- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.921
14. TAKIM 233. Etap
aynalar ( 91,7 / / / % )
emidaf ( 65,0 / / / % )
fiyona_07 ( 63,7 / 63,1 / 0,6 / %)
mihracee ( 60,6 / / / %)
melekaysee ( 65,6 / / / %)
faTTa83 ( 71,1 /70,8/0,3/ %)
elifezgi ( 68,5 ) izne ayrıldı.
1.73 ( 112,0 / 110,0 / / % )
hazos87 ( 64,2 / / / %)
sergungunser ( 62,3 ) izne ayrıldı.
pisiq ( 74,1 / / / %) yeni üye hedefi 60
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %
sorma bacım ya küçük bi ölçü yapıyorum ama kaşık kaşşık yiyince 1 hafta gidiyo pilav bi de ben ısıtılmış yemek sevmiyorum die ısıtmadan dolaptan alıp beklettikten sonra yiyorum die de bozulmuyo öle idare ediyoz işte..heee hee heee.zaten 1 hafta pilav yapıyom 2.hafta gına geliyo....
nereyi anlamadım yavri kuşum söle ben anladığım akdarıyla tarif ediimm:)))
kilom 65.2 pijamalı cıscıbıl değili :)
kuşuummm hayırlı olsun mavi de bi yakışmış ki sormaaa:)))bakındım bende ama bulamayınca bulamadım demeyi gurur yaptım:)))daha teknolojik hatunlar varmış dimek ki:)))
hoşgeldin takıma ama beni sabah sabah çok güldürdün:))dur bunu kocişe kullanıım hemen:))hala uyuyo da:))
65 kilo.. ya napim dijital... 100 gr eksik çıkmaya çalışıyorum
canım allah gönlüne göre versin o zaman...ama bebişlerin şöle bir özelliği var senin için çok büyük bi güç ve destek oluyolar eşinle tartışsan bile yada başka bişeye çok üzülsende o bebiş senin bi şekilde moralini düzeltiyor onun için güçlü olman gerektiğini düşünüyorsun..hele bi güldümü dünyada yıkım mı olmuş savaş mı çıkmış ne olursa olsun umrunda olmuyor..allah sanada nasip etsin inşallah isteyen herkese versin rabbim
:) pijamayı cıkarsam 65 cıkablirdi hehehe
benim için önemli olan vermek bosver 100-200 ü hep vereyim almayayımda AZ OLSUN :)
20 OCAGA KADAR 60 OLAYIMMMM
hazal bebeğin ne tatlı allah nazarlardan korusun...
yavruşum defnem o zmana büyür o beni tutar hehehee..yok kız o kadar zor zayıflarımda bende 50 çok az durmuyor face de bazı fotolarım 50 sana gösteririm onları sende hak verirsin bana bende kemik yok hiöç canım löp löp etim ben yani 43 filan olunca kemiklerimi anca hissediyorum düşün artık...zaten 1 aydır 1 kilo veremedim heralde 60 dan 50 ye de 1 senede anca gelirim
sağol salihacım...seninde olacak merak etme sende koyarsın sonra ikinizin resmini:)
niye 20 ocak kız
yarı yıl tatili 1.5 ay var 5 kilo için ideal bir zaman..
hmm anladımmm o zaman benim doğum günüm de tam fıstık olacaksın hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?