- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.581
günaydın kızlar...keyifler nasıl?ben dün epey düzgün gittim zannımca...hemen yazıyım da yorum alimm:)))
sabah 1 dilim ekmek,1 katı yumurta
ara 3 hurma
öğle 2 tabak tarhana,1,5 dilim ekmek
ara 5 hurma
akşam 3 köfte,6 kaşık pilav,1 tabak salata
fadik yavriiimmmm bu arada mesajını gördm yanlız benim mesaj hakkım yok bu hattımda..diğerini de malum kaybettim ordan dönerken...kusuruma bakma o yüzden....
günaydın kızlarr ben geldimmmm
hoşgesdin naber cnm
günaydın kızlar...keyifler nasıl?ben dün epey düzgün gittim zannımca...hemen yazıyım da yorum alimm:)))
ara 3 hurma
ara 5 hurma
fadik yavriiimmmm bu arada mesajını gördm yanlız benim mesaj hakkım yok bu hattımda..diğerini de malum kaybettim ordan dönerken...kusuruma bakma o yüzden....
öyle tabi hayatım kaderde ne varsa o yaşanıyooo rabbim korusun cümlemizi inşalalh....
geçmiş olsun sanada canım benim
kızlarr dün akşam ki menüm mecbur ilaç için yedim:))
1. kase çorba
sabah kahvaltım
1. tane poğaça şekersiz 2 bardak çay (ilk defa 2 bardak)
su
bukadarcıkk
hoş geldinn melekimmm iyiyim şükür sen nasılsınn
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
faTTa83,
hazos87,
pisiq+,
emidaf
kızlar nasılsınız?
günaydın kızlar:)bu sefer de sabaha çıkmış kaka temizleyerek başladım offff:)şimdi kahvaltı edicem
Günaydın yeni bir güne yeni umutlarla ve inşallah yeni mutluluklarla günaydınnnnn.....
yok şeker benim için su vazgeçilmez...bi onu güzel yapıyorum..sabah kahvaltıdan önce 1 litre içtim..gece yatmadan 1 litre kaynar su içtim...gün içinde de 3-5 bardak içtim zannımca....suda sorun olmadığı için yazmıyorum ama hergün en az 2,5-3 litre muhakkak içiyorum istem dışı...evet gerçekteen güzel olmuş sanki su içmemişsin
kızlarr dün akşam ki menüm mecbur ilaç için yedim:))
1. kase çorba
sabah kahvaltım
1. tane poğaça şekersiz 2 bardak çay (ilk defa 2 bardak)
su
bukadarcıkk
faTTa83,
hazos87,
pisiq+,
emidaf
kızlar nasılsınız?
günaydınnn hazall hoşş geldinnnn nasılsın dicemde bi hayliiii kızmışşsın yineee bebişeeeee olsunn temizle canımm nolcakk kii yaa melek o melekkk
Günaydın yeni bir güne yeni umutlarla ve inşallah yeni mutluluklarla günaydınnnnn.....
faTTa83,
hazos87,
pisiq+,
emidaf
kızlar nasılsınız?
günaydın kızlar:)bu sefer de sabaha çıkmış kaka temizleyerek başladım offff:)şimdi kahvaltı edicem
sagol canımmemoşş geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin tüm hastalarımıza inşallah....
gayet güzel aradaki 5 hurma:44:günaydın kızlar...keyifler nasıl?ben dün epey düzgün gittim zannımca...hemen yazıyım da yorum alimm:)))
ara 3 hurma
ara 5 hurma
canım 42 yaşında 1 tanecik oglu var 13 yaşında ....benimde babaannem memlekette tedavi görüyo.. Izmirde doktor hemen uçakla akşama memlekete yetiştirin ölmek üzere demişti..
9 aydır yaşıyo... Allah ne demişse o oluyo
günaydın ayşee iyiyim gibi alıştım artık günde 5 saat uyumaya cadım sağolsun:)valla yatsam uyurum ama zillinin uyumaya niyeti yok.nasıl dayanıyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?