- 8 Ekim 2010
- 893
- 188
- 323
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.541
canımm menünn pastane ürünlerii ilee olmuşş gibi geldi bana :26::26::26::26::26::26:
afferinn vallaaa yaaa lkışş ayında mont mu çıkartılır vallahii aferinn ne diimm
aynen öyle
öğlen küçük bi kaçamak yaptım akşam yemeği evde yemeyince kaçamak büyüdü baya. sözde bugün elma diyetine başlıyordum kısmen uyguladım ama aralar hep hamur işiyle geçti
afedersin dün ismini söylemiştin unuttum Fadik :):) bundan sonra Fadik:)
seni seviyoruuummmmmm deee
seviorum ama demem(((
hastalık konusunda sana çok kzııyorum biliyosun dimiiii ..uzaktasın hanii haa diyincee gelip bakamam sen hastayken zaten doktora aslaaaaaaaaaaa gitmezsinnn dikkatt et azcıkkk kendinee
hasta olunca üzülüyorum diyorumm hani laf olsun diye değil biliyosunn((((
biliyorum canım benim
bu arada bugünden itibaren günlük mesaj sayımını sen yapacaksın canım haberin olsun
olurrr... ama oranlama yaparız, haksızlık olmasın :)
aslı, fadik haydin hayırlı geceler ): ben çıkıyorum ders çalışmam lazım :) hoşçakalın:)
ben geldimm kızlarr çokk yorgunum siz nasılsınız ne yaptınız bakalaım bugün ben çalıştım
sabah kahvaltımm kızlar:
2. dilim ekmek
2. dilim kaşar peyn.
2. dilim salam
şekrsiz çay
öğle ve akşam yanii akşama doğru yedim
çorba
2. dilim ekmek
bir bardak gazoz
ve günü kapadım
ya bu elmayı bi denemek istiyorum ama bilmiyorum. aslında ben hala bir sene içinde aldığım on kilonun moral bozukluğu içindeyim
ama inşallah zamanla verecez ve kurtulacaz:)
tutmaya devamm ett canımmmmmmmmböylesi güzel ve başarılıııı olacak merak etmetşk ederim.kendimi tutmaya çalişiyorum.karnım hep boşmuş gibi geliyor.alişirim herhalde
ay bu arada benim zilli ilk defa oyuncağıyla oynadı pek bi sevindim=)vurup durdu meğer çocuğum yetişemiyomusta oynayamıyormus oto koltuğuna koydum yetişti vurdu durdu heheheh ve uyuyakaldı heyooooooo
sabah 1 tost çay
öğlen bir dilim börek
akşam 1 dilim yaş pasta ve bir dilim börek
arada bir sürü elma yedim :) 5 6 bardak yeşil çay
elma diyetini tam anlamıyla uygulayamadım :) yarında evde davet var ama mümkün mertebe dikkatli olacam yine:)
şaşkınlık verici ama önümde br sürü yaş pasta börek ve makarna varken ben kendimi tutmayı başardım gerçekten canım istemedi:) umarım hep böyle devam eder ve canım istemez:)
merhabaaaaaa kızlarrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm napıyorsunuzzzzzzzz
hoşgeldin canım ne olsun tembellik yapıyorum gözüm yatakta
sen napıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?