- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.381
ben çok yapmak istiyorum yeni yıla bu kilolarla girersem üstüme yapışacakmış gibime geliyor yeni yıla kadar hedefimi tamamlamam lazım...bu ay full spor yapacam
selam kızlar ben geldim
okuldan gelir gelmez patatesli kek yaptım
saat 5 de okulda tekrar buluşucaz mangal yapılacak müdür zorunlu tuttu herkes gelecek dedi
çatın yanına bişeyler yapalım dedi ben mangalın üstüne yenmez desemde yenir dediler
kızlar kızlarr bebeği yıkadık şimdi pamuk gibi olduu teyzelerii.bugun pek giremedim.şimdi de hazır zilli uyumusken dizi izliyim azicik...
hahahahahaa emel kimdi :))ayy ben normalde unutmamda giren çıkan çok oldu yaa karışıyo artık :)))
kızlar nerdesiniz yaa :44::44:neyse bgn yediklerimmi yazıyım ben
sabah 1 lor peynirli börek 1 tuzlu kurabiye 2 fincan şekersiz çay
ara 1 armut 1 bardak yeşil çay
öğlen 2 kepçe sebze çorbası yarım dilim kepek ekmeği
ara 2 adet elma 2 bardak yeşil çay
akşam 1 haşlanmış patates 2 dal haşlanmış brokoli 2 dal haşlanmış karnıbahar ve 1 adet haşlanmış havuç
ara 1 adet elma
birazdan da paltesimi ve sporumu yapıcam
ohhh afiyet olsun canım.....gerçi sogukta zahmeti sizlere kalmış ama degişiklik işte olsun güzel olur..iyi eglencelerrrr
teşekkürler cnm seninde günün kutlu olsun ne gündü ama..
doğru soluyosun tatlım...Ama artık öğretmenlik eskisi kadar değer görmüyor
kızlar kızlarr bebeği yıkadık şimdi pamuk gibi olduu teyzelerii.bugun pek giremedim.şimdi de hazır zilli uyumusken dizi izliyim azicik...
buarada tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun.
wauwww, ne güzel olur şimdi o :)
anam bacım neredesiniz, ve bugün neden bu kadar az mesaj var ? mesajlar mı uçtu acep ?
biz de bizim böceği yıkadık, aklandı paklandı... mis gibi oldu, gerçi seninki daha bi sevilesidir şiimdi :)
hazal canım nasılsın
inş yarın bu liste çok güzel sayıları görür
iyiyim canım sen nasılsın öğretmenler günün kutlu olsun:)
ayy evet yaa..çok merak ediyorum sabah tartılmayı hiç tartılmadımcumadan beri=)dın dın dın dın heyecan doruktaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?