Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BAKAN AÇIKLADI ; KREDİ KARTINA BEDELLİ ASKERLİK YAPILABİLECEK

KOMUTAN : MERHABA ASKER, NASILSIN ???

ASKERLER : VAADAAA )))))))))))))))

hahahahahahaha

ay kuzucumm kıyamam sana çok geçmiş olsun(((( en güzel çare dr ama işte dişçi diyoruzzkerpetenlerrr onlar yaa
sen bir duble rrakı içDD hehe kafan güzel sen güzel D
şaka ypaıyorum ciddiye alma beni

hahahahaaa olur canım defneyle birlikte çekeriz kafaları :)))yok canım zaten gitsemde doktor bana bişi, ypamaz daha defneyi emziriyorum yaa o iş zor:))

Solda hadise duruyor.Bu kadın iyi hoşta üst bacak acayip kilolu ya..yapı mı sporsuzluk mu acep?

canım kilodan kaynaklanıyor çünkü hadisenin ilk kliplerinde bacakları çok inceydi özellikle deli oğlan klibinde minicik minicik etkeler giyerek bunu gözümüze gözümüze sokmuştu ama son zamanlarda bilinçli olarak bu kiloya gelmiş kendi istiyormuş etli butlu olmayı...yani ne desem bilemiyorum kendisine

hoşgeldin canım geçmişe bakmadım yazmış olabilirsin kusura bakma bana kendini tanıtır mısın kilonu boyunu hedefini yazar mısın

boyum 164 kilom 67. 2,5 ay önce doğum yaptım. 58 ile hamile kaldım 82,600 ile doğuma gittim.sizler kadar kilo vermem imkansız. emzirdiğim için.ama çok abur cubur yiyorum burada kendimi kontrol altına almak istiyorum.

boyum 164 kilom 67. 2,5 ay önce doğum yaptım. 58 ile hamile kaldım 82,600 ile doğuma gittim.sizler kadar kilo vermem imkansız. emzirdiğim için.ama çok abur cubur yiyorum burada kendimi kontrol altına almak istiyorum.

hedefim 55.evlenmeden önceki kilom=)

canım 1 hafta deneme süremiz var
her gün 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var
her hafta kilo vermeye çalışmalısın 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye oluyor
önemli kurallarımız bunlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…