Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar yazı biçimlendirme ikonları yokbende 100 mesajıdoldurdum üstelik.. yani mesaj yazarken renklendiriyoruz ya onlar nie çıkmıyo acaba bende

aynı şey bende de vardı sinir oluyordum renkli yazamıyordum buldum düzelttim ben ayarlardan

sağ üstte kontrol paneli yazıyor ona tıkla sonra açılan sayfada sol tarafta ayarlarım var oradan seçenekleri düzenleye tıkla.[h=2]Ayarlarım[/h]

sonraaaaa açılan sayfada çeşitli seçenekler diye bi başlıkı var.mesaj editörü diyor onu gelişmiş düzenleyici WYSIWYG Editörü bunu seç oluyo
[h=3]Çeşitli Seçenekler[/h]Mesaj Editörü:
  • Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
  • Basit Editör - Sadece text alanı
  • Standart Editör - Toolbar
Forumda yeni mesaj göndermek için mesajı yazdığınız editör tipini değiştirebilirsiniz..

Bu seçenek özellikle farlı tarayıcı kullanan kullanıcılarımızın sorunlarla karşılaşmasını önlemek içindir.

Enhanced Attachment Uploading:
  • Enhanced Attachment Uploading on
  • Enhanced Attachment Uploading off
The forum features an enhanced attachment uploading system that allows you to reuse existing attachments via a drag and drop interface.

Depending upon the capabilities of your web browser, you may not be able to use the enhanced system. If you experience problems with the interface, try disabling this option.

Profil dizaynı:
  • Kullanıcı biçimini göster.

01.12.2011 cuma

sabah
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim ekmek
2 bardak tarçın

ikindi:))
1 tabak ıspanak

akşam

1 tabak ıspank
1 tabak lahana
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase salata
yarım dilim ekmek

çocuklara meyve koydum kendim yeşilçay içiyorum ama biraz önce büyük fincan sütlü türk kahvesi içtim........

tsk ettim kıııız

kızlar ben kaçar..çay içicimmm ama yanında yemiciimmmm bişey..sadece süt hakkım var onu ilerleyen saatlerde malum bizde gece uzun cadı sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…