- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.861
farkeder canım sen sabah gel ya da ben özelden telimi verem mesaj at bana gelemezsen
bilmiyorum canım
kızlar yazı biçimlendirme ikonları yokbende 100 mesajıdoldurdum üstelik.. yani mesaj yazarken renklendiriyoruz ya onlar nie çıkmıyo acaba bende
hoşgeldin fadikben geldimm kızlarrrrrr
ben çıkıyorum kızlar..uykum var yaaa.gündüz uyuyamadım yaaaa
ay amma salakça anlattım he ne biçim öğretmenim ben heheh.şüpheye düştüm
aynı şey bende de vardı sinir oluyordum renkli yazamıyordum buldum düzelttim ben ayarlardan
sağ üstte kontrol paneli yazıyor ona tıkla sonra açılan sayfada sol tarafta ayarlarım var oradan seçenekleri düzenleye tıkla.Ayarlarım
Profilim Hesabım Ağ Ortamım Diğerleri
sonraaaaa açılan sayfada çeşitli seçenekler diye bi başlıkı var.mesaj editörü diyor onu gelişmiş düzenleyici WYSIWYG Editörü bunu seç oluyo
Çeşitli Seçenekler
Mesaj Editörü:
Forumda yeni mesaj göndermek için mesajı yazdığınız editör tipini değiştirebilirsiniz..
- Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
- Basit Editör - Sadece text alanı
- Standart Editör - Toolbar
Bu seçenek özellikle farlı tarayıcı kullanan kullanıcılarımızın sorunlarla karşılaşmasını önlemek içindir.
Enhanced Attachment Uploading:
The forum features an enhanced attachment uploading system that allows you to reuse existing attachments via a drag and drop interface.
- Enhanced Attachment Uploading on
- Enhanced Attachment Uploading off
Depending upon the capabilities of your web browser, you may not be able to use the enhanced system. If you experience problems with the interface, try disabling this option.
Profil dizaynı:
- Kullanıcı biçimini göster.
öğlenki dolmanın diğer yarısını kim yedi kııııız
çocuklara meyve koydum kendim yeşilçay içiyorum ama biraz önce büyük fincan sütlü türk kahvesi içtim........
çocuklara meyve koydum kendim yeşilçay içiyorum ama biraz önce büyük fincan sütlü türk kahvesi içtim........
olabilir.kaç senedir tanışıyoz daha tellerimiz yok birbirimizde..
tsk ettim kıııız
bişey değil kız oldu mu düzeltebildin mi
evet menümü attımsen yazmadan önce bulmuştum
ben geldimm kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?