Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya ben birara yiyip yiyip yatıyodum ..ayy çok kötüydüm ya.allah düşmanıma vermesin.dünyayla alakan olmuyo..

yaaaa yemek çok güzel yaa ah birde kilo derdi olmazsaa
hem bir söz var ya kırk adım sırt üstüü bizzz uyumadan yana kullanmışızz şansımız hehe

amanınnnnn tırstım yaaaaa gündüzden çıkarsaydın hayatım kömürünü bu saatte aksiyona gerek yok

canım sabah yakmıştı arkadaş sobayı akşama sönmeye başladı odun atacakmış odun kalmamış korkmuş tek başına gitmeye ben uyanınca gidip aldık

Son düzenleme:
hayatımmm çok hoşssun :))) ben ikinci hedefinde 1 aylık süren var o yüzdenn hafatada 1,5 kg versen rahat ulaşırsın diye düşündümmmmmmmmmmm

dün sabah 113tüm canım.bu hafta sonuna kadar 2 daha versem
haftaya 1 versem
gelecek ay haftada 1 -1,5gibi ile tamamlarım..haftaya çalışmaya başlıyorum.evde wc sorunu yok su içip içip wc..ama işte o kadar olmuyo,birde çok dikkat edemiyorum arkadaşlarla onu yiyelim bunu yiyelim..anlatabildimmi

canım ben çok bilmiyorum ama balık taze olunca sorun yok diye biliyom bide bir bardak nescafedeki sütten bişey olmaz heralde

olmazz yaaa kızlar yarın sabah benden ses çıkmazsa ben zehirlenmiş olaiblirim kiki haberiniz olsun hehe facimdeennn tüm herkese mesaj gönderin muhahaha:) telefonumda vereyim ararsınız kiki

canım sen çok iyi gidiyorsun
bence tarih verme kendine sadece ilk hedefim 105 olmak de
tarih verirsen ve ulaşamazsan insanın motivesi bozuluyor
sen çok iyi gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…