Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anammm açsın sen yaaaaaaaaa

:)) afiyet olsun halsiz düşmede canımmmmmmm

hımsss benim ayarlarımm son tarihe göree yani en son paylaşımları görüyorum bennn F5 yapıncaa en son yazılanları görüyorum heppp
1.sayfa son paylaşılanlar bende hep 1 de duruyorr

bazen oluyor canım bu durum siteden kaynaklanıyor

sencefil yok canım soba geçiyordu kömür odun attım biraz

bazen oluyor canım bu durum siteden kaynaklanıyor

sencefil yok canım soba geçiyordu kömür odun attım biraz

hımsss en kısa zamanda edinmelisin cnaım bir aktardan çok şifa verici birrr tozzzz kışın balla tüketilince gripten soğuk algınlığından koruyorr, öksürüğü şıp diye kesiyorD meslek hastlaığıdır öksürük gıcıkk güzel önlüyor

canımm ben 3 hafta yırttım dimiDD kiki şaka bir yana bu hafta çok dikkat ettimmm bayram ve adana rehavetini attımD

çok dikkat ediyorum ama yaaaaa ah ah birde 59 görsem ay nemutlu olurum

canım toz, ot içmekten bıktım

canımm ben 3 hafta yırttım dimiDD kiki şaka bir yana bu hafta çok dikkat ettimmm bayram ve adana rehavetini attımD

çok dikkat ediyorum ama yaaaaa ah ah birde 59 görsem ay nemutlu olurum

aynı şeyi fadikte sordu ben bir daha kilo almayacam mı diye

inş görürsün cnaım 59 u

aynı şeyi fadikte sordu ben bir daha kilo almayacam mı diye

inş görürsün cnaım 59 u

hehe yaramaz fadikk baskülün azizliğine uğradı:))
inş. göreyim inş.
zayıflamak ne zormuş yaaaaa herşey insnaın gözünde kalıyor yemek yemeyi sevenlere işkence resmen

hehe çok hoşssun ama bu başka:)) her evde olmaıs lazımm bak söyleyim kiki benim tegahımın üzerinde balla karışık var hergün bir kaşık alırızz

cııkk istemiyom

hehe yaramaz fadikk baskülün azizliğine uğradı:))
inş. göreyim inş.
zayıflamak ne zormuş yaaaaa herşey insnaın gözünde kalıyor yemek yemeyi sevenlere işkence resmen

aaah ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…