- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #50.821
afiyetolsun canımmmm :))) benimkilerin yanındaa seninkiler epey az kalmışsabah
1 haşlanmıs yumurta
bol limonlu maydonoz ve taze nane
1 kk beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği
akşam
yarım tabak makarna
yarım tbak nohut yan yana koydum
geçmişe bakmadım daha canım kızmamı istiyorsan demek çok yedin
böyle devam et sen bu zamana kadar verdiğin emeği çöpe at olur mu
afiyet olsun canım kaçamağın hiç yokk çok çok güzelllsabah
3dilim ekmek
beyaz peynir
kaşar peynir
zeytin
azicik bal
ara
1 adet havuç
öğle
1 kase yulaf ezmesi sütle beraber (sütü arttırıyor emzirenlerde)
ara
125gr çilekli yoğurt
akşam
karnıyarık
az pilav
ara
1dilim kek
yarım nar
benim cadaloz kızım geç uyuduğu için 1 de yarım ayva yiyebilirim ilerleyen saatlerde:)
menüm
kahvaltı
1 tost
ara
1 buyuk elma
öğle
ekmek arası tavuk (ekmek kucuktu)
akşam
4 kaşık pilav
2-3 zeytinyağlı taze fasulye
çayla 3-4 adet biskuvi
sabah 9
1 bardak neskafe şekersiz
saat 16
1 tabak makarna 3 4 kaşık yoğyurt bi kaç kaşık tatlı
saat 20
bir kase süt mısırı
2 mandalina yarım ayva
arada bir bardak daha neskafe ve bir bardak elma sirkesi+su
aminnnnn canımmmmmm yaaaaaaa :)) bu haftanın rezili olacağımmmmm az kaldı derken hedefeAllahım sabrımızı artırsın inşallah Mihrace. bi an önce zaman geçsede zayıf hallerimizi görebilsek:)
aminnnnn canımmmmmm yaaaaaaa :)) bu haftanın rezili olacağımmmmm az kaldı derken hedefeçıtayükseltiyorum
ne güzel şeyler söylüyorsunnn ama hiç umudum yokk :)yok yok olmazsın inşallah.hem çok çok az kalmış hedefine :) en fazla iki haftaya ulaşacaksın inşallah:)
mihrrroooo yavruu kuşummm beeennn geldiim......
evetttt kızlar bugün sabah saat 7 itibariyle tekrar vatana sağ selamet döndüm.....
çok şükür görevimizi yerine getirdik...biraz rahatsızlıklar oldu ama onun dışında anladığım tek şey kesinlikle ve kesinlikle genç yaşta gidilmesii.....çokkk güzel ve özel bi yer...inanın bi insanın hayatında yapabileceği en güzel şey kendisi için..RABBİM istiyen herkese en kısa zamanda oralarda olmayı nasip etsin....benden bu kadar bu arada kilom sadece 2 kilo azaldı...çünkü hastalıklarla uğraşmamak için bol bol meyve ve yemek yedim...kısmadım açıkcası....neyse buna da şükür....
takımda ne var ne yok?mihro yavru kuşum bana bi özet geçsen son 1 aylık süreci:))valla hiiççç gözüm almıyo 1 aylık geçmişi okumayı çünkülüm:))
ayy canımm yaaaaaa hoş geldin birtanem Allahım hacınızı kabul etsin inş. canım.
dün emidaff seni çok özleidğini söylemişti nezaman gelecekki diyordu bende bugünlerde gelir olmadı hafta mıtlaka girer diyordumm canım valla özledikk kuzum.
Rabbim bizlerede nasip etsin inş. takım arkadaşlarımız gidinceee bir ynaımız eksik kalıyorrr canım eksikliğin hissediliyorr çok fazla.
1 adaçok büyük bir değiişiklikler yok aklımda kaldığı kadar söyleyim bayramo geçirdik bayram haftası kilo bildirimi olmadı,selinayy kedi isteğiyle takımdan ayrıldı,yeni arkadaşlarımız var takıma geldilerr deneme haftasındalarr,
prenses dee kurallar gereği maalesef takımdan atıldı(((
onun dışında
aynalar fiyona melekayse nazco emidaf pinkcat ben buradayızzz
özledik yaaaaa ay ay hoşgeldin
onun dışında ateşsu
hazo
elifezgi(eskilerdenmiş)
1.73 yeni üyelerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?