- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.961
salihacım en son yazanınkinden al yaz yoksa diğerleri görünmüyo en son ben yazmıştım benimkinden al bak su an seninkinde ben görünmüyorum...bu arada sen kilo mu aldın yaaaaaaaaaaaaaa
67,5 çıktım
yok yaf kilo almadım daha öncede belirtmiştim bağırsaklarım problemli
şuan 1.5 kilo kadar fazladan tartılıyorum..
haftaya telafi etcem fazlasıyla bi de spora başladım
oh oh kahvemi içiyorum kız uyuyo hehe.ama birazdan kalkıp etrafı toparlamam lazım salon gece ahıra dönüyor resmen çorba gibi heryer hehehe
hadi ya:S ben geçen gün dişari çikarken evde tartıldım sonrada eczanedew tartıldım dedim yanliş tartıyo olmasın allahtan aynı çıktıpofff yaaaa gelmedi mi aslıdan cevap
benzetmeye bak ahır alemsin yaaaa
yaa anlamıyorum kii ben yemek fazla yemiyorum görüyosunuz buraya yazdıklarımın zaten asla dışına çıkmam yalanda konusmam ama nie böyle oldu anlamadım tartıı bozukluğu nelere sebep oldu birsürü işişm var yapılacak ama benn sinirden üzüntüden duruyorum öyle yaaa
kızlar takımıda gerilettim özür dilerim hepinizden gerçekten
ben felix in dijitalini aldım çok sağlam fiyatıda uygun 21 29 arasında internette satılıyor ben elektroworldden almıştım..67,5 çıktım
kızlar fadikin durumunu diğer takımlara sordum cevap versinler okuldan sonra liste yapcam
saliha canım seni istersen haftaya listeye alalım yeni bir üye kilo alarak listeye girmesin ne dersin sen nasıl olsa takıma girdin ne dersin
tabiki olur canımkızlar fadikin durumunu diğer takımlara sordum cevap versinler okuldan sonra liste yapcam saliha canım seni istersen haftaya listeye alalım yeni bir üye kilo alarak listeye girmesin ne dersin sen nasıl olsa takıma girdin ne dersin
canım benim bidenem benim annem 34 yaşında kızkardeşimi doğurdu şimdiki halini görsen annemin benden güzel ve zayıftır insanı utandıracak derecede bakımlıdır üstelik...bunun yaşı yok bebem sen sağlığına dikkat et yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?