Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oh maşallahh canım çok güzellll menünn
ikinci idolüm olma yolunda ilerliyorsun hehe:)

mümkün diil benim için hehehe

yaaa tostttun nekadrrrrrrrr kalorisi fazla hiç masum değilmiş bu bıdık yaaaa çok pişmanım çokkkk off offf
birdahada tost yemeyeceğim hıhh
özgem kahvaltı kahvaltı diyorsun bak poğaçaaaa 180 calDD kiki

canlar ben çıkıyorum ayşem snei gördüm ama çamaşır asıp çıkmamızz lazımmm kalamıyorumm öptümmmm

slm kızlarlar ben geldim bgn çok çalıştım yoruldum yarında aynı tempoda olacam ne yazık ki yine akşam girecem.. kimsecikler bende geçmiş yapayım bakalım neler kaynatmışsınız

canım bende çok yaşadım senin yaşadığını ama sana şunu söliyim ben defneyi kesinlikle evliliğimi kurtarmak için yapmadım bi çocuğumuz olsun belki evliliğimzi düzelir düşşüncesiyle dünyaya gelmedi yani...ama eğer o düşünceyle yapsaydım çok büyük bi yanılgama içine düşecekmişim belki sonra bebeğimden bile nefret edebilirdim çünkü bebek evliliği düzeltmez canım bu evliliklerde yapılan en büyük hatadır ve bebğe çok büyük bir haksızlıktır..eğer evliliğin oturmadıysa kesinlikle bebk düşünme derim sana..çünkü bebek eşini sana ve eve yaklaştırmaz önceden nasılsa yine aynı olacak ne yazık ki...eğer bebekle eve bağlamayı düşünürsende bir ömür senin için değil bebeğin için seninle olduğu gerçeğiyle yaşamak zorunda kalırsın....

çok biriktirdim içime hep içime attım paylaşamadm... yazın ki olaylardan sonra çok fazla yıprandım... şimdi kendim için bişeyler yapmak hayatımı düzene koymak istiyorum..

canım benim herkes yaşıyor hemen hemen aynı sorunları merak etme ama her hangi bi olayla ilgili bi sıkıntın olduğunda bizimle paylaşabiliri-sin biz elimizden geldiği kadar destek oluruz sana..içine atma hiç birşeyi inan ki kendini yıpratmaya hiç kimse için değmiyor...

kızzzz 50 miii oooo rüzgarda seni kim tutacak 50 olursan uçar gidersin bacım

yavruşum defnem o zmana büyür o beni tutar hehehee..yok kız o kadar zor zayıflarımda bende 50 çok az durmuyor face de bazı fotolarım 50 sana gösteririm onları sende hak verirsin bana bende kemik yok hiöç canım löp löp etim ben yani 43 filan olunca kemiklerimi anca hissediyorum düşün artık...zaten 1 aydır 1 kilo veremedim heralde 60 dan 50 ye de 1 senede anca gelirim

Salihacığım üzüldüm duruma ama anlayamadım da anlatma burdan zatende..
oturmamış bir evlilikte çocuk en büyük hata sakın haa...

sana sonuna kadar katılıyorum...ay ben kızımı hiç bir zaman hata olarak göremem hayatımda yaptığım en doğru şey belki defne ama arkadaşlar ne yazık ki bi erkeğin gözü dişarıdaysa yada evliliği ile ilgili çabası yoksa bebek bunu ona yaptırmıyor hatta daha da uzaklaşıyolar çünkü çok farklı bir döneme giriliyor evlilik de büyük bi değişim başlıyor bazı erkekler bunu kaldıramıyor gerçekten...

hazalcımmmm fadikeee moral veridn bneimkini yerle bir ettin ama ama ben 29 um ( bebişimde yokkkk hüngür hügürrrr treni kaçırdıkkk yani

canım benim bidenem benim annem 34 yaşında kızkardeşimi doğurdu şimdiki halini görsen annemin benden güzel ve zayıftır insanı utandıracak derecede bakımlıdır üstelik...bunun yaşı yok bebem sen sağlığına dikkat et yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…