- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.741
hazall hayatım sana fac. arkadaşlık istediği yolladım kelebek:))))
ekledim canım........
sağoll canım bu arada gelinlikle felan prenses gibi olmuşşsunn yaaa
grubumuzdaki hatunlarrınn hepsiii nekkkkaaadarrrr güzell yaa maşalahhh
kız emidaf senin adın fadik değilmiydi ben yanlış mı söylüyormusum ne zmandır?meryem mi
ayy teşekkür ederim..valla hatunlarımızın hepsi çookk güzell:) saliha bende sana ark. isteği yolladım
ayyyyyyyyyyy zilliyi gördümm yaaa maşallahh maşallahhyerimm onu bennnnn
tatlım kardan adamın 65 te durması erekiyor seninki 55 te duruyor
sen herkese gönder bana gönderme arkadaşlık isteği hıh
yaa hayatımm şimdi nasıl anlatıyım
ben fac. kullanmıyordum sağolsun aslı açtı ayarları yaptı ama kendi adıma yapamadık hani eski eşim bulmasın görmesin diye anladın mı
bu ismide fatoşum buldu yani:13::13::13::13::13::13::13::13:
ahhh melekimm melekimmmmm ben fac. kullanmayı çok bilmiyorumm fac. ne diye kayıtlısın bak ben sana öz. atayım sen yolla olmaz mı:13::13::13::13::13:
ayyyyyyyyyyy zilliyi gördümm yaaa maşallahh maşallahhyerimm onu bennnnn
canımm 21 de evlendim hata cahillik artık ne dersen 3 sene oldu ayrılalı öle yanii boşver uzun hikayee:))))))))hmmm ben bilmiyordum canım evlenip ayrıldığını..kaç yaşindasın sen pek bilmiyorum seninle ilgili bişey..
bi yandan bulaşik makinesi boşaltıyorum bi yandan burda yazıyorum hatta arada gittim çamaşırları attım makineye ayy ne hamaratım bugun
canımm 21 de evlendim hata cahillik artık ne dersen 3 sene oldu ayrılalı öle yanii boşver uzun hikayee:))))))))
ayaklarımın üzerinde durabılıyorum ya şükür allaha .....
canım 26 yaşındayım:)))
maşallahhh dyelimmmm kuzumm sana
anladım canım boşver bencede hatırlayıp sinirini bozma he ya boşalttım valla makineyi de.şimdik su topladığım çamaşirları katlıyım bari hazır kız uyurken
hazalımm tatlımm ben çıkıyorum artık işlerime başlayımm içerden yine sesler gelmeye başladıı ders çalışma sen çalışmaa sınvdan bi kalda.....
öpüyorum çok tatlım seniii gelicem yine allah izin verirse
ayy teşekkür ederim..valla hatunlarımızın hepsi çookk güzell:) saliha bende sana ark. isteği yolladım
gider g,deriyi iyi ol kütahyalıları severimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?