- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.681
çok biriktirdim içime hep içime attım paylaşamadm... yazın ki olaylardan sonra çok fazla yıprandım... şimdi kendim için bişeyler yapmak hayatımı düzene koymak istiyorum..
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
5 tane zeytin
1 kk peynir
1 tatlı kaşiği bal
omlet
öğlen
1incecik dilim kek
meyve suyu
akşam
2 yk kavurma
makarna valla kaç kaşikti bilmiyorum:)
ara
4-5 tane tuzlu fıstık
1 tane badem 7 8 tane kuru üzüm
1 bardak light süt
amannnnnnnngözlerim yuvalarıdan fırladııı bubir şakaaa dimi kötü şaka hemde ((
hadi yemekleri yedin birer tabak o ekmek ne öylee
keşke öğünlerini atlamadan güzelce yeseydin tahlikeli zamdan çok şey yemişsin
ay birde hatırlayamadıklrın varmış of offff
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 haslanmış patates
2 fincan şekersiz çay
ara 1 fincan yeşil çay
öğlen 1 tabak domates soslu makarna
ara 2 fincan yeşil çay
akşam 4 kaşık patatesli etli güveç
ara 1 adet nar 1 fincan ıhlamur
not hiç ekmek yok :)
faceden sınıfımın resimlerini paylaştım bakınd anee kadaaannn becerikli bir arkadaşınız var görün
canım benim sağol.. ailemde çok destek oluyor yoksa daha kötüsonuçlar olabilirdi.. canım ailem hergün 1 saat arayıp konuşuyorlar.. yalnızlığımı gidermek için.. zaten buraya yazdığım için yalnızlığım gitti bitticanım benimm sen yeterki isteee çabala sabret inan başarırsın kendini yıpratma
kilodan başladın bak işte ne güzell çabalıyosun bebek fikrinide biraz uzatt canım bence herşey tam rayına otursun o zman düşünürsün önce senin kendini bi toparlaman lazım . merak etme biz sana destek oluruz inan ki sıkılma yeter içine atma sakın canım benim herşey geçerrrrrr
ilahii melekiimmmm aşkk olsunnnn 65 dahaa yawrumm yaaaa 55 olmak istiyorumm
günaydın kızlar...keyifler nasıl?ben dün epey düzgün gittim zannımca...hemen yazıyım da yorum alimm:)))
sabah 1 dilim ekmek,1 katı yumurta
ara 3 hurma
öğle 2 tabak tarhana,1,5 dilim ekmek
ara 5 hurma
akşam 3 köfte,6 kaşık pilav,1 tabak salata
fadik yavriiimmmm bu arada mesajını gördm yanlız benim mesaj hakkım yok bu hattımda..diğerini de malum kaybettim ordan dönerken...kusuruma bakma o yüzden....
küçüğüm afiyet olsunnnn dün söylemiştin zaten akşam çoba içeirm diyeee ayrıca dün gün içindeki yemelerinde gayet azdı çorbaayı fazlasıyla hakettin:)kızlarr dün akşam ki menüm mecbur ilaç için yedim:))
1. kase çorba
sabah kahvaltım
1. tane poğaça şekersiz 2 bardak çay (ilk defa 2 bardak)
su
bukadarcıkk
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
1.73, faTTa83, pisiq+, hazos87, emidaf, melekaysee
KAPTAN VE ÖZGE,İLKOŞ HARİÇ HERKES BURDA SANIRSAM
EKSİK SÖYLEMEDİM DEMİİ
ay ilkoşumu unutma...
kim bilir ne güzel duygu anne olmak.. bende iltihap oluşmuş dün öğrendim o yüzden hamile kalamıyormuşum((
amanda aman aarkidişinidee unutmazmazmışşş yeirm ben seniii
ben yarın tartı gününden bayaa umutluyumm kızlarrrr
canımm daha yeni evlisin yaaaa ihtiyaçta neymişş gençsin dahaaaa allah hayırlısını ve hayırlı zamnda nasip etsin inşalalhh...
bak bizim burda prenses vardıı yawrum oda tedavi görüyordu bebek içinn okadar sabırlıydı ki çoktaa iyi yürekli biridir sürekli dua ederdii inşallah onunda olur isteyen herkezin olur inşallah
amanda aman aarkidişinidee unutmazmazmışşş yeirm ben seniii
bende geldim bende geldim:)
hehehe aman ne acelen var 28 e kadar yolu var:)
fadikim bende seden,özgeden ve emoştan,hazalda güzel gidiyorrr ondanda umutluyum:dd amanın kızlarr kızmayın tamammı bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?