Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar ben geldim
okuldan gelir gelmez patatesli kek yaptım
saat 5 de okulda tekrar buluşucaz mangal yapılacak müdür zorunlu tuttu herkes gelecek dedi
çatın yanına bişeyler yapalım dedi ben mangalın üstüne yenmez desemde yenir dediler

TAKIMM ARKADAŞLARIMMM ÖĞRETMENLERİMMM

öğretmenler gününüz kutlu olsun

çoookk teşkkür edrm canım mesajınada çok sevindim
fatmada aradı kutladı sağolsun
ilkinde mesaj attı kutladı takımda öğretmen arakdaşların gününü kutladı söylememi istedi kızlar

canım benimm hoşş geldinnn müdürr öyle dediysee yapcakk bişi yokk malesefff ama sakın fazla kaçırmaaa ama hıı bidee montt giyy bi zahmett olar mıı

çiçemm benim çıkmam lazım şimdi beni çağırıyorlarrrr işlerr varr öpüyorum çokk dikkat et kendine

canım benimm hoşş geldinnn müdürr öyle dediysee yapcakk bişi yokk malesefff ama sakın fazla kaçırmaaa ama hıı bidee montt giyy bi zahmett olar mıı

giymez miyim canım nasıl ayaz var dışarda biliyon mu
kaçırmam tabi yarın bildirim günü

çiçemm benim çıkmam lazım şimdi beni çağırıyorlarrrr işlerr varr öpüyorum çokk dikkat et kendine

tamam canım görüşürüz

bütün meslekdaşlarımın ve meslekdaş adaylarımın gününü kutluyorum

Son düzenleme:
yeşilçayın yada normal çayın içine yarım çay kaşıgı tarçın dök inan işe yarıyo...:128:

canım ben tarçın çubuğu kullanıyorum ama bu dediğin daha etkiliyse bunu kullanayım bu sıralar çok yiyesim var artık elma yedim canım bişi istedikçe bide bol bol su içtim.

sirkeli su+form çay
kahvaltı:
1 nescafe fincanı süt
1 " " special k
ara:
2 adet kuru incir
akşam:
1 kase yogurt
1tabak börülce piyazı

kızlar nerdesiniz yaa :44::44:neyse bgn yediklerimmi yazıyım ben
sabah 1 lor peynirli börek 1 tuzlu kurabiye 2 fincan şekersiz çay
ara 1 armut 1 bardak yeşil çay
öğlen 2 kepçe sebze çorbası yarım dilim kepek ekmeği
ara 2 adet elma 2 bardak yeşil çay
akşam 1 haşlanmış patates 2 dal haşlanmış brokoli 2 dal haşlanmış karnıbahar ve 1 adet haşlanmış havuç
ara 1 adet elma

birazdan da paltesimi ve sporumu yapıcam

ohhh afiyet olsun canım.....gerçi sogukta zahmeti sizlere kalmış ama degişiklik işte olsun güzel olur..iyi eglencelerrrr

vay be güzel tam diyet menüsü...

teşekkürlerr..1 gun hatırlanmak güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…