Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vay menüye bak süpersin cnm

olurmu bence veliler daha bilinçlendi sanki...yani kendimde bir veli oldugumdan demiyorum
Gerçekten aileler daha bilinçli..

nerde olduğuna da bağlı ist veliler bilinçli, fakat cok ukala (söz meclisten dışarı) öğrenciler cok saygısız.
aman boşver bu konular bi başladı mı bitmez sen nasılsın ondan haber ver kaç çocugun var kaç yasındalar sen kaç yaşındasın nerde yaşıyosun.sorular bu kadar :)

ooo dur bakalım 38 yaşındayım 10 ve 7 yaşında 2 oglum var ilkokul 1ve 4 e gidiyorlar ben hemşireyim.şuan izinliyim.uşak eşmede yaşıyorum..başka unuttugum cevap varmı ha adım emine

Son düzenleme:
ooo dur bakalım 38 yaşındayım 10 ve 7 yaşında 2 oglum var ilkokul 1ve 4 e gidiyorlar ben hemşireyim.şuan izinliyim.uşak eşmede yaşıyorum..başka unuttugum cevap varmı ha adım emine

:)) hey maşallah allah bağışlasın yavrularnı emoşşşş..hakkaten veliymişsin hehehehe

çocuklar acıkmışlar ya bunlarla nasıl zayıflıycam beeennn.gerçi şuan hiç aç degilim ama yanlarında olmamalıyım hazırlıyayım geri geleyim.adam kurtlar vadisi bakıyo.çocuklar yeteneksiz bende burada takılıyom işte........

cok yoğun bir gundu..cok yorgunum eşim gozuma bakıyo yavaş yavaş kacacagım :)

yok yok canım yarın meyvesini alırsın...bak dayanmışsın işte...
:)) hey maşallah allah bağışlasın yavrularnı emoşşşş..hakkaten veliymişsin hehehehe

inanmadınmı kız yoksa

kızlar kızlarr bebeği yıkadık şimdi pamuk gibi olduu teyzelerii.bugun pek giremedim.şimdi de hazır zilli uyumusken dizi izliyim azicik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…