- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.741
ilk hedefine birşey diyemiyorum ama ikinci hedefin daha makul onun olacağına fazlasıyla inanıyorum02 aralık cuma=110
1 ocak 2012=105
buyurun kendime hedef belirledim bennnnnnnnnnnnn
yani süpersin resmen aç yaşıyorsunn nasıl başarıyorsunn canım yaaaaa
sabah yapmadım
öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
4 kaşık makarna
4 kaşık havuç kavurması yoğurtlu
ara
1 hurma
ya ben birara yiyip yiyip yatıyodum ..ayy çok kötüydüm ya.allah düşmanıma vermesin.dünyayla alakan olmuyo..
ilkini başaramazsam ikinciyi yapamam zaten..ilk hedefine birşey diyemiyorum ama ikinci hedefin daha makul onun olacağına fazlasıyla inanıyorum
kömürlüğe gittim bir korku filmi çevirdim sayılır mı
makarna fazla olmuş sanki....
tazeymişcanım balık taze ise sorun olmaz bence
amanınnnnn tırstım yaaaaa gündüzden çıkarsaydın hayatım kömürünü bu saatteaksiyona gerek yok
tazeymişama dün almıştım dolapta duruyordu bugün pişrdim 1 günde tazeliğibozulurmu
tazeymişama dün almıştım dolapta duruyordu bugün pişrdim 1 günde tazeliğibozulurmu
hayatımmm çok hoşssun :))) ben ikinci hedefinde 1 aylık süren var o yüzdenn hafatada 1,5 kg versen rahat ulaşırsın diye düşündümmmmmmmmmmmilkini başaramazsam ikinciyi yapamam zaten..
hayatımmm çok hoşssun :))) ben ikinci hedefinde 1 aylık süren var o yüzdenn hafatada 1,5 kg versen rahat ulaşırsın diye düşündümmmmmmmmmmm
ay ii en azından tek bşaına gitmedincanım sabah yakmıştı arkadaş sobayı akşama sönmeye başladı odun atacakmış odun kalmamış korkmuş tek başına gitmeye ben uyanınca gidip aldık
temizlenmiş ve dolapta ise bozulmaz..
ben genelde nöbet olunca temizletip ertesi gün pişiririm
canım ben çok bilmiyorum ama balık taze olunca sorun yok diye biliyom bide bir bardak nescafedeki sütten bişey olmaz heralde
dün sabah 113tüm canım.bu hafta sonuna kadar 2 daha versem
haftaya 1 versem
gelecek ay haftada 1 -1,5gibi ile tamamlarım..haftaya çalışmaya başlıyorum.evde wc sorunu yok su içip içip wc..ama işte o kadar olmuyo,birde çok dikkat edemiyorum arkadaşlarla onu yiyelim bunu yiyelim..anlatabildimmi
olmazz yaaa kızlar yarın sabah benden ses çıkmazsa ben zehirlenmiş olaiblirimkiki haberiniz olsun hehe facimdeennn tüm herkese mesaj gönderin muhahaha:) telefonumda vereyim ararsınız kiki
öyleydi canımmm dün temizlenmiştiiiii bugün pişiridm gidip kahve yapacağım isteyen vamıııı vamııı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?