Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar yarın saat 1 de veli toplantısı var bide valinin gelme durumu var okula belki öğle arası erken gitmem lazım olur okula listeyi yetiştiremem öğleden sonra yaparım listeyi haberiniz olsun

bu arada kızlar 5 kişi takımızda izinli onlarla birlikte 14 kişi oluyoruz biliyorsunuz takımda en fazla 13 e çıkabiliriz ben uzun süre izne ayrılanlara yerinize yeni üye alırım geldiğinizde yer olunca girersiniz dedim kabul ettiler ama sayımız fazla bundan sonra üye almayacam dönen kişiye yer yok demek istemiyorum nazar değmesin takımımız şuan canlı pek sorun yok bence sizin fikriniz ne bu konuda bilemem tabi

14. TAKIM 233. Etap

aynalar ( 91,7 / / / % )
emidaf ( 65,0 / / / % )
fiyona_07 ( 63,7 / 63,1 / 0,6 / %)
mihracee ( 60,6 / / / %)
melekaysee ( 65,6 / / / %)
faTTa83 ( 71,1 / / / %)
elifezgi ( 68,5 ) izne ayrıldı.
1.73 ( 112,0 / 110,0 / / % )
hazos87 ( 64,2 / / / %)
sergungunser ( 62,3 ) izne ayrıldı.
pisiq ( 74,1 / / / %) yeni üye hedefi 60

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
kızlar sizden bir ricam var yarın işim olduğu için herkes listeyi kopyalayıp yeni kilosunu yazsın ben gelince işim daha kolay olur tek tek geçmişe bakıp kilonuzu aramak zaman alır olur mu canlarım

Son düzenleme:

kız ben takıma mı girdim hiç haberim yok

30 mekik 10 sınav biraz alt karın çalıştım.. şu leslie yi türkçe yapsalar.. Kadının vooolk diyisine gıcık oluyorum :)

sabah
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
3 zeytin
1 bardak çay
1 dilim ekmek

ara
yarım poğaça

öğle
4 kaşık fırında tavuk
3 kaşık pilav

akşam
2 küçük patates fırında
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
2 bardak çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…