Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anaaa Ispartadan mı geliyo enişte, benim 6 yılım orda geçti, hey gidi günler

sabah
1 kk kadar peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
1 kepçe çorba
2 köfte
salata

akşam
2 kepçe çorba
1 kaşık kavurma
3 kaşık yoğurtlu makarna

çok güzel bir gün

ya arka arkaya cezaları gönderince sistem yok efendim başka birmesajın aynısı diye 5 dk içinde kabul etmiyordu ben de böyle yaptım...valla deftere yazsam daha kolay

not:evet orda yazanların hepsini akşam yedim...bakmayın öyle padişah fermanı gibi durduğuna yerken çok gelmiyo:26:

gel hayatım armaızaa:) takımımızda annelerimiz çok maşallahh ama korkuyorum heee bukadar çok anne olmasından
bendemi böylemi olucma yaa şimdiden iştahımı engelleyemiyorumm ozamandan tırsıyorum

gelicem gelicem:)korkma ya ben çok kilo aldım midem bulanıyordu hamileyken ilaç kullandım bulantı için.ondada midemi boş hissediyordum yedim sürekli 25 kilo aldım bu kadar kilo almasaydım dönerdim eski halime

yok ev poğacası ceviz kadarlar ama olsun yine çok işte..evet bak şimdiden az yemeye başladım bile

dün ikindin:
1 muz, 1 elma,1çb süt, 4 yk mısır gevreği yulaf ezmesi karışımı

akşam:1 tabak nohut yemeği, 1 tabak bulgur pilavı, 1 kase yoğurt

sabah kahvaltısı: 10 tane form bisküvi, 1 kk peynir, 4 yk melemen, 2çk şeker

arada:3 form bisküvi, 1 kk peynir,2çk şeker

öğlen: 1 muz, 1 elma,1çb süt, 4 yk mısır gevreği yulaf ezmesi karışımı
1 kereviz haşlama, üstüne 1 kase sarm.yoğurt, 1 iri fındık kadar teryağı
3 formbisküvi

bukadarcıkmıııı vvayyyy kızlar uçmuşssunuz yaaaa
bir elifezgi bir bennn çok fena yiyioruz ya

yok sen benim kadar yiyemezsin...

ben de bugün spor salonuna başlıyorum inşallah, bebklerim (ikiz)2 ay 1 haftalık, e tabi sezeryan oldum. karın hareketleri 4 aydan sonra demişsin ya, bana doktorum kırkın çıkana kadar bişey yapma sonra egzersizlere başlarsın demişti ama karın hareketleri diye özel sormadım, karın hareketlerini yapmasam mı ki ???

Günaydın yeni katıldın sanırım hoşgeldin ben melek ayşe
1.68 66 kiloyum evliyim ist oturuyorum sen?

abowwww herkesde de boy var canım...

canım bende aynı dertten müzdaribim..ancak benim meraj ettiğim dogumun 2 yada 3 ay gibi sonrası diyet yapılması uygun olurmu...

diyetisyenler 6 aydan önce diyet vermiyor fakat emzirme dönemi içim sağlıklı beslenme önerilerinde bulunuyorlar. sütün kalitesi için sağlıklı beslenmek önemli. bir de diyetler sonucunda oluşacak artıklar bebeklerin beyin gelişimini olumsuz etkiliyor. ama şu var düzenli beslenen sütü etini sebzesini ekmeğini tam tahıllı ekmeğini vs. tüketen abur cuburunu kesen emzirerek haftada 300-500 gram kilo verene de hiç bir doktor aman kilo vermek zararlı demiyor.ben işte emzirerek verilebilecek o 300-500 gramlara talibim (arkadaşlar şahit )

ayy ben dayanamiycim benide alın geliyorumm yarından itibaren ne yersem yazcam..yedimmi şimdi 3 dilim keki üstüne peynirli böreği şişkoyummm ben yaaaa....ühü ühü ühüüüüüüüüü......ööööööööö eski 54 lük halime dönmek istiyorum yaaakaptanımız nerde?

haklısın arkadaşım işimize gelmiyo yaa kaptanımızda kabul ederse grup için amadeyim herkese kolay gelsin...

elifim sadece yemek yesen bence hiç sıkıntı çekmezsinnnnnmeyvede olur bol bol ama çikolata bisküvi falan bence fazla geliyor

amanınn herkeşlerr burdaaaa ne güzelll mihroşşş napıyosun canım benim nasılsın :)))

ilkinimmmmm canım yaa bayadır denk düşemiyoruzzzz seninle nasılsın okul nasıl hayat nasılenişte nasıl anlatt hepsini tek tek istiyorum detaylarıylaa

kız okurken yoruldummmmDDDDD elifff ısırıcam seni az kaldı bukadr çok yazma valla iştahımı açıyorsun yaaaaa(((

kızlarr sabah ofise bi geldimm iki tane müvekkilimiz geldi toplantı içinn ee bende onlar varken kahvaltı yapamdımm malumm geç yaptı m kahvaltımı ama kan şekerim felan düştü yani(((

3 dilim kek abooooooo:))) amanınn kaptannn yangın varrrrrrr yaaa kilo alma yarışmasına döndü burasıı kaptannnn kulaklarını çekk bu bıdıkların iştahımı açıyorlarrrr yaaaa(
yasak anacım öylee pisboğazlıklarr yemek ykkk:)) madem geliyorsunuz tkaımaaa az yiyeceğizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…