- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.561
allah acil şifalar versin canım
gerçekten çok kötü bir haber
allahtan acil şifalar olsun inşallah hastanıza
geçmiş olsunnn
ya ben ara yapmazsam akşam duramam benim kız gece 3 te uyuyo çünkü
önceki öğünler çok az yediğin için akşam cok yedin fıstık..normal beslenmeye çalışşşşşş....sporr yappp..yapim ama allahtan önceki öğünler azzdı
aynı evdeyiz ama gerisiyok malesef.............
önceki öğünler çok az yediğin için akşam cok yedin fıstık..normal beslenmeye çalışşşşşş....sporr yappp..
günaydınnn geçmiş yapıp geliyorumm
teşekkürler ..inşaallaahh metastaz yapmamış,yayılmamıştır..gögsü alıp,kemoterapiye başlıycaklarmış..allahım yardımcısı olsun..
tüm hastaların
günaydınn saliha nasılsınnnn
günaydın fadik iyiyim sen napıyon
emoşş geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin tüm hastalarımıza inşallah....
günaydın kızlar...keyifler nasıl?ben dün epey düzgün gittim zannımca...hemen yazıyım da yorum alimm:)))
sabah 1 dilim ekmek,1 katı yumurta
ara 3 hurma
öğle 2 tabak tarhana,1,5 dilim ekmek
ara 5 hurma
akşam 3 köfte,6 kaşık pilav,1 tabak salata
fadik yavriiimmmm bu arada mesajını gördm yanlız benim mesaj hakkım yok bu hattımda..diğerini de malum kaybettim ordan dönerken...kusuruma bakma o yüzden....
benimde babaannem memlekette tedavi görüyo.. izmirde doktor hemen uçakla akşama memlekete yetiştirin ölmek üzere demişti..
9 aydır yaşıyo... allah ne demişse o oluyo
günaydınn fatoşummmmmmm hoşgeldinnn canım benimm nasıl oldunn ağrıyormu halaa kulağın:2::2::2::2::2:
menünn güzell olsun canım benimm afiyet olsunnnn:))))
ne kusuru olurmu hiççç fatoşumm sorun değil takma kafana biliyorum ben zaten msj atamadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?