- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.721
kız zaten 1 kilocuk kalmış 59 2 haftaya gider yaa.ya bu arada facede gördüm kütahyalı mısın?üni.den en yakın arkadaşım kütahyalııı
amin canım sağol((( Allah ayırmasınn yuvanızda mutlu etsizz sizi inş.
çok yeni evlsiniz zsıkıntınız neyse inş. düzeltebilirsinizz, ama çocuk işini aceleye getirme evliliğinizi oturtunn çocuk dahada zorlaştırabilir bazı şeylerii tabi yinede sen bilirsinnnn
canın sağolsunnnn arada olur öyleee şeylerrr
ama bugün telafi günün olsunnnnolurmuuu yarın tartı varmalum
hehe ricaa ederim canım:))başarılarının devamını dilemekteyimmm yarın tartı gününde güzel şeyler göreceğimize inanıyorum.teşkür ederim ilkaycımtutmaya çalişiyorum kendimi heeh
evet canım hayılrısııı Allah şifa versinnnilaç kullanmaya başladım hayırlısı canımız sağolsun napim
hımm çevir kazı yanmasın hüngür hüngürrkız yok evlenmek için dedim ona çocuk için değil:)
amin canım sağol
merak etme yarına kadar kurtulucam fazlalıktan... ıspanak yapıcam birazdan
canım benim sağol.. ailemde çok destek oluyor yoksa daha kötüsonuçlar olabilirdi.. canım ailem hergün 1 saat arayıp konuşuyorlar.. yalnızlığımı gidermek için.. zaten buraya yazdığım için yalnızlığım gitti bitti
çizelgeni düzelt kuzu ya
küçüğüm afiyet olsunnnn dün söylemiştin zaten akşam çoba içeirm diyeee ayrıca dün gün içindeki yemelerinde gayet azdı çorbaayı fazlasıyla hakettin:)
evet canım hayılrısııı Allah şifa versinnn
:)) o bir kilocuk varyaa gitmek bilmiyorrr yaa yapıştı yakamaa:))
canım kütahyalı oldum artık:)) burada yaşıyorumm eşim buralıı:)) beklerizz efem
hehe ricaa ederim canım:))başarılarının devamını dilemekteyimmm yarın tartı gününde güzel şeyler göreceğimize inanıyorum.
ay bu arada fıstık ismim ilknur ama sen ilkay demek istersen diyeiblirsiniksinin manası aynı hehe
:))))
napıyorsun kuşummmm keyifler nasıllll bakim
sen neden öğünlerini yazmıyorsun hımmmm kaçamaklarmı var yoksaaa yaramaz kedi
şu kiloları verim olcak
nereye geç kaldın kızzz:)))
e yani kırmak olmaz beni heheh
ivettt ivett biz varızz artıkkk
yawrumm neyini düzeltiyim anlamadım kiiii:26::26::26::26::26::26:
hakettim dimi pamukşekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?