- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #51.761
dün sabah 113tüm canım.bu hafta sonuna kadar 2 daha versem
haftaya 1 versem
gelecek ay haftada 1 -1,5gibi ile tamamlarım..haftaya çalışmaya başlıyorum.evde wc sorunu yok su içip içip wc..ama işte o kadar olmuyo,birde çok dikkat edemiyorum arkadaşlarla onu yiyelim bunu yiyelim..anlatabildimmi
allah korusun ya.bu kadar kilo vermişken hafif hafif yaşa artık kız...olmazz yaaa kızlar yarın sabah benden ses çıkmazsa ben zehirlenmiş olaiblirimkiki haberiniz olsun hehe facimdeennn tüm herkese mesaj gönderin muhahaha:) telefonumda vereyim ararsınız kiki
canım sen çok iyi gidiyorsun
bence tarih verme kendine sadece ilk hedefim 105 olmak de
tarih verirsen ve ulaşamazsan insanın motivesi bozuluyor
sen çok iyi gidiyorsun
allah korusun ya.bu kadar kilo vermişken hafif hafif yaşa artık kız...
haklı olabilirsinde bende acaba yakın zaman hedef olunca motive olurmuyum diye düşünmüştüm....
ben çıkıyorum kızlar.malum çocukların uyku saati...öpüyorum herkesi..yarına görüşürük inşallah.............
amin yawskötülere bişi olmaz
şaka şaka allah gecinden versin canım
bakarım canımmmm sallarızzz bir kısmet var beyazatlı prens falanfalıma bakarsan olur
allah korusun ya.bu kadar kilo vermişken hafif hafif yaşa artık kız...
.
amin yawsdemek öyleeee kötülere bişi olmaz bak bakkkkkkk
bakarım canımmmm sallarızzz bir kısmet var beyazatlı prens falanD heh olurmuu
görüşürzzz iyiy gecelerrrrrrrrrrrrben çıkıyorum kızlar.malum çocukların uyku saati...öpüyorum herkesi..yarına görüşürük inşallah.............
haksızdaaaa sayılmazsınnnnnn canımmmmmm:
umutsuz ev kadınlarını izliyoruz ben arkadaşa bu dizidende sıkıldım herşeyden sıkılıyorum evlensem kocadanda sıkılırım dedim arkadaş kocayı buldukta sıkılması kaldı dedi
haksızdaaaa sayılmazsınnnnnn canımmmmmminsan şöyleee bir nefesss te almakk istiyorrrrrrrr
arada sıkılınıyoraman duymasın benii ısırırr
segungencer senin adına sevindim çokl güzel bi gün olmuş senin için:) yani oğlunla zaman geçiridğin için:)
bakarım canımmmm sallarızzz bir kısmet var beyazatlı prens falanD heh olurmuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?