Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

amin inş. canımmm giden herkesss anlatacak kelimelerr bulamıyorr:)) ne güzel maşallah size, kalpkalbe karşıdır derlerr bizde seni düşündük üzme tatlı canını yarın herkesle konuşursunn :) çok sevinecekler seni görünce.
Duaların için teşekkürlerrr çok ama çok ihtiyacımız vardı dualara.
benn iyiyim çok şükür bıraktığında bir farkım yokkk hala kilo vermek için paralanıyoruz hehe.
sen gitmeden önceki halinden daha yoğun günler geçireceksinşimdiherkeshoş geldine gelecek canım tatlı koştrumacalar tatlı yorgunlukların olacak şimdiden kolay gelsinn aynı şehirde olsaydık bende ziyaret eder başını ağrıtırdım:)
canımcım senyorgunsundurrr bence güzelce dinlennnn inş. uzun uzun sohbetler ederizzzz
buarada vanda deprem oldu sizlrin haca gittiği hafta( belki duymuşssunuzdurr

evet bizde üzüldük prensese ve selinayaa, senilay kendi isteğiyle ayrıldı ama ara ara giriyor,
prensesde yanlışhatırlamıyorsam kilo veremedi uzun süre diye hatırlıyorum ama aslı çok idare etti sağlık olsun.
yeni gelen arkidişlerimizde azimlii bol bol yeni taze anneler var birde hehe

canımcımmm seni gördüğüme çok ama çok sevindim şimdilik müsade istiyorum inş. yarın kaldığımız yerden devam ederizz bu arada
1 ayda 2 kilo verdim demişssin onun içinde ayrıca tebrik ederim:))
hac ibadeti zor bir ibadetmiş güzel beslenmek gerekiyormuşş halsiz düşmemek için o yüzden beslenmenden taviz vermek olmazdııı :))
terkar tebirkler muckss

inş canım haklısın yoğunluk bu günden başladı inan ki...akşam saat 11de ilk misafir açılışını yaptık :)))est ne demek baş ağrıtmak yaaa..aynı şehirde olsak herşey çok daha güzel olurdu emin ol..muhabbet etmekten iş gücü evi barkı boşlardık....evet hakikaten yorgunluk var ama dayanamadım ilk günden itibaren girip bi laf atiim dedim çok özzlleeemmiişiimmm ciiddden....van depremini oradayken duymuştuk herkes çok dua etti zaten abimin eşinin ailesi de van edremitte yaşıyodu şimdi evi barkı bırakıp istanbula geldiler....sanırım şehri terkedecekler ama daha kesin dill bakalım.....aslının sabrından kesinlikle zerre kadar şüphem yok ama hani 3 haftada kilo veremememe olayına takılacak bi insan dildi prenses azimliydi ya neyse demek hayırlısı bölemiş...vaayy taze anneler hem daha hırslı hem de daha kilo vermye musait olurlar hadi bakalım hayırlısı inş...tekrardan hoşgelmiş hepsii...bu arada sanırım cumartesi günü bi mevlit olacak o zamana kadar çok giremem ya da sadece geceleri girebilirim..cumartesi mevlide babam da diyarbakırdan gelecek ve 1 gece kalıp pazar dönecekler ya da kalmadan akşam direk istten dönecekler...yani dediğin gibi gerçekten yoğun geçecek şu 3-5 gün....o yüzden gündüzleri çok zor ama gece belki girebiliri...bakalım aslım kaptanım burdan sana selam ve sevgilerimi gönderiyorum..bacım daha iznimi bitirmeyelim pazar gününden itibaren inş dielim olma mı?ama gen yine fırsat bulduğum an damlıycam elbetteki:)))

bence canım çok sevindim ve mutlu oldum senle konuştuğum için.....müsade senin ben de erkenden yatsam ii olcek....yarın inş ilk fırsatta girerim....teşekkür ederim inş bu kilolar kalıcıdır ve kasdan gitmemiştirr...artık bu süreci hızlandırmak istiyorum çünkü..ii geceleerr..ben de çıkıyorum zaten....

hoşgeldin.henüz tanışmadık ben emine denemedeyim.allah kabul etsin.çok güzel nasip olmuş sana.

selam,

Aynalardan onay aldım, gruba katılabiliyormuşum :)

Heme yazayım bugün neler yedim

Sabah :
2 adet haşlanmış yumurta (1 er saat ara ile)
1 kibrit kutusu kadar peynir
5-10 adet arası siyah zeytin ve yeşil zeytin
2 parça salatalık, 2 parça domates
minik 1 kutu tereyğı ve bal

Ara:
1 avuç karışık kuru yemiş (incir, ceviz, badem, kuru üzüm)

Öğlen:

Fırında somon
3-4 dilim patates

Ara:

