- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.841
canım arkadaşım amin inş darısı da aen yakın zamanda sizlerin başına...çok özel bi dönem bi insan için....tamamen farklı bi dünya....anlatılamıyor ki insan...benim de hep aklımdaydınız canım benim.uzaktaydım ama inanın hep bir aradaydık oralarda..bu arada ben hattımı kaybettim daha doğrusu yanlışlıkla çöpe attım sanırım o yüzden kimseinin nosu kalmadı bende....arayamadım da kimseyi..zaten bi aslının bi fadikimin nosu vardı onlara mesaj atcektim amme işte malesef nolar yoktu(..uzaktaydım ama inanın hep özel ve ismen etiim duaları....bugün sabah geldik işte saat 7de...saat 3 e kadar uyumuşum sonra da gelen giden bitmedi ilk günden annem de bizimle burgaza geldi isatnbuldaydısağolasın canım ben de candan konuşabileceğim arkadaşlarımı çok andım oralarda....takımda fazla değişiklik olmaması beni çok mutlu etti....selinay için de hakkındahayırlısı ne diim....iniş burada olamadı ama hedefine ulaşır aksatmaz....bizlerde kaldığımız yerden devam ederiz....senden ne haber?işerin ?sağlığın nasıl?
hadi yaaa((ben çok üzüldüm şimdi prenses adına (((olayın nasıl olduğunu bilemediğim içinşu an hiç yorumsuz geçiyorum bunu ama cidden sakin ve azimli bi kızdı prenses....neyse hayırlısı inş ne diim (olayı ve süreci okuyup gerekiyorsa bir şey o zaman yazarım şimdi varsayımlarla yazmak yanlış olur...
ama hep bi arada olmamıza da sevindim yani....aynen devam çok şükür....
yeni gelen arklar da hoşgelmişler...yeni kan her daim güzel oliii malum....
amin inş. canımmm giden herkesss anlatacak kelimelerr bulamıyorr:)) ne güzel maşallah size, kalpkalbe karşıdır derlerr bizde seni düşündük üzme tatlı canını yarın herkesle konuşursunn :) çok sevinecekler seni görünce.
Duaların için teşekkürlerrr çok ama çok ihtiyacımız vardı dualara.
benn iyiyim çok şükür bıraktığında bir farkım yokkk hala kilo vermek için paralanıyoruz hehe.
sen gitmeden önceki halinden daha yoğun günler geçireceksinşimdiherkeshoş geldine gelecek canım tatlı koştrumacalar tatlı yorgunlukların olacak şimdiden kolay gelsinn aynı şehirde olsaydık bende ziyaret eder başını ağrıtırdım:)
canımcım senyorgunsundurrr bence güzelce dinlennnn inş. uzun uzun sohbetler ederizzzz
buarada vanda deprem oldu sizlrin haca gittiği hafta( belki duymuşssunuzdurr
evet bizde üzüldük prensese ve selinayaa, senilay kendi isteğiyle ayrıldı ama ara ara giriyor,
prensesde yanlışhatırlamıyorsam kilo veremedi uzun süre diye hatırlıyorum ama aslı çok idare etti sağlık olsun.
yeni gelen arkidişlerimizde azimlii bol bol yeni taze anneler var birde hehe
canımcımmm seni gördüğüme çok ama çok sevindim şimdilik müsade istiyorum inş. yarın kaldığımız yerden devam ederizz bu arada
1 ayda 2 kilo verdim demişssin onun içinde ayrıca tebrik ederim:))
hac ibadeti zor bir ibadetmiş güzel beslenmek gerekiyormuşş halsiz düşmemek için o yüzden beslenmenden taviz vermek olmazdııı :))
terkar tebirkler muckss
mihrrroooo yavruu kuşummm beeennn geldiim......
evetttt kızlar bugün sabah saat 7 itibariyle tekrar vatana sağ selamet döndüm.....
çok şükür görevimizi yerine getirdik...biraz rahatsızlıklar oldu ama onun dışında anladığım tek şey kesinlikle ve kesinlikle genç yaşta gidilmesii.....çokkk güzel ve özel bi yer...inanın bi insanın hayatında yapabileceği en güzel şey kendisi için..RABBİM istiyen herkese en kısa zamanda oralarda olmayı nasip etsin....benden bu kadar bu arada kilom sadece 2 kilo azaldı...çünkü hastalıklarla uğraşmamak için bol bol meyve ve yemek yedim...kısmadım açıkcası....neyse buna da şükür....
takımda ne var ne yok?mihro yavru kuşum bana bi özet geçsen son 1 aylık süreci:))valla hiiççç gözüm almıyo 1 aylık geçmişi okumayı çünkülüm:))
iyi diyelim iyi olalım cnaım ne olsun
yarın okula milli eğitim müdürü geliyo ders dinleyecekmişl
siyah oje sürmüştüm siliyim bari
dün bütün gün uyudum aslıcığım ben..bi önceki gece dişim tuttu bahsetmiştim yaa...çenem şişti kocaman oldu bgn sürekli sıvı yedim ağzımı fazla açamıyorum sinir oldum bütün gün konuşamadım eşimin çok hoşuna gitti ama aradı durdu bütün gün hani hep konuşmak istiyordun yaa hadi konuşalım konuşsana diye arayıp taciz edip durdu benigece uyuyamayınca dün bütün gün uyudum defneye kayınvalidem baktı akşam bi ara gireyim diyordum yine uyumuş kalmışım ama dinlendim yaa iyi oldu valla
amanın maşallahh nekadar güzel kalabalıklaşmışız ben demiştim bayramdan sonra dökülürler diye hehe:))
hoş geldilerr sefa geldilerr
afiyet olsun canımmm kaburgalar sankim fazla olmuş ama güzell beğendimmmmm
bugün bana kimse niye bakmıyo
alınganlığım üzerimde bugünde
gunaydın 1.73canım adın neydi kusura bakma unuttum hatta tanıtsan bi daha kendini
ben sayım yapıp geliyorum
canım ben az yiyiorum.aslında bendede tuhaf bir mantık başladı..bence sizde yapın ilk önce gözün aç kaçamak yapıyosun daha sonra mutfakta hep pasta börek var gözün alışıyor yada doyuyor. yani yasak çeker ne biliym sanki evde olunca yasak değilmiş gibi geliyor.
ayy keşke yakın olsanher gun gelirdin he :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?