Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladımmm canımmmmm inş. hesaplarından da fazla veirsin:))

olmazz yaaa kızlar yarın sabah benden ses çıkmazsa ben zehirlenmiş olaiblirim kiki haberiniz olsun hehe facimdeennn tüm herkese mesaj gönderin muhahaha:) telefonumda vereyim ararsınız kiki
allah korusun ya.bu kadar kilo vermişken hafif hafif yaşa artık kız...

canım sen çok iyi gidiyorsun
bence tarih verme kendine sadece ilk hedefim 105 olmak de
tarih verirsen ve ulaşamazsan insanın motivesi bozuluyor
sen çok iyi gidiyorsun

haklı olabilirsinde bende acaba yakın zaman hedef olunca motive olurmuyum diye düşünmüştüm....

allah korusun ya.bu kadar kilo vermişken hafif hafif yaşa artık kız...

haklı olabilirsinde bende acaba yakın zaman hedef olunca motive olurmuyum diye düşünmüştüm....

hedef koymak güzel canım motive eder seni ama kesin bir tarih koyma dedim ama çok kararlı görüyorum seni kesin ulaşacaksın hedefine

ben çıkıyorum kızlar.malum çocukların uyku saati...öpüyorum herkesi..yarına görüşürük inşallah.............

amin yaws demek öyleeee kötülere bişi olmaz bak bakkkkkkk

bakarım canımmmm sallarızzz bir kısmet var beyazatlı prens falanD heh olurmuu

umutsuz ev kadınlarını izliyoruz ben arkadaşa bu dizidende sıkıldım herşeyden sıkılıyorum evlensem kocadanda sıkılırım dedim arkadaş kocayı buldukta sıkılması kaldı dedi

:
umutsuz ev kadınlarını izliyoruz ben arkadaşa bu dizidende sıkıldım herşeyden sıkılıyorum evlensem kocadanda sıkılırım dedim arkadaş kocayı buldukta sıkılması kaldı dedi
haksızdaaaa sayılmazsınnnnnn canımmmmmm insan şöyleee bir nefesss te almakk istiyorrrrrrrr
arada sıkılınıyor aman duymasın benii ısırırr

Selam kızlar,

nasılsınız, biz çok iyiyiz, oğlumla doya doya zaman geçirdik... vapura bindik, martılara simit attık, eminönüne gittik caminin önündeki kuşları kovaladık...

gelelim neler yediğimize,

kahvaltıyı yazayım - öğle yemeği de denebilir (saat 11:30):

sucuklu yumurta :S
10 minik yeşil zeytin
1 şekersiz çay,
3 siyah zeytin
3 lokma kaymak bal

Akşam yemeği :

2 tane kete
Denizin artıkları :) (bi kaşık patates, birazcık kete içi)

Ara:

1 mandalina
1 portakal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…