Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünü burda kapatmıştım ama akşam babama yemek hazırladım sende ye dedi yok dedim sen aç duruyosun dimi dedii bende yoo dedimm kızdııııı aç kalınmazz akşmları hiç bişi yemiyosun diye

bende mecbur
1. dilim kek yedim:26::26::26::26:

sabah kahvaltım:
2. diim kek
şekersiz çay
1. lt su

kızlar adet oldum dün ve o yuzden canım bişii istemiyo böle saçma bi menü oluyoo işte

21/11/2011 sayım lisesiiiiiiii

hazos87 29
sergüngünser 13
mihracee 54
aynalar 25
ateşsu 7 (dün cezaya kalmıştı)
1,73 15
fiyona_07 14
melekayşe 17
elifezgi 14

ilkin nazom ve fatoş izinliii

hazos87, emidaf
selamlar kızlar , bebişlerim sakinken biraz kk'ya takılayım dedim dün cezaya kalmamak için apar topar bişeyler yazıp çıktım

insan yazacak bişi bulamıyor dimi mesaj sayısını doldurmak için :))

vaktim olsa çokkkk şey buluyorum, hatta mesaj kalabalığı bilenem yapıyorum da insanın acelesi olunca kısasından özünden yazıp kaçması gerekiyor, dün eşim baya bi sinir oldu bebeklere bakıyo diye ben de acele ettim, 30 mesaj cezası da çok fena ama

sabah 1 bardak neskafe öğlen yok akşam 1 kepçe çorba 3 4 kaşık pilav 1 elma 1 portakal
orda orda dolanmaktan öğle yemeği yemeye vakit bulamafım

bu ne kuzum yaaa açlık grevindeisn sanırımmmm nasıl dayanabiliyorsunuz bukadar az yemeye(( bence sağlıklı değilsssss
hastalanır kalırsan yersins erumları fazlasıyla döner kilolar

yawsss hayaıtm adet olunca nasıl iştahın kesilebiliyorr yaaaa süperrrbende tam tersiiiii ofssss zaten bende herşeye iştahım açlışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…