- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.621
walllla emoşş haklısınn sıka sıka dişş kalmadı ağzımdaaa baksana
aç karnına evett yaa aslındaaaa hehehhehehehe ama ane olmak harika bişeydirrr eminim
benim ikiş tane yeğenim var inan bambaşka bi sevgiii onların canı yansa resmen içim sızlıyor onlar ağlayınca bende başlıyorum ağlamaya hiçç dayanamıyıorumm bütün varımı yoğumu yatırıyorum onlarabide anne olsam düşün artıkk yaa warya sırf çocuk için evlenesim geliyo bazennn ama bazande yokkkkkkkkkk yokkkkkkk diyorumm
iltihabi durumlar evet engel..ama tedavisi en kolay engel..
Ilaçlar ve hatta hamamlar ama temiz hamamların bile faydası var canımmm
bide karanfilhem idrar yolu hem kadın organlarındaki iltihablarda faydalıymış...
Agzına alıp(10-11)çignemeden emip kalanını atcakmışın..
Eh bi dene
amin inşallah ..
afiyet olsun iştahın az .yediklerindekilerde kalorin az .enerjin ve hareketin bol olsun...
sen de diş iltihabı için kullannncanımm wallaaa sağoo verdiğin öneri için bende yok ama olursaa aklımda bulunsun harikasınn emoşummmmmmmmmmmmmmm
biliyorum canım anne olduğunu.. Kendim için kim bilir ne güzeldir dedim senin dediğini onaylamak için :)))
ilerlemiş yani önceden oluşmuş fakat farketmeyince offf ne bilim... Iltihap sökücü birşeyler denicem lahana çorbası maydonoz soğan suyu falan
Haklısın kız ama dişler gidince belki gram falan zayıflamışındır..
Ben zayıflayamazsam saçlarımı kestircemki tartıda düşük çıkayım diyeee
kim bilir ne güzel duygu anne olmak.. bende iltihap oluşmuş dün öğrendim o yüzden hamile kalamıyormuşum((
tabikide harika bişey...dediğin gibi bi öksürse bi hapşursa içim açıyo aman o hasta olmasın ben olayım aman ona bişey olmasın..ona bakar-ken bazen gözlerim doluyo çok tatlı bişeyy..seninde olur vakti geldiğinde canım benim.kaç yaşindaydın sen fadik
canım iltihap ne ki geçer üzme kendini istiyorsun di mi bebek
sen de diş iltihabı için kullannn
olur canım valla ..hiç canını sıkma..allahım hayırlısını versin....
Yarın bu rahatını ararsın bak kızlara sabah popiş temizlemekle güne başlıyolar..allah sanada versin en kısa zamanda saglıkla inşallah..ama sen canını sıkma
ya sorma bende gece götürdüm menü dışı gece 5 etiform 1kk peynir 2 küçüçk ayva..denicem sabahları yaparım tsk..
Sürekli içtiğim çaylara koyuyorum zaten
dün moralim buna bozuldu heralde yoksa o kadar yemeği acıkmadığım halde yemezdimki
:13::13::13:ben yarın tartı gününden bayaa umutluyumm kızlarrrr
teşekkürler emoşş.bakalım yarın kaç çıkıcaz tartıda:d hehehe
26 hayatımmm
evet 2 aydır istiyoruz olmuyor.. doktor önceden oluşmuş iltihap pişmiş dedi tam anlamadım ama
ya sorma bende gece götürdüm menü dışı gece 5 etiform 1kk peynir 2 küçüçk ayva..
Girip çıkıp yedim.nöbette kötü oluyo işte..
:13::13::13:
burda biraz daha oturursak çizelgede bi degişiklik olmaycak ben biraz leslie ve bisiklet bincem
süpersinnn emoşş yaaaa wlllaaa sabah sabah harikasınn neşeye bak yaaa
26 hayatımmm
KIZ 2 AY NEKİ YAA.BİZ 2 AYDIR...evet 2 aydır istiyoruz olmuyor.. doktor önceden oluşmuş iltihap pişmiş dedi tam anlamadım ama
bugünn hemen uğruyorumm aktara emoşşş sağolll wallaaaa
hemen sana koçiş bulalım o zaman :)
pişmiş mi o ne demekmiş ya
boşi ver pişmişi çigi kafana takma ....iyileşir hiç üzülme..pişmiş mi o ne demekmiş ya
emoş nöbetten gelmedin mi ya dinlensene azıcık:s ben su an kahve içiyorum:) sonra kızımı emzircem sonra çamasırları toplicam yenisini asıcam oooooo bi sürü sey tabi benim cadı rahat durursa az önce ben kahvaltı ederken uyuyakalmiş çok ilginc hehe
ayyyy evett evetttt hemencikk bulmak lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?