- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.081
canım o bayramdan önceki kilomdu bayramda 1 kilo alınca böle oldu eski kiloma geri dönerim diye değiştirmemiştim çicelgeyi :))
kızlar bgn yedikelrime şok olmuş durumdayım
sabah kayınvalidem menemen yapmış 2 çatal ondan
1 çay kaşığı ayva marmelatı 1 zeytin 2 bardak şekersiz çay
ara yok
öğlen yok
akşam akşam dediğimde 4 de yedik yarım döner 2 adet elma dilimli patates
saat altı gibi 1 elma
neden böle oldu hemen anlatayım buraya izmirden tadım ekibi geldi sizede denk geliyordur marketlerde bişeyler pişirip tattırıyolar yaa ondan bütün gün onları gezip onlara tadımlık malzeme götürdük bir sürü eksik çıktı bi geri dön bi git derken ben sinir krizi geçirmekten acıkamadım...akşam da bir elma yedim artık..işte böyle
saol canım ama bu kilo üstüme yapışacak gibi şu 63 deb kurtulmam lazım
kızlar bgn yedikelrime şok olmuş durumdayım
sabah kayınvalidem menemen yapmış 2 çatal ondan
1 çay kaşığı ayva marmelatı 1 zeytin 2 bardak şekersiz çay
ara yok
öğlen yok
akşam akşam dediğimde 4 de yedik yarım döner 2 adet elma dilimli patates
saat altı gibi 1 elma
neden böle oldu hemen anlatayım buraya izmirden tadım ekibi geldi sizede denk geliyordur marketlerde bişeyler pişirip tattırıyolar yaa ondan bütün gün onları gezip onlara tadımlık malzeme götürdük bir sürü eksik çıktı bi geri dön bi git derken ben sinir krizi geçirmekten acıkamadım...akşam da bir elma yedim artık..işte böyle
ya ben sayfa ilerleyemiyorum
geçmişmi yapamıyorsun anlamadım şeker
bal zencefilll yap canımmm direnç verir enerji verir:)bugün üstümde bir halsizlik var ya
canım hiçbirşey istemiyor
bence son sayfaya gidemiyor
hımsss benim ayarlarımm son tarihe göree yani en son paylaşımları görüyorum bennn F5 yapıncaa en son yazılanları görüyorum heppp
1.sayfa son paylaşılanlar bende hep 1 de duruyorr
bazen oluyor canım bu durum siteden kaynaklanıyor
sencefil yok canım soba geçiyordu kömür odun attım biraz
hımsss en kısa zamanda edinmelisin cnaım bir aktardan çok şifa verici birrr tozzzz kışın balla tüketilince gripten soğuk algınlığından koruyorr, öksürüğü şıp diye kesiyorD meslek hastlaığıdır öksürük gıcıkk güzel önlüyor
canımm ben 3 hafta yırttım dimiDD kiki şaka bir yana bu hafta çok dikkat ettimmm bayram ve adana rehavetini attım D
çok dikkat ediyorum ama yaaaaa ah ah birde 59 görsem ay nemutlu olurum
canım toz, ot içmekten bıktım
aynı şeyi fadikte sordu ben bir daha kilo almayacam mı diye
inş görürsün cnaım 59 u
hehe çok hoşssun ama bu başka:)) her evde olmaıs lazımm bak söyleyim kiki benim tegahımın üzerinde balla karışık var hergün bir kaşık alırızz
hehe yaramaz fadikk baskülün azizliğine uğradı:))
inş. göreyim inş.
zayıflamak ne zormuş yaaaaa herşey insnaın gözünde kalıyoryemek yemeyi sevenlere işkence resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?