Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım allah gönlüne göre versin o zaman...ama bebişlerin şöle bir özelliği var senin için çok büyük bi güç ve destek oluyolar eşinle tartışsan bile yada başka bişeye çok üzülsende o bebiş senin bi şekilde moralini düzeltiyor onun için güçlü olman gerektiğini düşünüyorsun..hele bi güldümü dünyada yıkım mı olmuş savaş mı çıkmış ne olursa olsun umrunda olmuyor..allah sanada nasip etsin inşallah isteyen herkese versin rabbim

off gözlerim yanıyor valla ben banyo yaptımda o yüzden bekliyorum saçlarımı kurutucamda suyunu alsın biraz diye bekliyorum yok sa çoktan pirelerimin yanındaydım şimdi....neyse çıkıyorum ben iyi geceler hepinize yavruşlar...

allah kabul etsinnn

ne çok pilav tüketiyosun hemen hemen her gün var menünde...

şu an çok lgılayamadım bennnn
sorma bacım ya küçük bi ölçü yapıyorum ama kaşık kaşşık yiyince 1 hafta gidiyo pilav bi de ben ısıtılmış yemek sevmiyorum die ısıtmadan dolaptan alıp beklettikten sonra yiyorum die de bozulmuyo öle idare ediyoz işte..heee hee heee.zaten 1 hafta pilav yapıyom 2.hafta gına geliyo....
nereyi anlamadım yavri kuşum söle ben anladığım akdarıyla tarif ediimm:)))

evet çok farkediyo.. ben cıscıbıl tartılıyorum dijital olduğundan 100 gr eksik çıkarım diye
hee hee hee bu da benden...afedersin iç çamaşır bilem farkettirii dimi pisi pisiiimmm:))

kuşuummm hayırlı olsun mavi de bi yakışmış ki sormaaa:)))bakındım bende ama bulamayınca bulamadım demeyi gurur yaptım:)))daha teknolojik hatunlar varmış dimek ki:)))

çiçemm tartım var artıkın:))))

aslım kaptanım bence uygundur...nihayetinde izinlilerle bile geçmişe ve paylaşıma anca yetişiyozbence şu an sayıyla ilgili sorun yok....katılıyorum yaneee...

ayşeeemm günaydınnn...ne ediinn?ben herifi kaldırmadan bi geçmi yapam sonra d akilomu yazıp çıkıımm die giridiydim...kusuruma bakma olma mı?
kilomu da yazıp çıkiim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…