- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.901
tamam cnaım maşallah 600 gr vermişsin tebrikler
hoşgeldinn
şöyle anlatayımki benim eşimle hiç sorunum yok.. bebeği kendim için istiyorum... yalnızım ve vakti geldi diye hissediyorum... zaten hakan benden çok istiyo.. onunla dışarı çıkmak eziyet oldu bütün çocukları göz hapsine alıyoçocuk görünnce şuna bak ne şirin demi bizim de olsunmu diyo bende kıskanma ne olur çalış seninde olur diyom :))))))))) beni sevmese çocuklada sevmez.. bizim problerimiz hep ve her zaman dışardaki etkenler oldu... çok yıprandım.. çook
evet tebrikler bana bu hafta sporumu her gün yaptım o yüzden oldu kızlar sizede tavsiye ederim
çiçemm tartım var artıkın:))))
sorma bacım ya küçük bi ölçü yapıyorum ama kaşık kaşşık yiyince 1 hafta gidiyo pilav bi de ben ısıtılmış yemek sevmiyorum die ısıtmadan dolaptan alıp beklettikten sonra yiyorum die de bozulmuyo öle idare ediyoz işte..heee hee heee.zaten 1 hafta pilav yapıyom 2.hafta gına geliyo....allah kabul etsinnn
ne çok pilav tüketiyosun hemen hemen her gün var menünde...
şu an çok lgılayamadım bennnn
hee hee hee bu da benden...afedersin iç çamaşır bilem farkettirii dimi pisi pisiiimmm:))evet çok farkediyo.. ben cıscıbıl tartılıyorumdijital olduğundan 100 gr eksik çıkarım diye
günaydınnnnnnnnnnn
109 kilo
01.12.2011 cuma
sabah
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim ekmek
2 bardak tarçın
ikindi:))
1 tabak ıspanak
akşam
1 tabak ıspank
1 tabak lahana
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase salata
yarım dilim ekmek
çiçemm tartım var artıkın:))))
kızlar yarın saat 1 de veli toplantısı var bide valinin gelme durumu var okula belki öğle arası erken gitmem lazım olur okula listeyi yetiştiremem öğleden sonra yaparım listeyi haberiniz olsun
bu arada kızlar 5 kişi takımızda izinli onlarla birlikte 14 kişi oluyoruz biliyorsunuz takımda en fazla 13 e çıkabiliriz ben uzun süre izne ayrılanlara yerinize yeni üye alırım geldiğinizde yer olunca girersiniz dedim kabul ettiler ama sayımız fazla bundan sonra üye almayacam dönen kişiye yer yok demek istemiyorum nazar değmesin takımımız şuan canlı pek sorun yok bence sizin fikriniz ne bu konuda bilemem tabi
14. TAKIM 233. Etap
aynalar ( 91,7 / / / % )
emidaf ( 65,0 / / / % )
fiyona_07 ( 63,7 / 63,1 / 0,6 / %)
mihracee ( 60,6 / / / %)
melekaysee ( 65,6 / / / %)
faTTa83 ( 71,1 / / / %)
elifezgi ( 68,5 ) izne ayrıldı.
1.73 ( 112,0 / 110,0 / / % )
hazos87 ( 64,2 / / / %)
sergungunser ( 62,3 ) izne ayrıldı.
pisiq ( 74,1 / / / %) yeni üye hedefi 60
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %
yok kız şaşırdım sadece...
hoşbulduk aslıcım
Herkes pirelerle halay çekiyo olmalı.. Bende mendil alıp geleyim:) :)
ayşeeemm günaydınnn...ne ediinn?ben herifi kaldırmadan bi geçmi yapam sonra d akilomu yazıp çıkıımm die giridiydim...kusuruma bakma olma mı?
kilomu da yazıp çıkiim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?