- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.001
canım benim tebrik ederimmm bence güzel keşke herhafta böyle gitsee kısa sürede formumuza kavuşuruzzznaber kızlar
400 gr vermişim ya bugun regl oldum sporda yaptım bu hafta emme regl oldugum içindir değil mi?
canım benim tebrik ederimmm bence güzel keşke herhafta böyle gitsee kısa sürede formumuza kavuşuruzzz
senin regl çok farkediyorrr bitince dahda çokv emriş olacaksın inanıyorum
biri beni inandırsınnn daha cok kilo vermiş olmalıydımmmmm
niye gittin kuzucum ??seni bilmem ama ayşem bneim daha çok verebilmem için açyaşamam gerekiyorDD kiki
naber kızlar
400 gr vermişim ya bugun regl oldum sporda yaptım bu hafta emme regl oldugum içindir değil mi?
oyy kıyamam yakın olsan yapardım hiç üşenmeden bulamazmısın dolmalık biber yapsan kuzum yaatabi canım daha fazla vermişsindir regl etkiler
bu arada alacan olsun canımı dolma biber çektirdin dün bloguna baktımda
çabuk yap gönder bana
oyy kıyamam yakın olsan yapardım hiç üşenmeden bulamazmısın dolmalık biber yapsan kuzum yaa
bulurumda canım kim uğraşacak şu soğukta
nasılsın canım görüşemedik senle bu hafta ne var ne yok
valla Aslım zaman cok hızlı geçiyor anlamıyorum..Okulda çok yükleniyorlar eve iş getiriyorum bolbol.bloglada ilgilenemiyorum.yoğunluk geçecek az kaldı inş..sen neler yapıyosun
napıyım canım bendede aynı koşuşturma
haftaya müfettişler gelecekmiş gelsin bakalım
müfettişlerin bir etkisi yok gelsinler bakem..senide beğenmeyenenin alnını karışalrım..ben 98 almıştım hehehe
oy oy tebrik ederim:)kızlar 3. olmuşuz tebrik ederim herkesi
napıyım canım bendede aynı koşuşturma
haftaya müfettişler gelecekmiş gelsin bakalım
14. TAKIM 233. Etap
aynalar ( 91,7 / 91,0 / 0,7 / 0,76% )
emidaf ( 67,5 / 67,5 / 0,0 / 0,00% ) eski baskülü bozuldu yeni baskülde 2.5 kilo fark var. Düzenleme yapıldı.
fiyona_07 ( 63,7 / 63,1 / 0,6 / 0,94%)
mihracee ( 60,6 / 60,1 / 0,5 / 0,83%)
melekaysee ( 65,6 / 65,2 / 0,4 / 0,61%)
faTTa83 ( 71,1 / 70,8 / 0,3 / 0,42%)
elifezgi ( 68,5 ) izne ayrıldı.
1.73 ( 112,0 / 109,0 / 3,0 / 2,68% )
hazos87 ( 64,2 / 63,4 / 0,8 / 1,25%)
sergungunser ( 62,3 ) izne ayrıldı.
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %0,94
way way way maşallahhhhhh kocaman bir tebrikkk canımm süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ellerine sağlıkk aslıcımm sendee çok güzel kilo vermişssin fıstıkımmmmmmm tebrik ederim.
kızlar hepiinizi tebrik ediyorummmmmm bu hafta çok iyiyizzz fadikim ufak bir talihsizlik yaşadı( ama inş. haftaya düzelicek.
ama ama en çokkkk emoşşu tebrik etmek istiyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?