Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menüm

kahvaltı
1 tost

ara
1 buyuk elma

öğle
ekmek arası tavuk (ekmek kucuktu)

akşam
4 kaşık pilav
2-3 zeytinyağlı taze fasulye

çayla 3-4 adet biskuvi

sabah 9
1 bardak neskafe şekersiz
saat 16
1 tabak makarna 3 4 kaşık yoğyurt bi kaç kaşık tatlı
saat 20
bir kase süt mısırı
2 mandalina yarım ayva
arada bir bardak daha neskafe ve bir bardak elma sirkesi+su

geçmişe bakmadım daha canım kızmamı istiyorsan demek çok yedin
böyle devam et sen bu zamana kadar verdiğin emeği çöpe at olur mu

yani ben haftaa resilleri oynuyorummm aslııı ((( kilo aldımm ilkdefaaaaa bu hafta of (

ama durduramıyorum kendimi çok iştahım açık yaa

afiyet olsun canım kaçamağın hiç yokk çok çok güzelll

menüm

kahvaltı
1 tost

ara
1 buyuk elma

öğle
ekmek arası tavuk (ekmek kucuktu)

akşam
4 kaşık pilav
2-3 zeytinyağlı taze fasulye

çayla 3-4 adet biskuvi

afiyet olsun canımmm elmalı keklerri kime yaptın bakim yaaa:)))
okadarcık bisküvi kaçamak bile sayılmazz gayet güzel bir menü bence

afiyet olsunnnnn çok çok hafif bir menüü bravooo

yok yok olmazsın inşallah.hem çok çok az kalmış hedefine :) en fazla iki haftaya ulaşacaksın inşallah:)
ne güzel şeyler söylüyorsunnn ama hiç umudum yokk :)
şimdi netten iştahı azaltıcı besinelre bakıyorummm :)))
ayy inş. inş. yapaiblirm
asıl güzel giden sensin canım maşallahh

mihrrroooo yavruu kuşummm beeennn geldiim......
evetttt kızlar bugün sabah saat 7 itibariyle tekrar vatana sağ selamet döndüm.....
çok şükür görevimizi yerine getirdik...biraz rahatsızlıklar oldu ama onun dışında anladığım tek şey kesinlikle ve kesinlikle genç yaşta gidilmesii.....çokkk güzel ve özel bi yer...inanın bi insanın hayatında yapabileceği en güzel şey kendisi için..RABBİM istiyen herkese en kısa zamanda oralarda olmayı nasip etsin....benden bu kadar bu arada kilom sadece 2 kilo azaldı...çünkü hastalıklarla uğraşmamak için bol bol meyve ve yemek yedim...kısmadım açıkcası....neyse buna da şükür....
takımda ne var ne yok?mihro yavru kuşum bana bi özet geçsen son 1 aylık süreci:))valla hiiççç gözüm almıyo 1 aylık geçmişi okumayı çünkülüm:))

ayy canımm yaaaaaa hoş geldin birtanem Allahım hacınızı kabul etsin inş. canım.
dün emidaff seni çok özleidğini söylemişti nezaman gelecekki diyordu bende bugünlerde gelir olmadı hafta mıtlaka girer diyordumm canım valla özledikk kuzum.
Rabbim bizlerede nasip etsin inş. takım arkadaşlarımız gidinceee bir ynaımız eksik kalıyorrr canım eksikliğin hissediliyorr çok fazla.
1 adaçok büyük bir değiişiklikler yok aklımda kaldığı kadar söyleyim bayramo geçirdik bayram haftası kilo bildirimi olmadı,selinayy kedi isteğiyle takımdan ayrıldı,yeni arkadaşlarımız var takıma geldilerr deneme haftasındalarr,

prenses dee kurallar gereği maalesef takımdan atıldı(((
onun dışında
aynalar fiyona melekayse nazco emidaf pinkcat ben buradayızzz
özledik yaaaaa ay ay hoşgeldin
onun dışında ateşsu
hazo
elifezgi(eskilerdenmiş)
1.73 yeni üyelerimiz

canım arkadaşım amin inş darısı da aen yakın zamanda sizlerin başına...çok özel bi dönem bi insan için....tamamen farklı bi dünya....anlatılamıyor ki insan...benim de hep aklımdaydınız canım benim.uzaktaydım ama inanın hep bir aradaydık oralarda..bu arada ben hattımı kaybettim daha doğrusu yanlışlıkla çöpe attım sanırım o yüzden kimseinin nosu kalmadı bende....arayamadım da kimseyi..zaten bi aslının bi fadikimin nosu vardı onlara mesaj atcektim amme işte malesef nolar yoktu(..uzaktaydım ama inanın hep özel ve ismen etiim duaları....bugün sabah geldik işte saat 7de...saat 3 e kadar uyumuşum sonra da gelen giden bitmedi ilk günden annem de bizimle burgaza geldi isatnbuldaydısağolasın canım ben de candan konuşabileceğim arkadaşlarımı çok andım oralarda....takımda fazla değişiklik olmaması beni çok mutlu etti....selinay için de hakkındahayırlısı ne diim....iniş burada olamadı ama hedefine ulaşır aksatmaz....bizlerde kaldığımız yerden devam ederiz....senden ne haber?işerin ?sağlığın nasıl?

hadi yaaa((ben çok üzüldüm şimdi prenses adına(((olayın nasıl olduğunu bilemediğim içinşu an hiç yorumsuz geçiyorum bunu ama cidden sakin ve azimli bi kızdı prenses....neyse hayırlısı inş ne diim(olayı ve süreci okuyup gerekiyorsa bir şey o zaman yazarım şimdi varsayımlarla yazmak yanlış olur...
ama hep bi arada olmamıza da sevindim yani....aynen devam çok şükür....
yeni gelen arklar da hoşgelmişler...yeni kan her daim güzel oliii malum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…