Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oh oh kahvemi içiyorum kız uyuyo hehe.ama birazdan kalkıp etrafı toparlamam lazım salon gece ahıra dönüyor resmen çorba gibi heryer hehehe

salihacım en son yazanınkinden al yaz yoksa diğerleri görünmüyo en son ben yazmıştım benimkinden al bak su an seninkinde ben görünmüyorum...bu arada sen kilo mu aldın yaaaaaaaaaaaaaa

yok yaf kilo almadım daha öncede belirtmiştim bağırsaklarım problemli
şuan 1.5 kilo kadar fazladan tartılıyorum..
haftaya telafi etcem fazlasıyla bi de spora başladım

yok yaf kilo almadım daha öncede belirtmiştim bağırsaklarım problemli
şuan 1.5 kilo kadar fazladan tartılıyorum..
haftaya telafi etcem fazlasıyla bi de spora başladım

hmm ben bilmiyordum canım okumamışım demek ki tamam tamam haftaya süper olcazz..benimde tam 1 kg vermem lazım zaten

yaa anlamıyorum kii ben yemek fazla yemiyorum görüyosunuz buraya yazdıklarımın zaten asla dışına çıkmam yalanda konusmam ama nie böyle oldu anlamadım tartıı bozukluğu nelere sebep oldu birsürü işişm var yapılacak ama benn sinirden üzüntüden duruyorum öyle yaaa
kızlar takımıda gerilettim özür dilerim hepinizden gerçekten

benzetmeye bak ahır alemsin yaaaa

kız bebek olunca aynen öyle oluyor ama.biyerde alt açması bi yerde ıslak mendili pişik kremi bir yerde battaniyesi bir yerde bizim battaniyemiz gecenin köründe yattığı için hanımefendi bi y erde akşamdan kalma çay bardakları vs vs:)

tartının azizliği canım ne yapacaksın sıkma canını...

kızlar fadikin durumunu diğer takımlara sordum cevap versinler okuldan sonra liste yapcam

saliha canım seni istersen haftaya listeye alalım yeni bir üye kilo alarak listeye girmesin ne dersin sen nasıl olsa takıma girdin ne dersin

kızlarr çok üzügünüm ya

canım canım ne güzel morel verdin öyle:))
anneciğinedee imrendim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…