Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkürler ..inşaallaahh metastaz yapmamış,yayılmamıştır..gögsü alıp,kemoterapiye başlıycaklarmış..allahım yardımcısı olsun..
tüm hastaların

amin amin.. allah yakınlarına da sabır versin çok zor bi dönem morale ihtiyacları var..inş iyi haberlerle karşılaşırlar

günaydın kızlar...keyifler nasıl?ben dün epey düzgün gittim zannımca...hemen yazıyım da yorum alimm:)))
sabah 1 dilim ekmek,1 katı yumurta
ara 3 hurma
öğle 2 tabak tarhana,1,5 dilim ekmek
ara 5 hurma
akşam 3 köfte,6 kaşık pilav,1 tabak salata

fadik yavriiimmmm bu arada mesajını gördm yanlız benim mesaj hakkım yok bu hattımda..diğerini de malum kaybettim ordan dönerken...kusuruma bakma o yüzden....

günaydınn fatoşummmmmmm hoşgeldinnn canım benimm nasıl oldunn ağrıyormu halaa kulağın:2::2::2::2::2:

emoşş geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin tüm hastalarımıza inşallah....

benimde babaannem memlekette tedavi görüyo.. izmirde doktor hemen uçakla akşama memlekete yetiştirin ölmek üzere demişti..
9 aydır yaşıyo... allah ne demişse o oluyo

menünn güzell olsun canım benimm afiyet olsunnnn:))))
ne kusuru olurmu hiççç fatoşumm sorun değil takma kafana biliyorum ben zaten msj atamadığını

benimde babaannem memlekette tedavi görüyo.. izmirde doktor hemen uçakla akşama memlekete yetiştirin ölmek üzere demişti..
9 aydır yaşıyo... allah ne demişse o oluyo

öyle tabi hayatım kaderde ne varsa o yaşanıyooo rabbim korusun cümlemizi inşalalh....
geçmiş olsun sanada canım benim

günaydınn fatoşummmmmmm hoşgeldinnn canım benimm nasıl oldunn ağrıyormu halaa kulağın:2::2::2::2::2:

menünn güzell olsun canım benimm afiyet olsunnnn:))))
ne kusuru olurmu hiççç fatoşumm sorun değil takma kafana biliyorum ben zaten msj atamadığını

hoşgördük yavrii kuşum....kuağım iileşti canım kalmadı pek ağrım....inş veririm bakalım...spor olmadı dün ama ancak....artık menüyü ve paylaşımı toparlıyım önümüzdeki hafta da spora inş yoğunlaşcm.
senin dişin ne alemde kuşum?çarşamba başlayacak tedavi demişsin ama ilaç mı yoksa müdahale mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…