Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Your target weight hedefr ağırlık
Your starting weight başlangıç ağırlığı
Your current weight mevcut ağırlık

şimdi ben bunlara ne yazcam su an ki kilom 65,4 hedef 55 ee b, yer boş kalıyo:)

Şu anki kilonu başlangıç kilondan 100 gram eksik yaz
kaçtan kaça düşmüşsün onu görmek için yapmışlar.ilerde kilo verince ilk kilonu görmek için

Şu anki kilonu başlangıç kilondan 100 gram eksik yaz
kaçtan kaça düşmüşsün onu görmek için yapmışlar.ilerde kilo verince ilk kilonu görmek için

hmm şimdik anladım zor oldu biraz anlamam hehhe=)ben kaçıyorum dışarı çıkıcaz azıcık gezelim di mi otur otur patlıcam

selam kızlar bugün yataktan çıkmak istemedim bir türlü
uyandım geri uyudum uyandım geri uyudum
yeni kalkabildim

kızlarr bennn geldimmmmmmmmm napıyorsunuzzz
hepinizeeee güzel pazarlarr

hoşgeldin canım ne olsun bende daha yeni geldim

gunaydın cnm insan sabah kalkmak istemiyor hele ben bu ara hiç kalkmak istemiyorum..

günaydın canım evet soğuk olunca yatağın içinden çıkmak istemiyo insan bide hava bi kapalı kasvet doluyo insana

kilo veryorsan aramızda 4 çatal kabak tatlısının lafı olmaz ama vermezsen

vereceğimmmm verecekkkk :)) bu haftadan korkuyorum ama adanaya gidiyorum az önce anemle görüştümmm mantılar yapmış buzluktaymış adana kebap hazırlığı yapılmışşş ofsss ofsssss

evet ya..ama ne olursa olsun bugun bilg. işlerimi bitireceğim..biri baNA enerji DEPOLASIN..

inş yaparsın canım benimde bugün çok işim var uufff

vereceğimmmm verecekkkk :)) bu haftadan korkuyorum ama adanaya gidiyorum az önce anemle görüştümmm mantılar yapmış buzluktaymış adana kebap hazırlığı yapılmışşş ofsss ofsssss

oofff ki ne ooofff

ben bayramda yaptım sayım kimsecikler yoktu yırttımDD hehe
kızlar ben sayım yaparken takım arkadaşlarımızın profiline girdim orada gönderdiği mesajlar diye birşey var oradan saydım tek tek sayfa gitmekte zor oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…