Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet gerçekteen güzel olmuş sanki su içmemişsin

kızlarr dün akşam ki menüm mecbur ilaç için yedim:))

1. kase çorba

sabah kahvaltım

1. tane poğaça şekersiz 2 bardak çay (ilk defa 2 bardak)
su

bukadarcıkk

gayet güzel menün:)

Günaydın yeni bir güne yeni umutlarla ve inşallah yeni mutluluklarla günaydınnnnn.....

öyle tabi hayatım kaderde ne varsa o yaşanıyooo rabbim korusun cümlemizi inşalalh....
geçmiş olsun sanada canım benim

sağol fadik

1. kase çorba

sabah kahvaltım

su

bukadarcıkk

arada bir kendimizi ödüllendirmemiz lazım yoksa ben dün akşam yaptığım hatayı tekrarlıyoruz... gündüz çok sıkınca akşam uçtum kahvaltı yerine bi poğaça yemek iyi bence

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

faTTa83,
hazos87,
pisiq+,
emidaf

kızlar nasılsınız?

günaydın ayşee iyiyim gibi alıştım artık günde 5 saat uyumaya cadım sağolsun:)valla yatsam uyurum ama zillinin uyumaya niyeti yok.nasıl dayanıyor anlamıyorum

günaydın kızlar:)bu sefer de sabaha çıkmış kaka temizleyerek başladım offff:)şimdi kahvaltı edicem

günaydınnn hazall hoşş geldinnnn nasılsın dicemde bi hayliiii kızmışşsın yineee bebişeeeee olsunn temizle canımm nolcakk kii yaa melek o melekkk

evet gerçekteen güzel olmuş sanki su içmemişsin
yok şeker benim için su vazgeçilmez...bi onu güzel yapıyorum..sabah kahvaltıdan önce 1 litre içtim..gece yatmadan 1 litre kaynar su içtim...gün içinde de 3-5 bardak içtim zannımca....suda sorun olmadığı için yazmıyorum ama hergün en az 2,5-3 litre muhakkak içiyorum istem dışı...

1. kase çorba

sabah kahvaltım

su

bukadarcıkk

canım fadikim menü güzel ama poğçanın içindeki yağ direk yağ oluyormuş bende yakın zamanda öğrendim..poğça yerine varsa sandiviçi çaya banıp ye dişinden dolayı muhtemelen zor çiğnememek için aalmışsındır zannımca poğçayı...çaya batırınca sandiviç biraz garip görüüyo millet ben onu tecrübe ettim:)))sen yanlızken batır yine de:))))

faTTa83,
hazos87,
pisiq+,
emidaf

kızlar nasılsınız?

günaydın şeker sen nasılsın?

faTTa83,
hazos87,
pisiq+,
emidaf

kızlar nasılsınız?

günaydın hoşgeldin

günaydın kızlar:)bu sefer de sabaha çıkmış kaka temizleyerek başladım offff:)şimdi kahvaltı edicem

günaydın hazal
Günaydın yeni bir güne yeni umutlarla ve inşallah yeni mutluluklarla günaydınnnnn.....

günaydın canııımmmm inşallah

emoşş geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin tüm hastalarımıza inşallah....
sagol canımm

gayet güzel aradaki 5 hurma:44:

benimde babaannem memlekette tedavi görüyo.. Izmirde doktor hemen uçakla akşama memlekete yetiştirin ölmek üzere demişti..
9 aydır yaşıyo... Allah ne demişse o oluyo
canım 42 yaşında 1 tanecik oglu var 13 yaşında ....
Zaten geç evlendi...offf çok üzüldüm 15 yıldır aynı serviste çalıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…