- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.701
ah bu misafirler hehehehhemenüm
sirkeli su+form çayı
sabah:1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmegi
ögle:1 kase salata (üzerine 2 kaşık yogurt)
ara:1 adet sigara böregi
1 dilim kek (misafirim vardı)
çikolatalı kahve(misafirden dolayı)
akşam:3küçük acı biber
1 kırmızı biber
1/2kase yogurt(bunları aslında yemeyecektim fakat o misafirler yemege kalınca...:26:)
1 çay kaşıgı tahin pekmez
1/2dilim kepek ekmegi
eee o kadar şey yiyince şimdide form çayı
15 dakika egzersiz
afiyetttt olsunnnn canım menün çok güzell önce sabahki zeytine çok dedim ama öğlenin yokgayet güzellllll ilkoşş çok beğenmek
sabah 9 zeytin fazla gibi.onun yerine ögleye bişiler yiyebilirdin.digerleri güsel
ödemim miçözüldü bilmem ama sabah 113 kilo geldim..aman nazar degmesiiiinnnnn....
umarım cumaya kadar biraz daha sabırlı olabilirim .
neden kız..sizlere güzel şeyler yazmak istiyorum...
iyilik işte annemle kız kardeşim ve çocukları vardı.akşam dogru annemin arkadaşıda geldi.hadi yemege kal derken yemekli misafirim oldu yani....
ee onların yanındada yememek olmuyo..neyse az zararla geçiştirdim
ah bu misafirler hehehehhe
ya ama zeytinim tuzlu değil öyle.kırma zeytin annem yapmıştıı.çok seviyorum dayanamıyorum cerez gibi geliyoo
aslında dışarda yicektik benim kız huysuzlandı sağolsun.tam ne yesek diye karar vermeye çalişirken döndük geldik eve...bi rahat yok yasinir oldum...o yüxden geçe kaldı yemek faslı...öğlen de kaynadı tabi
ödemim miçözüldü bilmem ama sabah 113 kilo geldim..aman nazar degmesiiiinnnnn....
umarım cumaya kadar biraz daha sabırlı olabilirim .
ama yaaaa(((kırma zeytin çok seviyorum..çok mu kalorili ki zeytin.bendeki öyle siyah zeytinler gibi tuzlu değil..siyah zeytini yemem zaten sevmiyorum
:))) gayet güzel geçiştirmişssin iiraden için ayrıca tebrik ederim canım.
banada birarada cevaplamak zor geliyorD senin kolayına hangisi feliyorsa canım birşey dediğim yok kızma hehe
yok canım ben kızmam hiçç.valla ben biraz şakayı severim.eger sizi arada üzersem siz affedin beni....
sinir olmaa annesssi bebişin senii düşünmüşş dışarda yeseydinn bencee fazla yerdin hehe.
buarada kırma zeytini bende çok severimmmmm afiyet olsun hakaten çerez gibi gidiyor onlarr[
7 tane zeytinin 1 yk yağ olduğunu biliyorum
evet ya tam çerez..yalnız şok oldum su an 1 yk yağ mı((((((((((
ama bişey daha buldum yeşil zeytiniin 40 50 tanesi 144 kaloriymiş çok ta kötü değil yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?