- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.661
aslı o adanayla varyaaa 1 ekmek yiyebilcek potansiyele sahip oluyorum benoofff ki ne ooofff
aslı o adanayla varyaaa 1 ekmek yiyebilcek potansiyele sahip oluyorum ben( ramazan bayramında adanada aldığım kilolar için gelmiştm buraya 10 gnde 4 kg hehe 4 günde en az2 kg DD amanın çok korkuyorum
sakın sakın haaaa
bencede sakınnnaslım yaa bana bir çağrı bıraksana telini bulamıyorum dandikleşti telefonum iicee bir sim karta geçiyor bir telefon hafızasına adanada kilo bildirimi yapacağım
aslı o adanayla varyaaa 1 ekmek yiyebilcek potansiyele sahip oluyorum ben( ramazan bayramında adanada aldığım kilolar için gelmiştm buraya 10 gnde 4 kg hehe 4 günde en az2 kg DD amanın çok korkuyorum
AMAN CANIM DİKKAT ET YE AMA AZAYE
anacığım adana bu nasıl dyanır insan
aldım canım tekrar teşekkürler hehebıraktım canım
ay valla dayanamıyorum yaoabileceğim tek şey ekmek yememek olur çünkü babamın porsiyonlarııı 1=3 kişilikDD
aldım canım tekrar teşekkürler hehe
baskülü yanımda götürmeyi düşünüyorumm kontrollü olmak içindd çılgınlıkk hat safadaD
of of of felaket cnm istedi su an :)
etide az yiyiorum demirim düştü galiba (bahaneye bak)
iyi fikir canım
kızlar ben çıkıyporum şimdilik gidip işlerime bakayım
ozaman akşam eşini alıpp kendin pişiir kendin ye mekanına götüryada ızgara yapan biryere götürr D vucudun etede ihtiyacı var canım
eve söyleyebilriz hehehe
eveeeeeeeeeettt.biraz geç oldu ama gününüz aydın,neşeniz bol,iştahınız kapalı,harcadıgınız kalorileriniz bol,yaktıgınız yaglarınız çok olsun inşallahh
kilo çizelgem olmus mu yaa.becerebilmiş miyim
bir de BMI ne 17,4 ilerisinde de 14,8 yazıyo bu demek ki
selam kızlar bugün yataktan çıkmak istemedim bir türlü
uyandım geri uyudum uyandım geri uyudum
yeni kalkabildim
kızlarr bennn geldimmmmmmmmm napıyorsunuzzz
hepinizeeee güzel pazarlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?