- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.821
yawsss ah ahh olan dertli olmayan dertli nasıl bir dünyaa allah hakkımızda hayırlısnı versin aslıcım herkesin gönlüne göre olsun inş.
ben napıyım bende kocada yok çocuğu bırak
yaaaa ama ben hazala söz verdimmm evlenicimmmmm pembe panjurlu evim olucak ahmetleeee ahh nekadar mesudumm anlatamam
bekarlıkta neymişşşşş
oh maşallahh canım çok güzellll menünnsabah sirkeli su +form çayı
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmegi
1kk peynir
1 adet omlet
ögle:
1 akse yogurt
ara:
2 adet incir
akşam:
10 adet acı biber
2y.k brokoli
2y.k börülce
2 yk yogurt
1dilim kepek ekmegi
1
2 2 gittii
Sağlıklı Zayıflama İçin 10 Altın Kural Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
Altın kural 9: Ve ekmek… 11.00 – 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.
inşaaallllllllllllaaaaaahhhhh :18::18::18:
önce banaaa
canım hukuk(adalet):26::26::26::26::26::26::26::26:
topiğe uygun olmadığı buraya yazmıyordum... yazın boşanmak üzere ayrılmıştık.. 2 ay oluyor eve geleli 2 ay memlekette kaldım... başağrılarım bu yüzden... nörolojiye gittim.. psikolojik tedavi görücem
yaaaa ama ben hazala söz verdimmm evlenicimmmmm pembe panjurlu evim olucak ahmetleeee ahh nekadar mesudumm anlatamam
bekarlıkta neymişşşşş
bahanemizde hazır yanlızzz kemiklerimiz iri hehe
çok biriktirdim içime hep içime attım paylaşamadm... yazın ki olaylardan sonra çok fazla yıprandım... şimdi kendim için bişeyler yapmak hayatımı düzene koymak istiyorum..
kızzzz 50 miii oooo rüzgarda seni kim tutacak 50 olursan uçar gidersin bacım
çizelgeni düzelt kuzu ya
Salihacığım üzüldüm duruma ama anlayamadım da anlatma burdan zatende..
oturmamış bir evlilikte çocuk en büyük hata sakın haa...
hazalcımmmm fadikeee moral veridn bneimkini yerle bir ettinama ama ben 29 um ( bebişimde yokkkk hüngür hügürrrr treni kaçırdıkkk yani
aslıcığım nasılsın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?