Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pisigg nasılsın bakimm tatlım(adını sölemiyorum bilerek)

iyiyim canım pisig demen daha hoş oldu

çok azimli bi menü dikkatle takip ediyom menülerini

selam kızlar naber?birazdan bi yere oturmaya gitcem arkı bekliyom beklerken iki laf ediim didim....bugünüm çok düzgün geçti yemek açısından çünkü nietliydim:)))he he heee

allah kabul etsin fatoş

selam kızlar naber?birazdan bi yere oturmaya gitcem arkı bekliyom beklerken iki laf ediim didim....bugünüm çok düzgün geçti yemek açısından çünkü nietliydim:)))he he heee
allah kabul etsinnn

bu arada bügün yediklerim:
akşam 3 kaşık pilav
3 kaşık bezelye
1 gül böreği
3 tane mücver
hep 3lerden gitmişim yaf:)))
ne çok pilav tüketiyosun hemen hemen her gün var menünde...

şu an çok lgılayamadım bennnn

oh maşallahh canım çok güzellll menünn
ikinci idolüm olma yolunda ilerliyorsun hehe:)
çalışıyorum işte..

canlar ben çıkıyorum ayşem snei gördüm ama çamaşır asıp çıkmamızz lazımmm kalamıyorumm öptümmmm
öptüm

slm kızlarlar ben geldim bgn çok çalıştım yoruldum yarında aynı tempoda olacam ne yazık ki yine akşam girecem.. kimsecikler bende geçmiş yapayım bakalım neler kaynatmışsınız

ay ben geçmiş yapamadım ya ne çok konuşmuşunuz...

slm kızlarlar ben geldim bgn çok çalıştım yoruldum yarında aynı tempoda olacam ne yazık ki yine akşam girecem.. kimsecikler bende geçmiş yapayım bakalım neler kaynatmışsınız

hoşgeldinn

şöyle anlatayımki benim eşimle hiç sorunum yok.. bebeği kendim için istiyorum... yalnızım ve vakti geldi diye hissediyorum... zaten hakan benden çok istiyo.. onunla dışarı çıkmak eziyet oldu bütün çocukları göz hapsine alıyo çocuk görünnce şuna bak ne şirin demi bizim de olsunmu diyo bende kıskanma ne olur çalış seninde olur diyom :))))))))) beni sevmese çocuklada sevmez.. bizim problerimiz hep ve her zaman dışardaki etkenler oldu... çok yıprandım.. çook

kızlar yazı biçimlendirme ikonları yokbende 100 mesajıdoldurdum üstelik.. yani mesaj yazarken renklendiriyoruz ya onlar nie çıkmıyo acaba bende

sabah
ılık su sirke bal
2 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
6 zeytin
1 kaşık bal

ara
1 tane havuç

öğle
1 kase çorba
yarım biber dolması
1 yk yoğurt
yarım dilim ekmek

ara
1 lokma bitter çikolata(şu acısı azaltılmış olandan çok merak ettim de aldım)

akşam
tavuklu salata
pidenin iki köşesi minicik yani

ara
3-4-5 parça çikolata(yaa çok güzelmiş aklımda kalacağina midemde kalsın hehe)
1 bardak light süt

şu an tok karna tartıldım 110 çıktım ..belki 1 kilo daha farkeder..

farkeder canım sen sabah gel ya da ben özelden telimi verem mesaj at bana gelemezsen

kızlar yazı biçimlendirme ikonları yokbende 100 mesajıdoldurdum üstelik.. yani mesaj yazarken renklendiriyoruz ya onlar nie çıkmıyo acaba bende

bilmiyorum canım

bu arada akşamüstü dışarı çıktık..yürüyüşte yapmiş sayılırım di mi bebiş ağlamasın diye arabayı bi sağa bi sola sür bi hızlan bi yavaşla kop kop

öğlenki dolmanın diğer yarısını kim yedi kııııız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…