Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok biriktirdim içime hep içime attım paylaşamadm... yazın ki olaylardan sonra çok fazla yıprandım... şimdi kendim için bişeyler yapmak hayatımı düzene koymak istiyorum..

canım benimm sen yeterki isteee çabala sabret inan başarırsın kendini yıpratma
kilodan başladın bak işte ne güzell çabalıyosun bebek fikrinide biraz uzatt canım bence herşey tam rayına otursun o zman düşünürsün önce senin kendini bi toparlaman lazım . merak etme biz sana destek oluruz inan ki sıkılma yeter içine atma sakın canım benim herşey geçerrrrrr

afiyet olsunnnnnnnnnnnnn güzel görnüyor herşeyyy

evet öğünler çok hafifti.. ama bi anlık boşluğa geldidiyebilirim yoksa okadar yemeği asla yemezdim.. zaten aç olduğum için yemedim

oh ohhh afiyett olsun özgem sen diyete başladınmı süperrrrr yapıyorsunn hemen adapte olaibliyorsunn maşallah arkadşaımaaa

canım benim sağol.. ailemde çok destek oluyor yoksa daha kötüsonuçlar olabilirdi.. canım ailem hergün 1 saat arayıp konuşuyorlar.. yalnızlığımı gidermek için.. zaten buraya yazdığım için yalnızlığım gitti bitti

fatım afiet olsunnnn gayet güzelll görünüyor menünnnnnnnn akşam ekmek göremedim onada ayrı sevindirik oldummmm çok başarılıııııııııı

kızlarr dün akşam ki menüm mecbur ilaç için yedim:))

1. kase çorba

sabah kahvaltım

1. tane poğaça şekersiz 2 bardak çay (ilk defa 2 bardak)
su

bukadarcıkk
küçüğüm afiyet olsunnnn dün söylemiştin zaten akşam çoba içeirm diyeee ayrıca dün gün içindeki yemelerinde gayet azdı çorbaayı fazlasıyla hakettin:)

Salihacığım üzüldüm duruma ama anlayamadım da anlatma burdan zatende..
oturmamış bir evlilikte çocuk en büyük hata sakın haa...

kim bilir ne güzel duygu anne olmak.. bende iltihap oluşmuş dün öğrendim o yüzden hamile kalamıyormuşum ((

salihacım geçmiş olsunnn Allah dermansız dert vermesinn tedavini olursun geçer inş.
Benimde rahim ağzında yara vardı ilaç tedavisi oldum geçmedi eşli antibiyotik tedavisi olduk geçti ammaaaa velakin yineledi
en sonr drum yaktı şimdilik geçtii bakalımDD
artık nezamana gelir benimb ıdık bilemiyorum bana dr um yara bebişe engel demişti

ay evett aklıma gleidkçe ben onada dua ediyorum inş. hayırlı vakitte gelir bebişi

fadikim bende seden,özgeden ve emoştan,hazalda güzel gidiyorrr ondanda umutluyum:dd amanın kızlarr kızmayın tamammı bana:)

birbirimizi tanıdık artık..sözümüz şaka ile karışık birbirimize destek olmak..kötü niyetle kızmıyoruz ki..ben hepinizi çooookkkkkkk seviyorum.......

Bu arada 1 makina çamaşır asıldı..
30 dak leslie1-2 yapıldı
1,5 litre su içildi..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…