- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.601
Günaydın yeni bir güne yeni umutlarla ve inşallah yeni mutluluklarla günaydınnnnn.....
yok şeker benim için su vazgeçilmez...bi onu güzel yapıyorum..sabah kahvaltıdan önce 1 litre içtim..gece yatmadan 1 litre kaynar su içtim...gün içinde de 3-5 bardak içtim zannımca....suda sorun olmadığı için yazmıyorum ama hergün en az 2,5-3 litre muhakkak içiyorum istem dışı...
canım fadikim menü güzel ama poğçanın içindeki yağ direk yağ oluyormuş bende yakın zamanda öğrendim..poğça yerine varsa sandiviçi çaya banıp ye dişinden dolayı muhtemelen zor çiğnememek için aalmışsındır zannımca poğçayı...çaya batırınca sandiviç biraz garip görüüyo millet ben onu tecrübe ettim:)))sen yanlızken batır yine de:))))
günaydın şeker sen nasılsın?
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
1.73, faTTa83, pisiq+, hazos87, emidaf, melekaysee
KAPTAN VE ÖZGE HARİÇ HERKES BURDA SANIRSAM
EKSİK SÖYLEMEDİM DEMİİ
sağol fadik
arada bir kendimizi ödüllendirmemiz lazım yoksa ben dün akşam yaptığım hatayı tekrarlıyoruz... Gündüz çok sıkınca akşam uçtum:d kahvaltı yerine bi poğaça yemek iyi bence
canım 42 yaşında 1 tanecik oglu var 13 yaşında ....
Zaten geç evlendi...offf çok üzüldüm 15 yıldır aynı serviste çalıştık
Allah kolaylık versin cnm..bende cok düşkünüm uykuya bakalım ne olacak.
yok kız kızmadım yerim onun popişini ben:)heheh..aç karnına kaka pek hoş olmıuyo heheh
ay ilkoşumu unutma...
günaydın canımmm hoşgeldin sen deeee...
melkim ayşem sende hoşgeldin...
kızlar yanlız bana musade ben artık günü toparlıyım...dün de işleri saldım hastayım dieb...bugün kasmam lazım biraz....herkesleri öptüm....az kalori alın yarın tartı varrrrrr
amin inşallah ..allah yuvasına çocuğuna bağışlasın
uykuya düşkün değilim ama böyle de zor oluyor hehe.kızlar ben kaçiyorum kahvaltı edicem:)
uykuya düşkün değilim ama böyle de zor oluyor hehe.kızlar ben kaçiyorum kahvaltı edicem:)
sırf çocuk için evlenesim geliyo bazennn ama bazande yokkkkkkkkkk yokkkkkkk diyorumm
kim bilir ne güzel duygu anne olmak.. bende iltihap oluşmuş dün öğrendim o yüzden hamile kalamıyormuşum((
kim bilir ne güzel duygu anne olmak.. Bende iltihap oluşmuş dün öğrendim o yüzden hamile kalamıyormuşum((
Evet bende hem uykusuzluktan ,hemde gece geç saatlerde yedilerimden dolayı ödemli gibiyim ..
Su içip,spor yapmam lazım..
çoookkkta uykum vaaarrrrrr..
Ama yarın tartı günü...
Aslı oylum oylum yapar yoksa..sıkın dişinizi kızlar bu gün dikkat..yarın ögleye ödül verelim kendimize inşallaahhhhh
kim bilir ne güzel duygu anne olmak.. Bende iltihap oluşmuş dün öğrendim o yüzden hamile kalamıyormuşum((
iltihabi durumlar evet engel..ama tedavisi en kolay engel..
Ilaçlar ve hatta hamamlar ama temiz hamamların bile faydası var canımmm
bide karanfilhem idrar yolu hem kadın organlarındaki iltihablarda faydalıymış...
Agzına alıp(10-11)çignemeden emip kalanını atcakmışın..
Eh bi dene
saliha alıntıda karıştırdın herhal..
Ben evli ve 2 çocuk anasıyım..
Bu hayallerr çookk çoookkkkkkk eskilerde kaldı...
canım iltihapp geçerr merak etme ilaçla inş.. hayırlı zamnda anne olursun hayırlı evladın olur inşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?