- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.681
görevimi yapmadım cezamı yerine getiriyorum
merhabalarrrrgünaydınD bana yeni aydı günn hehe
canım ben abartı bişey görmedimm yaa patates ve rus salatasına dokunmamışsın zatennn:)))))
küsmeyn küsmeyn geldm napıosunuz bakalım
hahahaaa canım ben sonuna kadar kaçmayı düşünüyorum :))))))))))))))özge geçmiş olsun, bizim de bu hafta aşımız var. bebeklerin hafızası Allahtan çok kısa süre...olup bitiyor oracıkta unutuyor inşallah fazla vakit geçmeden sünnetlerini de yaptırıcam bu yüzden, abileri 4.5 aylıktı sünnetolduklarında.
bu arada 20 lik diş ameliyatı korkunçbişeyüstüne yeşil bi örü seriyorlaaaaaaaar hemşire kafandan tutyooooooo....dişini içerde kıracas falan diyorlar, matkap sesi, he he ameliyat işte...( gene de son doğumum kadar korkunç değildi) dişimi kırıp çıkaracak olmaları beni korkutsa da 'dişiçıkarttık şimdi yerini dikiyoruz' demeleri çok rahatlatmıştı. yalnız hangi akla hizmet bu operasyona ilçeden otobüsle tek başıma gittimse, hem bi de aktarmalı...aklında bulunsun 20lik çekilecekse dişçiye tek gitme, baygın baygın dönmek zor oluyo
kızlar ben geldim
nasılsınız yaa ben dün giremedim cezaya kaldım sanırım ilk defa
hani dişim ağrıyo demiştim yaa size geçen gece o çok fena acıdı doğru düzgün uyuyamadım sabaha karşı yatabildim sabah kalkıncada çenemin sağ tarafı yumurta gibi şişmişti bayılacaktım sabah öle görünce :18::18::18:sizin anlıycanız dün enkazdım akşama kadar uyudum evde defnoşa kayınvalidem baktı..akşam girecektim eşim pc başındaydı o kalkınca gireyim dedim uzanmıştım yine uyumuşumbgn biraz daha iyi şişlik bayaa indi ama bütün gün her gören kim dövdü sseni dedi
süpersin cnm benim devam yapalım artık beraber.konuşalımda aynı cdler varsa aynı zmanda yapalım bende indirmiştim
eevveett hayatımm ya malesef geç gittiler(((
canım ben kansızlığım için tedavi görüyorum ya zaten ilaçları bıraktım ama yan etki gösterdi bend e((
evet yaa kuru üzüm alimm çekmeceme koyiyimm dimii fazla yemem zaten dikkat ettiysen ben abur cuburda yemiyorum zaten öyle bi bırakmışım kii artıkk hiç aramıyoru m bile:)))))))
walllaaa iyiyizz canım benimm sen naıslsınn:)))))
yapalım canım yapalım ben iki gündür düzenli yapıyorum bgn üçüncü gün hadi sizde başlayın yetişin bana...2 hafta sonuç almaya başlıyosun iyi oluyor
kızlar ben geldim
nasılsınız yaa ben dün giremedim cezaya kaldım sanırım ilk defa
hani dişim ağrıyo demiştim yaa size geçen gece o çok fena acıdı doğru düzgün uyuyamadım sabaha karşı yatabildim sabah kalkıncada çenemin sağ tarafı yumurta gibi şişmişti bayılacaktım sabah öle görünce :18::18::18:sizin anlıycanız dün enkazdım akşama kadar uyudum evde defnoşa kayınvalidem baktı..akşam girecektim eşim pc başındaydı o kalkınca gireyim dedim uzanmıştım yine uyumuşumbgn biraz daha iyi şişlik bayaa indi ama bütün gün her gören kim dövdü sseni dedi
:))) niye cekiştiriyon kız yenileri korkmasınlar snraa
:))) canım sendemi geldin hoş geldinnn fıstıkkk ayşem detoks metok bireşeyler yapalm yaahehehe canım benim sağol.sen diğer gunlerle dengelersin heheh
kızlar çok dağınık konuşmussunuz yakalyamadım bir yerinden konuyu :)
nasılsınız baya kalabalığızzz...
:)))çok yiyiorlar yaaaaaDD
az yesinlerr yiyen var yiyemeyen var canı çeken biryerleri şişen zaten heryerimi şişDD
iyi akşamlar arkadaşlar...hoppp diye atladım bu güzel grubun içine ama naapcagımı bilemdim.yardımlarınızı ve fikirleirnizi bekl,yorum...2 ay evvel dogum yaptım 60 kilodan 85 çıktım yarısı ödem oldugundan 12 dogum sonrası hemen gitti...kaldı 13...5 gün evvel bir diyete başladım çokkk iyi gidiyordum ki ender saraçın emziren annelere diyet yapmaması uyarılarını tv de izledim.sütüm kesilir endişesiyle hemen bıraktım.ancak bir ay sonra(rapor alamazsam) dogum iznim bitiyo ve hiç bir kıyafetim olmuyor.almış başını gitmiş vücutnaapiyim şimdi?
15.11.2011 Salı sayımı
mihracee 34
aynalar 23
emidaf 19
melekayse 12
elifezgi 11
pinkcat87 10
1.73 10
ateşsu 9
fiyona 0 (izinli miydi bilmiyorum)
fatma izinli
nazco izinli
bewn de şşişim hastalancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?