- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.841
iyiiym canım sen nasılsın defnoş nasıl
ben yorgun defnoşda acayip enerjik harika bir konbinasyon içerisindeyiz :)))
hehehe
ya sen enerji içeceği iç canım ya da defnoşa uyku hapı ver
pisigg nasılsın bakimm tatlım(adını sölemiyorum bilerek)
sabah sirkeli su +form çayı
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmegi
1kk peynir
1 adet omlet
ögle:
1 akse yogurt
ara:
2 adet incir
akşam:
10 adet acı biber
2y.k brokoli
2y.k börülce
2 yk yogurt
1dilim kepek ekmegi
1
2 2 gittii
selam kızlar naber?birazdan bi yere oturmaya gitcem arkı bekliyom beklerken iki laf ediim didim....bugünüm çok düzgün geçti yemek açısından çünkü nietliydim:)))he he heee
hahahaa ikisini de yapamıycağım için tek yapacağım sabretmek :)))))))))))
allah kabul etsinnnselam kızlar naber?birazdan bi yere oturmaya gitcem arkı bekliyom beklerken iki laf ediim didim....bugünüm çok düzgün geçti yemek açısından çünkü nietliydim:)))he he heee
ne çok pilav tüketiyosun hemen hemen her gün var menünde...bu arada bügün yediklerim:
akşam 3 kaşık pilav
3 kaşık bezelye
1 gül böreği
3 tane mücver
hep 3lerden gitmişim yaf:)))
Sağlıklı Zayıflama İçin 10 Altın Kural Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
Altın kural 9: Ve ekmek… 11.00 – 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.
oh maşallahh canım çok güzellll menünn
ikinci idolüm olma yolunda ilerliyorsun hehe:)
canlar ben çıkıyorum ayşem snei gördüm ama çamaşır asıp çıkmamızz lazımmm kalamıyorumm öptümmmm
slm kızlarlar ben geldim bgn çok çalıştım yoruldum yarında aynı tempoda olacam ne yazık ki yine akşam girecem.. kimsecikler bende geçmiş yapayım bakalım neler kaynatmışsınız
iyiyim canım pisig demen daha hoş oldu
çok azimli bi menüdikkatle takip ediyom menülerini
allah kabul etsin fatoş
slm kızlarlar ben geldim bgn çok çalıştım yoruldum yarında aynı tempoda olacam ne yazık ki yine akşam girecem.. kimsecikler bende geçmiş yapayım bakalım neler kaynatmışsınız
canım bende çok yaşadım senin yaşadığını ama sana şunu söliyim ben defneyi kesinlikle evliliğimi kurtarmak için yapmadım bi çocuğumuz olsun belki evliliğimzi düzelir düşşüncesiyle dünyaya gelmedi yani...ama eğer o düşünceyle yapsaydım çok büyük bi yanılgama içine düşecekmişim belki sonra bebeğimden bile nefret edebilirdim çünkü bebek evliliği düzeltmez canım bu evliliklerde yapılan en büyük hatadır ve bebğe çok büyük bir haksızlıktır..eğer evliliğin oturmadıysa kesinlikle bebk düşünme derim sana..çünkü bebek eşini sana ve eve yaklaştırmaz önceden nasılsa yine aynı olacak ne yazık ki...eğer bebekle eve bağlamayı düşünürsende bir ömür senin için değil bebeğin için seninle olduğu gerçeğiyle yaşamak zorunda kalırsın....
canım benim herkes yaşıyor hemen hemen aynı sorunları merak etme ama her hangi bi olayla ilgili bi sıkıntın olduğunda bizimle paylaşabiliri-sin biz elimizden geldiği kadar destek oluruz sana..içine atma hiç birşeyi inan ki kendini yıpratmaya hiç kimse için değmiyor...
yarına gelemezsem 110 yazın beni
daha fazla olursa bi ara gelir mutlaka yazarım..
şu an tok karna tartıldım 110 çıktım ..belki 1 kilo daha farkeder..
şu an tok karna tartıldım 110 çıktım ..belki 1 kilo daha farkeder..
kızlar yazı biçimlendirme ikonları yokbende 100 mesajıdoldurdum üstelik.. yani mesaj yazarken renklendiriyoruz ya onlar nie çıkmıyo acaba bende
12den önce gel ama canım
sabah
ılık su sirke bal
2 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
6 zeytin
1 kaşık bal
ara
1 tane havuç
öğle
1 kase çorba
yarım biber dolması
1 yk yoğurt
yarım dilim ekmek
ara
1 lokma bitter çikolata(şu acısı azaltılmış olandan çok merak ettim de aldım)
akşam
tavuklu salata
pidenin iki köşesi minicik yani
ara
3-4-5 parça çikolata(yaa çok güzelmiş aklımda kalacağina midemde kalsın hehe)
1 bardak light süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?