- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.561
aslı, fadik haydin hayırlı geceler ): ben çıkıyorum ders çalışmam lazım :) hoşçakalın:)
hoşgeldinnn canımcımmmmmmmm evde tembellik yapıyorum ben hehe
canımmm rahatsızmışssınn(( kıyamam sanaa yaaaa keşke yakın şehirllerr olsaydıkkkk ben bakardım sanaaa
yarın tatil şekerr boşverr uyumaaaaaaa
hoşş buldukkkk şekerrr bende evdeyimm walla gözümm uykudaaa((((
afiyet olsunn bu nasıll iradedir böyle maşallahh sizeee nazarım değmesin
canım teşk edrm çok büyütecek bişi yok kızlar bunlar benim normal hallerim
aslındaaa en güzeliiiiii gündüz yiyip akşamlarıı yememekk bende yapabilsemmmmmsaglllll canım benimmm alıştımmm ben valla akşamalrı yememeyeee:)))))))))))))
herkesin gözü uykudaaaaaaa hayAllahhh daha erken yawsolmaz izin yokkk benimle laflamanız lazım
nekadar hassas bünyennn ii bak kendinee
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
ziyaretçiler bir selam verin bakimm kimsinizz
aslındaaa en güzeliiiiii gündüz yiyip akşamlarıı yememekk bende yapabilsemmmmm[/QUO
walla canım ben mayısta geldim burayaaa inan bıraktım akşamları yemek yemeğiii alışıyosun zatenn hemenn hele abur cubur varyaa hiççç aramıyorummmm eski halim olsa uykudan uyanır gider çekmeden çikolata mı alır gözüm kapalı bi halde yerdimm düşün artıkk
canım zaten p.c kucağımda yatağımın içindee oturuyorummm her ann dalabilirim uykuyaaa
özeniyorlarr bize hehe nerdesin kaptancım :))sağol fıstık
bu aralar ziyaretçiler çok fazla
hehe :))) bizde tv karşısındayızzzzz ama hiç uykumuz yok cin gibiyzzzsabahta kalkmayı bilmeyiz hehe
evet ya derdi oyuncakmış prensesinhoş geldin canım sanada hayırlı geceler nasılsın*?
oyy senn verr zilliyi kargoyaaa benn bakaımm nolcakk canımm:)))))
meger bakk zillinin derdi oyuncakmışş sitress atmışş yawrumm ohhhh rahatlamışşş
tutmaya devamm ett canımmmmmmmmböylesi güzel ve başarılıııı olacak merak etme
yerim ben onu bıdık ah bir konuşabilse neler diyecek fıstıkkk:))
ama güzel kilo vermişssin canım böyle gidersede hedefine ulacaksın inanıyorumm.walla canım ben mayısta geldim burayaaa inan bıraktım akşamları yemek yemeğiii alışıyosun zatenn hemenn hele abur cubur varyaa hiççç aramıyorummmm eski halim olsa uykudan uyanır gider çekmeden çikolata mı alır gözüm kapalı bi halde yerdimm düşün artıkk
şu aburcuburlar yokmu ah ah kendimi zor tutuyorum sen en azından bırakmışsın aramıyorsun bennn zor tutuyorum bizim bir ıvır zıvır dolabımız var ağzına kadar çerezlerr fındıklar fıstıklar eti puflarr milkalar çikolatalarr RODEOO larr doluuuuD çocuklu arkdişiler geldimi veriyorumm bitsin diye ama kociş rahat durmuyor dolduruyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?