- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.581
bana atkımı örüyorsun yoksaaaburdayııımmmm
ben hafta sonlarıı sabah erken uyanıyorumm canım benımm babamla kahvaltı keyfi yapmak içinn eee o sabahları erken uaynıyor mecbur bende uyanıyorum sonra yokk fırına git ekemk al masa hazırlaa anccaaa yaniiiii
:)))) konuşur annesi den hiç merak etme yavaş yavaş büyüyecek annesiylee güzel güzel sohbet edecek sabır sabır.evet ya derdi oyuncakmış prensesin
tutcam ya başka çare yokk...ah bi konussa yicem o zaman onu
ya su kilo seysini bende yapmak istiyorummmm...bana daaaaaaa
ama güzel kilo vermişssin canım böyle gidersede hedefine ulacaksın inanıyorumm.
şu aburcuburlar yokmu ah ah kendimi zor tutuyorum sen en azından bırakmışsın aramıyorsun bennn zor tutuyorum bizim bir ıvır zıvır dolabımız var ağzına kadar çerezlerr fındıklar fıstıklar eti puflarr milkalar çikolatalarr RODEOO larr doluuuuD çocuklu arkdişiler geldimi veriyorumm bitsin diye ama kociş rahat durmuyor dolduruyor:)
canım benimm aynen benimdee öyle bi çekmecem vardıııııı amaaaa şimdi artıkkk yokk babama da söledimm almıyoooo yasak bzim evdeee abur cuburrrr
ya su kilo seysini bende yapmak istiyorummmm...bana daaaaaaa
aslııı bi ara bana adresini verde sana kışburnu göndereyim kargoylaa sabahları iççç kii enerjiiinn olsunnn hasta olmazsınn
bana atkımı örüyorsun yoksaaa
kırmızı bere ve kaşkol istiyorumDD
canım benimm aynen benimdee öyle bi çekmecem vardıııııı amaaaa şimdi artıkkk yokk babama da söledimm almıyoooo yasak bzim evdeee abur cuburrrr
ohh ne güzelll darısı başımaa benim kocam çocuktan beterrrrrrr hehe onaaaaa söz geçiremiyorumm
:)) hımss babayla kahvaltı keyfi için erken kalmaya çok ama çokk fazlasıyla değerr:))
bende perşembe yapacağım inş.. babişkomla annemle kardeşimle:).
hehee güzell bir çaba devam et hayatımmyok canım nerde bilmiyorum ki örgüyü
ama başına çorap öreceğim bir erkek arıyorum o ayrı
inş. inş.. çok özledim benim bir kara biber kardeşim var askere gidecekinşallahhh canımmm benimmmmmmmmm kavuşursunn :))))))
inş. inş.. çok özledim benim bir kara biber kardeşim var askere gidecekDD hehe onu yolcu etmeye gidiyoruz
ohh ne güzelll darısı başımaa benim kocam çocuktan beterrrrrrr hehe onaaaaa söz geçiremiyorumm
takımcakk gelipp çekelimm mi kulağınııı
oo süper olurrrr :))takımcakk gelipp çekelimm mi kulağınııı
inş. inş.. çok özledim benim bir kara biber kardeşim var askere gidecekDD hehe onu yolcu etmeye gidiyoruz
ay inş. canım ağzından bal damlıyorrrrrrr:))oooo allahımm inşallah hayırlısıyla gidip gelemyi nasipp etsinn canım benimmmmm
meleklerimmmm akşamlarııı sizinleeeeee olmakkk harikaaaaaaa amamaaaaaaaa şimdiii uykuu vaktii gözlerim kapanıyoooo:)))))))))
iyiy geceler melekelrimmmm aslımmmmm mihroşummmmmm
meleklerimmmm akşamlarııı sizinleeeeee olmakkk harikaaaaaaa amamaaaaaaaa şimdiii uykuu vaktii gözlerim kapanıyoooo:)))))))))
iyiy geceler melekelrimmmm aslımmmmm mihroşummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?