2 adet galeta

Akşam:
1 porsiyon Zeytinyağlı taze fasülye

Ara:
1 bardak chai tea latte

gün boyunca da 4 veya 5 bardak su

bu arada kendimi taktir edicem:

akşam yemeğinde taze fasülye istedim yaprak sarma getirdiler yanlışlıkla iade ettim
sinemaya gittik ve en sevdiğim şey olan mısırı aldırmadım
sinema çıkışı eşim künefe yemeye gidelim dedi , cık dedim...

bi de sinema çıkışı Chai tea latteyi içmesem iyiydi ama, olsun, kış günü ii gelir ile vicdanımı rahatlatayım :))

çok geçmiş olsun

amanın maşallahh nekadar güzel kalabalıklaşmışız ben demiştim bayramdan sonra dökülürler diye hehe:))
hoş geldilerr sefa geldilerr

sanki pek memnun olmuşunuz gibi geliyo bana

afiyet olsun canımmm kaburgalar sankim fazla olmuş ama güzell beğendimmmmm

eh oldu işte .ama bol limonla harikaydı.

bugün bana kimse niye bakmıyo
alınganlığım üzerimde bugünde

kuzum sıkma canını .sen müdürler ne müfettişler gördün geçirdin

akşam türk kahvesi içmiştim uyku falan kalmadı.
yaşlanımıyorum ne eskiden kahve falan etkilemezdi uykumu.

günaydındiycem ama en son geldigimden beri kimse gelmememiş.
çocuklara ve kocişe kahvaltı yaptırıp yolladım.
oturdum 1 yumurtamı,1dilim kepek ekmegimi,peynirimi yedim.haa bir tanede küçücük parmak galeta varmış onu götürüverdim:125:.
çayı şekersiz içerim yıllardır.içine karanfil atıyorum fincanımın 7-8 tane onu içiyorum şimdi.
bi bakem gelen giden olmuş diye ugradım ama herkes sabah telaşında herhalde.
bende başlıycam şimdi ortalık toparlamaya

ev hanımlıgına fena alıştım yaaaaaaa.:126:
bulamadımki zengin bi koca beni çeksin kurtarsın çalışma hayatından.
:123:

günaydın kızlar nasılsınız ben işe gidecem birazdan da kocişi bekliyorum o gelip alcak bizi...valla ben de bir türlü ev hanımlığına alışamadım çalışmayı seviyorum insan evde oldumuydu sürekli ev işi yapası geliyor temizlik yapmayıda çok sevmem o yüzden çalışmayı daha çok seviyorum

ayşem canım sen o kadar tatlıyı yapıp ne yapıyorsun valla senin yüzünden bgn elmalı keki yapacam aslıyada söliycem bütün suçlu ayşe diye :)))

gunaydın 1.73canım adın neydi kusura bakma unuttum hatta tanıtsan bi daha kendini
ben sayım yapıp geliyorum

tabi canım sanada günaydın.ben aslında ebe-hemşireyim.1973 dogumlu ve 1.73 cm oldugum için ismimi böyle yazdım keşke hedefim de 73 olsa idi.ama benim sırf kemiklerim73 kg olacagı için bana imkansız gibi geliyor.adım EMİNE.EMOŞ derlerdi daha önce bu sayfalarda .Ahhhhhhh yıllar yıllar önce yine böyle kilolu oldugum dönemlerde (120)bu sayfalarda vardım ben.belki çogunuz bu sayfalardan haberdar degildiniz.neyse canım ozamanlar 95 e kadar vermiştim.nasılmı yemedim .hergün 1 saat açık havada egzersiz yaptım.birçok yöntem denedim.ama tekrar normal(beynim bir devin yedigini normal algıladıgı için)yemege başlayınca 105 olmuştum.son 5 aydır sigara bıraktım ki ben günde 2 paket içen biriydim.11 kiloda böyle geldi hatta 118 bile gördüm bi ara.normalde de kilolu biriyim.yani evlendigimde 92 kiloydum.ilk dogumda 92 ile başladım 104 ile bitirdim dogumun ertesi günü 92 idim.ikinciye 105 ile başladım ondada 10kilo aldım 115 ile dogum yaptım.ama inanın boyda oldugu için zaten iri kemikliyim 95 bende süper duruyo.ama ben şimdilik hedefimi 6 ayda 90 hedefledim yani6 mayısta 90 diye haftalık 1 kilo ama bakalım ne olacak.inşallah tamamlayabilirim.

evet sölediğin şey mantıklı ama ben gelir gider yerim diye korkuyorum ama bgn yapıcam elmalı kekini şimdi tarifini alıcam ...nasıl güzel oluyormu ben elmalı ve tarçınlı olan herşeyi çok severimde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…