- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.801
hehe defnecik napıyo:)
afiyet olsunn canımmmm yaa süpersin yaaaaaaa((( offf bennn çok kötü yiyorumm aslı bana kız yaa
bugün bana kimse niye bakmıyo
alınganlığım üzerimde bugünde
defneceği uyuttum uyuyor bende düşünüyorum uyumayı ama bgn de erken uyursam veli beni boşıyacağını sölüyor
defneceği uyuttum uyuyor bende düşünüyorum uyumayı ama bgn de erken uyursam veli beni boşıyacağını sölüyor
canım bidenem ben ilgilenirim seninle söle ne istiyorsun :))
gönül o kadar çok şey istiyo ki ama iste olmuyor malesef
nasılsın canım
iyiyim canım benim de şu an tek istediğim şey elmalı kek ayşenin mutfağına göz attımda orda gördüm çok hoşuma gitti yapmıycam ama yapoarsam yarını yerim biliyorum
iyi diyelim iyi olalım cnaım ne olsun
yarın okula milli eğitim müdürü geliyo ders dinleyecekmişl
siyah oje sürmüştüm siliyim bari
napıyım canım yaa ayşenin mutfağına baktım da acıktım yaa elmalı kekten yemek istiyorum şimdi benbirdaha bkmıycam acıkıyo insan birde güzel güzel yapmış çekmiş resimlerini koymuş oraya...valla ben yaptımmı yerim ayşe ne yapıyorki bunları böle yapıp yapıp:44::44::44:iyiki yakınımda değil valla her gün ona giderdim çay içmeye
iyiyim canım benim de şu an tek istediğim şey elmalı kek ayşenin mutfağına göz attımda orda gördüm çok hoşuma gitti yapmıycam ama yapoarsam yarını yerim biliyorum
bugün bana kimse niye bakmıyo
alınganlığım üzerimde bugünde
canım benim üşütmüş mü yine??
bütün emziren annelerin sorunu aynı bende senin gibiydim canım ilk üç ay ne bulduysam yedim (ne güzel günlerdi) şaka bi yana bende bura sayesinde azalttım ben tatlı isteğimi yeşil çayımın içine tarçın çubuğu atarak giderdim sende dene istersen merak ettiğin birşey olursa sor canım bende bebeğim 4 aylıkken başladım şimdi altıbuçuk aylık...
bir de ben mavi yazamadım?nerden yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?