- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.781
30 KASIM MESAJ SAYISI
aynalar ***35
emidaf ***18
pinkcat87 ***izinli
fiyona_07 *** 39
mihracee ***70
melekaysee *** 15
faTTa83*** 7
elifezgi ***izinli
1.73 ***46
atessu ***izinli
hazos87 ***14
sergungunser***izinli
pisiq***41
kızlarr dün akşam ki menüm mecbur ilaç için yedim:))
1. kase çorba
sabah kahvaltım
1. tane poğaça şekersiz 2 bardak çay (ilk defa 2 bardak)
su
bukadarcıkk
günaydın kızlar:)bu sefer de sabaha çıkmış kaka temizleyerek başladım offff:)şimdi kahvaltı edicem
günaydın ayşee iyiyim gibi alıştım artık günde 5 saat uyumaya cadım sağolsun:)valla yatsam uyurum ama zillinin uyumaya niyeti yok.nasıl dayanıyor anlamıyorum
canım 42 yaşında 1 tanecik oglu var 13 yaşında ....
Zaten geç evlendi...offf çok üzüldüm 15 yıldır aynı serviste çalıştık
ellerine sağlık.. aslında saat belirleyip o saatlerde girmeye çalışsak daha çok konuşabiliriz... mesela sabah 10 akşam 8 yada 2 saatte 1 mesela 8 10 12 2 4 6 8 10 böyle saatlerde... tabi bu saatlerin dışındada yazmak isteyen yazar yani bi fikirdi sadece:))))))))
allah şifa versin canım
inş canım kurtulursun
nasılsın nasıl geçti günün
aç karnına evett yaa aslındaaaa hehehhehehehe ama ane olmak harika bişeydirrr eminim
benim ikiş tane yeğenim var inan bambaşka bi sevgiii onların canı yansa resmen içim sızlıyor onlar ağlayınca bende başlıyorum ağlamaya hiçç dayanamıyıorumm bütün varımı yoğumu yatırıyorum onlarabide anne olsam düşün artıkk yaa warya sırf çocuk için evlenesim geliyo bazennn ama bazande yokkkkkkkkkk yokkkkkkk diyorumm
kim bilir ne güzel duygu anne olmak.. bende iltihap oluşmuş dün öğrendim o yüzden hamile kalamıyormuşum((
Evet bende hem uykusuzluktan ,hemde gece geç saatlerde yedilerimden dolayı ödemli gibiyim ..
Su içip,spor yapmam lazım..
çoookkkta uykum vaaarrrrrr..
Ama yarın tartı günü...
Aslı oylum oylum yapar yoksa..sıkın dişinizi kızlar bu gün dikkat..yarın ögleye ödül verelim kendimize inşallaahhhhh
iltihabi durumlar evet engel..ama tedavisi en kolay engel..
Ilaçlar ve hatta hamamlar ama temiz hamamların bile faydası var canımmm
bide karanfilhem idrar yolu hem kadın organlarındaki iltihablarda faydalıymış...
Agzına alıp(10-11)çignemeden emip kalanını atcakmışın..
Eh bi dene
bugün çok üşüyorum okuldada böyleydi titriyordum resmen hastalanacam galiba
biraz duruyumda gidip yatmayı düşünüyorum
ama bir sürü işim var yarın veli toplantısı yapılacak bide valinin okula gelme durumu varmış
sağolasın canımmm
başağrım yok bugun sadece sağ kasığımda iltihabın olduğu yerde agrı var ... öğlen annemle konuştum öğlen yemeği biraz gecikti... ilaçlarımı kullanmadığım için azarladı
ben o yemeği doktorun kontrolde söylediklerine üzüldüğüm için yediğimi farkettim.. yoksa yeni söylüyorum aç değildim.. garip bi şek,lde yedim.. neyse onu atlattım.. sebzee yemekleri yapıcam bundan sonra bide çorbalar... ekmeği azalttım şimdilik böyle
senin nasıl geçiyo
geçmiş olsun canım tedavisi kolay diye biliyorum
:
off bendede var bu titreme donuyorum soğuktan.. yağlarım olsaydı beni ısıtırdıvar var şaka yaptım
ben yarın tartı gününden bayaa umutluyumm kızlarrrr
hemen sana koçiş bulalım o zaman :)
topiğe uygun olmadığı buraya yazmıyordum... yazın boşanmak üzere ayrılmıştık.. 2 ay oluyor eve geleli 2 ay memlekette kaldım... başağrılarım bu yüzden... nörolojiye gittim.. psikolojik tedavi görücem
eşimle ilgili bi problem olsa en azından sorunlarımızı çözmeye çalışırım... ama yok biz sadece başka şeylerin kurbanı oluyoruz
çok biriktirdim içime hep içime attım paylaşamadm... yazın ki olaylardan sonra çok fazla yıprandım... şimdi kendim için bişeyler yapmak hayatımı düzene koymak istiyorum..
hehhehehehheh canım damat adayı inan çok vardaaaa bendeeee elenme niyetii hiçç yokk yaaaa malesefff ama böyle sizi görüncee evlenesim gliyoo artıkk seçicezz bitane napalaımmm heytttttttt bulamaya gidiyorum ben
canım inş hereşy yoluna girer ama sakın içine atma sana zarar verir
eğer eşinde sorunun başkaları tarafından olduğunun farkındaysa başbaşa kalın sadece bir süreliğine başkalarını uzak tutun hayatınızdan
herşey yoluna girer inş
ooo kolay gelsinn.ne okuyorsun?
ayy gördüm gördümmm çok beğendimm valla öğrenci olasım geldiii aslıcımm
rengarenk cıvıl cıvıll
hazalcımmmm fadikeee moral veridn bneimkini yerle bir ettinama ama ben 29 um ( bebişimde yokkkk hüngür hügürrrr treni kaçırdıkkk yani
2 senedir susmaktan içime atmaktan bıktım zaten yazın olaylar patlak verdi... şimdide onu atlatmaya çalışıyorum... artık ikimizde yorgun düştük.. bi bebek belki yeniden bize mutluluk katar şevkgetirir diye umuyorum o da çok istiyor..
inşallah dediğin gibi yoluna girer...
ben geldim
30 KASIM MESAJ SAYISI
aynalar ***35
emidaf ***18
pinkcat87 ***izinli
fiyona_07 *** 39
mihracee ***70
melekaysee *** 15
faTTa83*** 7
elifezgi ***izinli
1.73 ***46
atessu ***izinli
hazos87 ***14
sergungunser***izinli
pisiq***41
vaah vaahh mecburen bir kase çorba içmiş akşamları
dayaklıksın valla
olacak o kadar canım
allah yardımcın olsun uykusuzluk zor
allah çocuğuna bağışlasın canım
canım inş hereşy yoluna girer ama sakın içine atma sana zarar verir
eğer eşinde sorunun başkaları tarafından olduğunun farkındaysa başbaşa kalın sadece bir süreliğine başkalarını uzak tutun hayatınızdan
herşey yoluna girer inş
aah aahhh alalh isteyene evrmez istemeyene kepçe ile verir işte
kepçemii kızzz çokk yaşa sennn emii
yanlızda yaşanmıyorki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?