Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız emidaf senin adın fadik değilmiydi ben yanlış mı söylüyormusum ne zmandır?meryem mi

yaa hayatımm şimdi nasıl anlatıyım
ben fac. kullanmıyordum sağolsun aslı açtı ayarları yaptı ama kendi adıma yapamadık hani eski eşim bulmasın görmesin diye anladın mı
bu ismide fatoşum buldu yani:13::13::13::13::13::13::13::13:

hmmm ben bilmiyordum canım evlenip ayrıldığını..kaç yaşindasın sen pek bilmiyorum seninle ilgili bişey..

bi yandan bulaşik makinesi boşaltıyorum bi yandan burda yazıyorum hatta arada gittim çamaşırları attım makineye ayy ne hamaratım bugun

hmmm ben bilmiyordum canım evlenip ayrıldığını..kaç yaşindasın sen pek bilmiyorum seninle ilgili bişey..
canımm 21 de evlendim hata cahillik artık ne dersen 3 sene oldu ayrılalı öle yanii boşver uzun hikayee:))))))))
ayaklarımın üzerinde durabılıyorum ya şükür allaha .....
canım 26 yaşındayım:)))

canımm 21 de evlendim hata cahillik artık ne dersen 3 sene oldu ayrılalı öle yanii boşver uzun hikayee:))))))))
ayaklarımın üzerinde durabılıyorum ya şükür allaha .....
canım 26 yaşındayım:)))

maşallahhh dyelimmmm kuzumm sana

anladım canım boşver bencede hatırlayıp sinirini bozma he ya boşalttım valla makineyi de.şimdik su topladığım çamaşirları katlıyım bari hazır kız uyurken

hazalımm tatlımm ben çıkıyorum artık işlerime başlayımm içerden yine sesler gelmeye başladıı ders çalışma sen çalışmaa sınvdan bi kalda.....
öpüyorum çok tatlım seniii gelicem yine allah izin verirse

anladım canım boşver bencede hatırlayıp sinirini bozma he ya boşalttım valla makineyi de.şimdik su topladığım çamaşirları katlıyım bari hazır kız uyurken

kolayy gelsinn hayatım sanaaa hazır bizim melekkk uyurken yap işlerini bariiii fırsat bı fırsat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…