Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen öyle
öğlen küçük bi kaçamak yaptım akşam yemeği evde yemeyince kaçamak büyüdü baya. sözde bugün elma diyetine başlıyordum kısmen uyguladım ama aralar hep hamur işiyle geçti

canım o zman yarınn hemen başlarsınn ama bak aslıda yazmıstı sağlıklı bir diet değill istrsenn 3 beyazdan ve abur cubur v.s gibi ürünlerden bırakarak devam et sporla beraber olmaz mı :)))

afedersin dün ismini söylemiştin unuttum Fadik :):) bundan sonra Fadik:)

hiçç sorun deil canımm unutuyoruz işteeee dalgınlık:)))))

seni seviyoruuummmmmm deee

seviorum ama demem (((
hastalık konusunda sana çok kzııyorum biliyosun dimiiii ..uzaktasın hanii haa diyincee gelip bakamam sen hastayken zaten doktora aslaaaaaaaaaaa gitmezsinnn dikkatt et azcıkkk kendinee
hasta olunca üzülüyorum diyorumm hani laf olsun diye değil biliyosunn ((((

biliyorum canım benim

bu arada bugünden itibaren günlük mesaj sayımını sen yapacaksın canım haberin olsun

ya bu elmayı bi denemek istiyorum ama bilmiyorum. aslında ben hala bir sene içinde aldığım on kilonun moral bozukluğu içindeyim
ama inşallah zamanla verecez ve kurtulacaz:)

sabah kahvaltımm kızlar:
2. dilim ekmek
2. dilim kaşar peyn.
2. dilim salam
şekrsiz çay

öğle ve akşam yanii akşama doğru yedim

çorba
2. dilim ekmek
bir bardak gazoz

ve günü kapadım

afiyet olsunn bu nasıll iradedir böyle maşallahh sizeee nazarım değmesin

ya bu elmayı bi denemek istiyorum ama bilmiyorum. aslında ben hala bir sene içinde aldığım on kilonun moral bozukluğu içindeyim
ama inşallah zamanla verecez ve kurtulacaz:)

inş. canım benimm merak etme beraber vericezzzz destekkleee tam destekk hepp destekkkk

ay bu arada benim zilli ilk defa oyuncağıyla oynadı pek bi sevindim=)vurup durdu meğer çocuğum yetişemiyomusta oynayamıyormus oto koltuğuna koydum yetişti vurdu durdu heheheh ve uyuyakaldı heyooooooo

yerim ben onu bıdık ah bir konuşabilse neler diyecek fıstıkkk:))

wayyyyyyy süperisnnnnnn nasıl başardınnnn kendinii tumayı iradenden dolayıııı tebrik ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…