Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende böle yapabilirmiyim lütfeeeeeennnnnnn

hahahaaa canım ben sonuna kadar kaçmayı düşünüyorum :))))))))))))))

ay kuzucumm kıyamam sana çok geçmiş olsun(((( en güzel çare dr ama işte dişçi diyoruzzkerpetenlerrr onlar yaa
sen bir duble rrakı içDD hehe kafan güzel sen güzel D
şaka ypaıyorum ciddiye alma beni

senin çizelgede sorunmu var yoksa 55 olup mezun mu oldun?

canım benim yaaa geçmişş olsunn diş çok fenadır inan bende korkuma gidemiyorumm çekilecekk heleki yirmilik çok ağrılı olur kıyamm ben sana yaaa:))
allah acil şifalar versin inşallah ama doktora gitmediysen git hemen olurmu

canım moralini bozmak istemem ama doğum kilolarını öle bir ayda vermen zor en az hamile kaldığın süre boyunca yani 9 ay gibi bir süreç sonunda vücud toparlamaya başlıyor kendini...ben de senin gibi taze anneyim buraya da bebeğim dört aylıkken başladım benimde üstüme hiç bişey olmuyordu işe başladığımda hala hamilelik pantolonlarımı giyiyordum.ilk başlarda diyet yapamadım ama düzenli beslendim süt yapacak şeyler yedim tatlıdan uzak durdum abur cuburu ağzıma sürmedim ama üç ay gibi bi sürede dört beş kilo verebildim...sen canını sıkma istedikten sonra verirsin kilolarını ama biraz dombiş dombiş gezeceksin ne yazık ki :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…