Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

TAKIMDA OLANLAR
aynalar
emidaf
pinkcat87
fiyona_07
mihracee
melekaysee
nazco
faTTa83

TAKIMA GİRECEKLER
elifezgi
1.73
ateşsu
hazos87
sergungunser BUGÜN MESAJ YAZMIŞ

arkadaşlar şimdilik kimseyi takıma davet etmiyoruz yeni gelen arkadaşlar takıma girerlerse yerimiz kalmıyor

sabah
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
1 lokma çikolata

öğle
2 kase çorba
2 dilim ekmek

ara
1 bardak çay

akşam
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay

merhaba kızlaryediklerimi yazıp hemen çıkcam.çok yedim acık hareket edem bari
sirkeli su ,form çay
kahvaltı:1 adet yumurta,1 kb.k. peynir,
ara: yeşilçay1 kase yogurt
ögle:2 dilim kepek ekmegi,5 kaşık barbunya,1 acı biber
ara :1 adet çin turpu rende,1 tutam dereotu,1/2 limon
akşam:10-15 yarım kaburga,1 limon ,1kase salata,1 adet parmak galeta .artık bişi yemeden spor
30 dak bisiklet,30dakika hareket

şimdilik çıkıyom ben ogluşun ingilizce yazılısı var,cumayada din bilgisi.aslış kopya versene kız

boyum 164 kilom 67. 2,5 ay önce doğum yaptım. 58 ile hamile kaldım 82,600 ile doğuma gittim.sizler kadar kilo vermem imkansız. emzirdiğim için.ama çok abur cubur yiyorum burada kendimi kontrol altına almak istiyorum.

bütün emziren annelerin sorunu aynı bende senin gibiydim canım ilk üç ay ne bulduysam yedim (ne güzel günlerdi) şaka bi yana bende bura sayesinde azalttım ben tatlı isteğimi yeşil çayımın içine tarçın çubuğu atarak giderdim sende dene istersen merak ettiğin birşey olursa sor canım bende bebeğim 4 aylıkken başladım şimdi altıbuçuk aylık...

hee gördüm
hayırdır niye giremedin cnaım dün

dün bütün gün uyudum aslıcığım ben..bi önceki gece dişim tuttu bahsetmiştim yaa...çenem şişti kocaman oldu bgn sürekli sıvı yedim ağzımı fazla açamıyorum sinir oldum bütün gün konuşamadım eşimin çok hoşuna gitti ama aradı durdu bütün gün hani hep konuşmak istiyordun yaa hadi konuşalım konuşsana diye arayıp taciz edip durdu beni gece uyuyamayınca dün bütün gün uyudum defneye kayınvalidem baktı akşam bi ara gireyim diyordum yine uyumuş kalmışımama dinlendim yaa iyi oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…