Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tabikide harika bişey...dediğin gibi bi öksürse bi hapşursa içim açıyo aman o hasta olmasın ben olayım aman ona bişey olmasın..ona bakar-ken bazen gözlerim doluyo çok tatlı bişeyy..seninde olur vakti geldiğinde canım benim.kaç yaşindaydın sen fadik

denicem sabahları yaparım tsk..

sürekli içtiğim çaylara koyuyorum zaten

dün moralim buna bozuldu heralde yoksa o kadar yemeği acıkmadığım halde yemezdimki

canımm wallaaa sağoo verdiğin öneri için bende yok ama olursaa aklımda bulunsun harikasınn emoşummmmmmmmmmmmmmm
sen de diş iltihabı için kullannn

olur canım valla ..hiç canını sıkma..allahım hayırlısını versin....
Yarın bu rahatını ararsın bak kızlara sabah popiş temizlemekle güne başlıyolar..allah sanada versin en kısa zamanda saglıkla inşallah..ama sen canını sıkma

26 hayatımmm

bugünn hemen uğruyorumm aktara emoşşş sağolll wallaaaa

denicem sabahları yaparım tsk..

Sürekli içtiğim çaylara koyuyorum zaten

dün moralim buna bozuldu heralde yoksa o kadar yemeği acıkmadığım halde yemezdimki
ya sorma bende gece götürdüm menü dışı gece 5 etiform 1kk peynir 2 küçüçk ayva..
Girip çıkıp yedim.nöbette kötü oluyo işte..

ben yarın tartı gününden bayaa umutluyumm kızlarrrr
:13::13::13:
teşekkürler emoşş.bakalım yarın kaç çıkıcaz tartıda:d hehehe

burda biraz daha oturursak çizelgede bi degişiklik olmaycak ben biraz leslie ve bisiklet bincem

emoş nöbetten gelmedin mi ya dinlensene azıcık:S ben su an kahve içiyorum:) sonra kızımı emzircem sonra çamasırları toplicam yenisini asıcam oooooo bi sürü sey tabi benim cadı rahat durursa az önce ben kahvaltı ederken uyuyakalmiş çok ilginc hehe

süpersinnn emoşş yaaaa wlllaaa sabah sabah harikasınn neşeye bak yaaa

AY BEBEKİM BENİMM..

evet 2 aydır istiyoruz olmuyor.. doktor önceden oluşmuş iltihap pişmiş dedi tam anlamadım ama
KIZ 2 AY NEKİ YAA.BİZ 2 AYDIR...
FADİK SEN KULAKLARINI KAPA BAKIYIM

bugünn hemen uğruyorumm aktara emoşşş sağolll wallaaaa

AL AL KARANFİL VE TARÇIN

pişmiş mi o ne demekmiş ya
boşi ver pişmişi çigi kafana takma ....iyileşir hiç üzülme..

makinada çamaşır var bende ascam..
Aha şimdi çıkıyom ya sizden ayrılamadım ya ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…