- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.361
kızlar nerelerdesiniz özledim yaa zaten kaç gündür yoktum hadi sizde geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
TAKIMM ARKADAŞLARIMMM ÖĞRETMENLERİMMM
öğretmenler gününüz kutlu olsun
bütün meslekdaşlarımın ve meslekdaş adaylarımın gününü kutluyorum
teşekkürlerr..1 gun hatırlanmak güzel..
öyle deme ya en azından çocuklar kutluyo sizin gününüzü..bizimkini düşünsene hastalarda anlamıyolar.kendi kendimize kutlayıp geçiyoz.
kızlar nerdesiniz yaa :44::44:neyse bgn yediklerimmi yazıyım ben
sabah 1 lor peynirli börek 1 tuzlu kurabiye 2 fincan şekersiz çay
ara 1 armut 1 bardak yeşil çay
öğlen 2 kepçe sebze çorbası yarım dilim kepek ekmeği
ara 2 adet elma 2 bardak yeşil çay
akşam 1 haşlanmış patates 2 dal haşlanmış brokoli 2 dal haşlanmış karnıbahar ve 1 adet haşlanmış havuç
ara 1 adet elma
birazdan da paltesimi ve sporumu yapıcam
doğru soluyosun tatlım...ama artık öğretmenlik eskisi kadar değer görmüyor
bu arada nasılsın ne yapıyosun?
olurmu bence veliler daha bilinçlendi sanki...yani kendimde bir veli oldugumdan demiyorum
Gerçekten aileler daha bilinçli..
nerde olduğuna da bağlı ist veliler bilinçli, fakat cok ukala (söz meclisten dışarı) öğrenciler cok saygısız.
Aman boşver bu konular bi başladı mı bitmez sen nasılsın ondan haber ver kaç çocugun var kaç yasındalar sen kaç yaşındasın nerde yaşıyosun.sorular bu kadar :)
iyiyim canım sen nasılsın nasıl geçti günün hediye aldın mı bol bol öğrencilerinden...napıyosun tatlım ne var ne yok?
valla biraz zorladı menü beni ama şu an iyiyim ama öğlen bi ara valla niyeti bozacaktım gidip senin kekten yapacaktım son anda vaz geçtim...vay menüye bak süpersin cnm
ooo dur bakalım 38 yaşındayım 10 ve 7 yaşında 2 oglum var ilkokul 1ve 4 e gidiyorlar ben hemşireyim.şuan izinliyim.uşak eşmede yaşıyorum..başka unuttugum cevap varmı ha adım emine
iyiyim canım sen nasılsın nasıl geçti günün hediye aldın mı bol bol öğrencilerinden...
valla biraz zorladı menü beni ama şu an iyiyim ama öğlen bi ara valla niyeti bozacaktım gidip senin kekten yapacaktım son anda vaz geçtim...
yok yok canım yarın meyvesini alırsın...bak dayanmışsın işte...iyiyim canım sen nasılsın nasıl geçti günün hediye aldın mı bol bol öğrencilerinden...
Valla biraz zorladı menü beni ama şu an iyiyim ama öğlen bi ara valla niyeti bozacaktım gidip senin kekten yapacaktım son anda vaz geçtim...
:)) hey maşallah allah bağışlasın yavrularnı emoşşşş..hakkaten veliymişsin hehehehe
kızlar kaçtım ben gorusuruz.yarın musait olacam konusuruz bol boıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?