sebzesini ekmeğini tam tahıllı ekmeğini vs. tüketen abur cuburunu kesen emzirerek haftada 300-500 gram kilo verene de hiç bir doktor aman kilo vermek zararlı demiyor.ben işte emzirerek verilebilecek o 300-500 gramlara talibim (arkadaşlar şahit )
tamam canım teşekkürler ben de çıkcam zaten akşama belki
emzirme diyetleri baya bişey içeriyo, önce biraz yediğim aburcuburu azaltarak deneyeceğim, olmazsa yemekleri de azaltacağım. bayramdan önceki 15 gün hemide hergün ortalama 80gr. çukulata tüketmişim, düşün yani. günde 500 kalori çuklatadan geliyordu
:) gibi gibikayınvalide günü nasıl bişey oluyor, o yapıyor siz yiyor musunuz:)
afiyet olsun ,iştahın kapalı,yemegin kalorisiz olsun.
yok ev poğacası ceviz kadarlar ama olsun yine çok işte..evet bak şimdiden az yemeye başladım bile
dün ikindin:
1 muz, 1 elma,1çb süt, 4 yk mısır gevreği yulaf ezmesi karışımı
akşam:1 tabak nohut yemeği, 1 tabak bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
sabah kahvaltısı: 10 tane form bisküvi, 1 kk peynir, 4 yk melemen, 2çk şeker
arada:3 form bisküvi, 1 kk peynir,2çk şeker
öğlen: 1 muz, 1 elma,1çb süt, 4 yk mısır gevreği yulaf ezmesi karışımı
1 kereviz haşlama, üstüne 1 kase sarm.yoğurt, 1 iri fındık kadar teryağı
3 formbisküvi
ayy ben dayanamiycim benide alın geliyorumm yarından itibaren ne yersem yazcam..yedimmi şimdi 3 dilim keki üstüne peynirli böreğişişkoyummm ben yaaaa....ühü ühü ühüüüüüüüüü......ööööööööö eski 54 lük halime dönmek istiyorum yaaa kaptanımız nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?