- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.701
hazalcımmmm fadikeee moral veridn bneimkini yerle bir ettinAma ama ben 29 um ( bebişimde yokkkk hüngür hügürrrr treni kaçırdıkkk yani
enemmmmm ben geç kaldımm tutmayınn beniiii benii kızlarrrr
topiğe uygun olmadığı buraya yazmıyordum... yazın boşanmak üzere ayrılmıştık.. 2 ay oluyor eve geleli 2 ay memlekette kaldım... başağrılarım bu yüzden... nörolojiye gittim.. psikolojik tedavi görücem
kızlar ben kaçiyorum kızımı uyandırıcam karnı acıkmıştır zillinin gelirim sonra öptüm hepinizi...salihacım sende sıkma canını üzme kendini sakın..fadik sen de heme başla çalişmalara heheh
hoş geldin ilknurrr
evet öğünler çok hafifti.. ama bi anlık boşluğa geldidiyebilirim yoksa okadar yemeği asla yemezdim.. zaten aç olduğum için yemedim
:))))herhalde yaniiii
çok biriktirdim içime hep içime attım paylaşamadm... yazın ki olaylardan sonra çok fazla yıprandım... şimdi kendim için bişeyler yapmak hayatımı düzene koymak istiyorum..
birbirimizi tanıdık artık..sözümüz şaka ile karışık birbirimize destek olmak..kötü niyetle kızmıyoruz ki..ben hepinizi çooookkkkkkk seviyorum.......
görürsün inş. canımm :)
bende 1 ocağa kadarr 59 görmek istiyorum yaaa püfs
canını sıkmaaaa kız baksana artık hızlı trenler vaarrrr.....
Olmadı metrolar varrr..
Bu arada 1 makina çamaşır asıldı..
30 dak leslie1-2 yapıldı
1,5 litre su içildi..........
tamamdırrrrrrrr patronnnn çokk ısrar ettin evlen evlen diyee napimm eee artık bende başlıyım çalışmalara dimi ama şimdi seni kırmak olmaz yanii
afiyet olsunnnnnnnnnnnnn güzel görnüyor herşeyyy
hazalcımmmm fadikeee moral veridn bneimkini yerle bir ettinama ama ben 29 um ( bebişimde yokkkk hüngür hügürrrr treni kaçırdıkkk yani
salihacım geçmiş olsunnn Allah dermansız dert vermesinn tedavini olursun geçer inş.
Benimde rahim ağzında yara vardı ilaç tedavisi oldum geçmedi eşli antibiyotik tedavisi olduk geçti ammaaaa velakin yineledi
en sonr drum yaktı şimdilik geçtii bakalımDD
artık nezamana gelir benimb ıdık bilemiyorum bana dr um yara bebişe engel demişti
Bu arada 1 makina çamaşır asıldı..
30 dak leslie1-2 yapıldı
1,5 litre su içildi..........
yaa nereye iki lafın belini kırsaydık:)Uykusuzluk çeneme vurdu ben çıktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?