Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın yeni bir güne yeni umutlarla ve inşallah yeni mutluluklarla günaydınnnnn.....

günaydın canımmm hoşgeldin sen deeee...
melkim ayşem sende hoşgeldin...
kızlar yanlız bana musade ben artık günü toparlıyım...dün de işleri saldım hastayım dieb...bugün kasmam lazım biraz....herkesleri öptüm....az kalori alın yarın tartı varrrrrr

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

1.73, faTTa83, pisiq+, hazos87, emidaf, melekaysee
KAPTAN VE ÖZGE,İLKOŞ HARİÇ HERKES BURDA SANIRSAM
EKSİK SÖYLEMEDİM DEMİİ

Son düzenleme:

yaa fatoşumm ben çocukluğumdan beriii bu yaşıma kadar çaya bişey banıp yiyemem ne bilimmm yiyemiyorum hadi biskv. neysede ekmekk hiçç yiyemem

evet ama ödül ögününü sabaha yada ögleye koymak gerekiyo..ve akşamı oldukça kısmak...

yok kız kızmadım yerim onun popişini ben:)heheh..aç karnına kaka pek hoş olmıuyo heheh

aç karnına evett yaa aslındaaaa hehehhehehehe ama ane olmak harika bişeydirrr eminim
benim ikiş tane yeğenim var inan bambaşka bi sevgiii onların canı yansa resmen içim sızlıyor onlar ağlayınca bende başlıyorum ağlamaya hiçç dayanamıyıorumm bütün varımı yoğumu yatırıyorum onlara bide anne olsam düşün artıkk yaa warya sırf çocuk için evlenesim geliyo bazennn ama bazande yokkkkkkkkkk yokkkkkkk diyorumm

güle güle fatoşumm kolay gelsinn öpüyorum çokk

Evet bende hem uykusuzluktan ,hemde gece geç saatlerde yedilerimden dolayı ödemli gibiyim ..
Su içip,spor yapmam lazım..
çoookkkta uykum vaaarrrrrr..
Ama yarın tartı günü...
Aslı oylum oylum yapar yoksa..sıkın dişinizi kızlar bu gün dikkat..yarın ögleye ödül verelim kendimize inşallaahhhhh

kim bilir ne güzel duygu anne olmak.. Bende iltihap oluşmuş dün öğrendim o yüzden hamile kalamıyormuşum ((

saliha alıntıda karıştırdın herhal..
Ben evli ve 2 çocuk anasıyım..
Bu hayallerr çookk çoookkkkkkk eskilerde kaldı...

walllla emoşş haklısınn sıka sıka dişş kalmadı ağzımdaaa baksana

kim bilir ne güzel duygu anne olmak.. Bende iltihap oluşmuş dün öğrendim o yüzden hamile kalamıyormuşum ((

iltihabi durumlar evet engel..ama tedavisi en kolay engel..
Ilaçlar ve hatta hamamlar ama temiz hamamların bile faydası var canımmm
bide karanfilhem idrar yolu hem kadın organlarındaki iltihablarda faydalıymış...
Agzına alıp(10-11)çignemeden emip kalanını atcakmışın..
Eh bi dene

canımm wallaaa sağoo verdiğin öneri için bende yok ama olursaa aklımda bulunsun harikasınn emoşummmmmmmmmmmmmmm

saliha alıntıda karıştırdın herhal..
Ben evli ve 2 çocuk anasıyım..
Bu hayallerr çookk çoookkkkkkk eskilerde kaldı...

biliyorum canım anne olduğunu.. kendim için kim bilir ne güzeldir dedim senin dediğini onaylamak için :)))

canım iltihapp geçerr merak etme ilaçla inş.. hayırlı zamnda anne olursun hayırlı evladın olur inşallah :)))

ilerlemiş yani önceden oluşmuş fakat farketmeyince offf ne bilim... iltihap sökücü birşeyler denicem lahana çorbası maydonoz soğan suyu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…