Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaaaa ama ben hazala söz verdimmm evlenicimmmmm pembe panjurlu evim olucak ahmetleeee ahh nekadar mesudumm anlatamam
bekarlıkta neymişşşşş

sabah sirkeli su +form çayı

kahvaltı:
1 dilim kepek ekmegi
1kk peynir
1 adet omlet

ögle:
1 akse yogurt

ara:
2 adet incir

akşam:
10 adet acı biber
2y.k brokoli
2y.k börülce
2 yk yogurt
1dilim kepek ekmegi

1

2 2 gittii

selam kızlar naber?birazdan bi yere oturmaya gitcem arkı bekliyom beklerken iki laf ediim didim....bugünüm çok düzgün geçti yemek açısından çünkü nietliydim:)))he he heee

bu arada bügün yediklerim:
akşam 3 kaşık pilav
3 kaşık bezelye
1 gül böreği
3 tane mücver
hep 3lerden gitmişim yaf:)))

ay gene başladık..
iki günün birinde aynı mesajı yazıyosun farkındamısın

Sağlıklı Zayıflama İçin 10 Altın Kural Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
Altın kural 9: Ve ekmek… 11.00 – 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.

kızlar bana müsade gecelere akıyorum....çok öptümmm sizleri:))Arkadaşım da öpüyomuş sizi:)) he he heeee

merhaba kızlarrr nasılsınızzz bugün benim keyfim yokk biraz böyle bir durgunum(
menümü yazayım sonraaa kaçacağımmm arkadaşlara gideceğizzz

sabah
1 poğaça*** 180 cal.

öğlen
1,5 tost(beyaz peynirli)***300 cal.(yuh)
çay 1 kesme şekerli*** 20 cal.

ara
nescafe 2si birarada şekersiz*** 60 cal

akşam
1 yk nohutlu pilav***36 cal.
1 yk kavurma***100 cal. (yuh)
4 yk yoğurt** 18 cal.

toplam 714 cal.

Son düzenleme:
benceeeeee olmazzz:)) ozaman daha çok girmemezlik olur ay saatimi kaçırdım neyse sonra girerim diyip girilmeyebilirrrrr

canımm benimmmm bir kaşık pekmezz iç ısınır için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…