Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

30 KASIM MESAJ SAYISI

aynalar ***35
emidaf ***18
pinkcat87 ***izinli
fiyona_07 *** 39
mihracee ***70
melekaysee *** 15
faTTa83*** 7
elifezgi ***izinli
1.73 ***46
atessu ***izinli
hazos87 ***14
sergungunser***izinli
pisiq***41

ellerine sağlık.. aslında saat belirleyip o saatlerde girmeye çalışsak daha çok konuşabiliriz... mesela sabah 10 akşam 8 yada 2 saatte 1 mesela 8 10 12 2 4 6 8 10 böyle saatlerde... tabi bu saatlerin dışındada yazmak isteyen yazar yani bi fikirdi sadece:))))))))

kızlarr dün akşam ki menüm mecbur ilaç için yedim:))

1. kase çorba

sabah kahvaltım

1. tane poğaça şekersiz 2 bardak çay (ilk defa 2 bardak)
su

bukadarcıkk

vaah vaahh mecburen bir kase çorba içmiş akşamları
dayaklıksın valla

günaydın kızlar:)bu sefer de sabaha çıkmış kaka temizleyerek başladım offff:)şimdi kahvaltı edicem

olacak o kadar canım

günaydın ayşee iyiyim gibi alıştım artık günde 5 saat uyumaya cadım sağolsun:)valla yatsam uyurum ama zillinin uyumaya niyeti yok.nasıl dayanıyor anlamıyorum

allah yardımcın olsun uykusuzluk zor

canım 42 yaşında 1 tanecik oglu var 13 yaşında ....
Zaten geç evlendi...offf çok üzüldüm 15 yıldır aynı serviste çalıştık

allah çocuğuna bağışlasın canım

sağol canım
daha öncede bunu denedik canım ama olmuyor kimimiz evde kimimiz çalışıyor çalışanların bazıları akşam girebilirken bazılar gündüz girebiliyor saatler uymuyor çok fazla

ama yinede hereks fikirlerini söylesin saat belirleyebiliriz

bugün çok üşüyorum okuldada böyleydi titriyordum resmen hastalanacam galiba
biraz duruyumda gidip yatmayı düşünüyorum
ama bir sürü işim var yarın veli toplantısı yapılacak bide valinin okula gelme durumu varmış

Son düzenleme:
allah şifa versin canım

sağolasın canımmm
inş canım kurtulursun

nasılsın nasıl geçti günün

başağrım yok bugun sadece sağ kasığımda iltihabın olduğu yerde agrı var ... öğlen annemle konuştum öğlen yemeği biraz gecikti... ilaçlarımı kullanmadığım için azarladı

ben o yemeği doktorun kontrolde söylediklerine üzüldüğüm için yediğimi farkettim.. yoksa yeni söylüyorum aç değildim.. garip bi şek,lde yedim.. neyse onu atlattım.. sebzee yemekleri yapıcam bundan sonra bide çorbalar... ekmeği azalttım şimdilik böyle

senin nasıl geçiyo

ben bankaya gitcemmm

kim bilir ne güzel duygu anne olmak.. bende iltihap oluşmuş dün öğrendim o yüzden hamile kalamıyormuşum ((

geçmiş olsun canım tedavisi kolay diye biliyorum

ama ödül dediysekte abartmayacaz dimi

canım ben ne yapcam

off bendede var bu titreme donuyorum soğuktan.. yağlarım olsaydı beni ısıtırdı var var şaka yaptım

ben okul ev arasında geçiyor canım sosyal hayatım yok yapacak bişey yok öyle yıllarım geçiyor işte
allaha şükür bir işim var ama işim gereği hep hayattan uzakta kalıyorum hangisi daha iyi bilmiyorum

eşimle ilgili bi problem olsa en azından sorunlarımızı çözmeye çalışırım... ama yok biz sadece başka şeylerin kurbanı oluyoruz

çok biriktirdim içime hep içime attım paylaşamadm... yazın ki olaylardan sonra çok fazla yıprandım... şimdi kendim için bişeyler yapmak hayatımı düzene koymak istiyorum..

canım inş hereşy yoluna girer ama sakın içine atma sana zarar verir
eğer eşinde sorunun başkaları tarafından olduğunun farkındaysa başbaşa kalın sadece bir süreliğine başkalarını uzak tutun hayatınızdan
herşey yoluna girer inş

hehhehehehheh canım damat adayı inan çok vardaaaa bendeeee elenme niyetii hiçç yokk yaaaa malesefff ama böyle sizi görüncee evlenesim gliyoo artıkk seçicezz bitane napalaımmm heytttttttt bulamaya gidiyorum ben

aah aahhh alalh isteyene evrmez istemeyene kepçe ile verir işte

2 senedir susmaktan içime atmaktan bıktım zaten yazın olaylar patlak verdi... şimdide onu atlatmaya çalışıyorum... artık ikimizde yorgun düştük.. bi bebek belki yeniden bize mutluluk katar şevkgetirir diye umuyorum o da çok istiyor..

inşallah dediğin gibi yoluna girer...

inş canım ama tamamen sorunlar hallolrmadan çocuk yapmak ne kadar doğru
bir çocuk sizi birbirine bağlayabilir ama ya tam tersi olursa allah korusun bu durumda var o yüzden biraz daha beklemenizi tavsiye ederim
allah hakkınızda hayırlısını versin

30 KASIM MESAJ SAYISI

aynalar ***35
emidaf ***18
pinkcat87 ***izinli
fiyona_07 *** 39
mihracee ***70
melekaysee *** 15
faTTa83*** 7
elifezgi ***izinli
1.73 ***46
atessu ***izinli
hazos87 ***14
sergungunser***izinli
pisiq***41

vaah vaahh mecburen bir kase çorba içmiş akşamları
dayaklıksın valla

olacak o kadar canım

allah yardımcın olsun uykusuzluk zor

allah çocuğuna bağışlasın canım

hoşş geldinn çiçemmmmm
ivett yoksa akşamları yemem ki biliyosunn hayatım

kepçemii kızzz çokk yaşa sennn emii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…