Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar naber?misafirleri yeni gönderdim.....mutfağı toplarken laflıyım didim....kaçıncı olduk bu hafta?son durum nedir?daha geçmiş yapmadım ama....siz ne ediiniz?

selam kızlar naber?misafirleri yeni gönderdim.....mutfağı toplarken laflıyım didim....kaçıncı olduk bu hafta?son durum nedir?daha geçmiş yapmadım ama....siz ne ediiniz?

hoşgeldin canım
3. olduk bu hafta
ben yorgunum sürünüyom
sen nasılsın cnaım

hoşgeldin canım
3. olduk bu hafta
ben yorgunum sürünüyom
sen nasılsın cnaım

hadii yaaao zaman bütün 14.takımı kutluyorum kızlar....herkesi seviyorum yaff:))
iim canım bende...gündüz elimde bi iş vardı villa..onu yarım bıraktım pazara yetişecek normalde de işte misafire de gelme diemiosun:))misafirler haber verince...hemencik eve gelip hızlıca bi temizlik ve ikram yaptım....akşama da misafirler geldi.13 kişilik bi grup..az önce kalktılar işte...15 dakka oldu...ama şansa ikramlar da tam kıvamında oldu yaf:)))menümü de yazıım da tam olsun bare:)))un kurabiyesi,makarna salatası,mayalı poğaça ve de tramisu:)))hepsiciği de süprüldü yaf:))
ama ben sadece 1 poğaça yidim akşam yemeği yerine:)))senin günün nasıl geçti

ellerine sağlık canım

bende aynı bugün bir halsizlik var üzerimde gidip yatam diyorum yatağıma gitmeye eriniyorum

ellerine sağlık canım

bende aynı bugün bir halsizlik var üzerimde gidip yatam diyorum yatağıma gitmeye eriniyorum

süpersin yaaa:)))yatağa gitmeye eriniyosan yatağı çağır gelsin:))kıvrıl bilgisayar başında uyu olma mı?
bu arada pisikim hoşgledinn ne var ne yok:))

diskalifiye olmadımmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar maşallah bu hafta 3.olmuşşuz..herkesleri tebrikk ediyorum özellikle de 1.73ü...bu arada fadikim neden bu kadar bunalım yaptınnn yaaa...o da olur..haklıısn bi haftada birden 2.5 kilo artı yazılması olabilir ama çok da affedilmez ve diskalifiye durumu dil bence...nihayetinde takımız..nasıl eksi çıktığında bizimsen şimdi de bizimsin yavriiimmmmm:))kaçış yok takımdan öle hemenn....haftaya daha doğru bi sonuçla telafi edersin kuşumm...no panik:))

.bu arada fadikim neden bu kadar bunalım yaptınnn yaaa...o da olur..haklıısn bi haftada birden 2.5 kilo artı yazılması olabilir ama çok da affedilmez ve diskalifiye durumu dil bence...nihayetinde takımız..nasıl eksi çıktığında bizimsen şimdi de bizimsin yavriiimmmmm:))kaçış yok takımdan öle hemenn....haftaya daha doğru bi sonuçla telafi edersin kuşumm...no panik:))[/QUOTE]

çok haklısın

2-3 SENEDİR HİÇ OLMUYORDUM ŞU AN VİRÜSÜ ALDIM FARKINDAYIM bağışıklığımla virüs savaşıyor :2::2::2:
süpperr anlatmışın gece gece koptum:))bilim kurgu filmi senaryosu giib:)))
kızlar ben çıkıyorum
ii geceler aslım çiçeeeğeeem...

çok haklısın[/QUOTE]

hee ya insan panik yaptıkca daha çok geriliyo:))ben nihayet mutfağı topladım geçmiş yaptım:)))sen ne alemdesin?günün nasıldı pisim:))

idare eder bugün moralim biraz bozuktu... zaten 10 gündür eşimlede konuşmuyoruz biraz önce barıştı sanırım ((

canım anlatmak istersen ben müsaitim her zaman şimdi olduğu gibi...öle arada oluyo işte ne kadarlık evliydin sen?yanlız 10 gün de baya uzunmuş yaa(

neyse çıktın herhalde canım..ben de yatiimmm..herkese ii geceler:)))

bu arada bugün yediklerim:
sabah 1 tost
ara 3 hurma
öğle 1 sandviç
ara yok
akşam 1 poğça
ara 1 dilim tramisu(

ya ben 1 dilim tramisuyu yazmayı unutmuşum diom hem az yemişim hem de karnım tok:))meğer bi delik varmış kocaman....

Son düzenleme:
sevgili takımım günaydınnn....bugün açılışı ben yapiim didim...hala uyumadım sebep çok yorgun olunca her zamanki gibi uykum kaçtı:))ya bu işim bile anormal benim işte böle bi insanım yani:))bugün sanırım bir daha giremeyebilirim...herkese selamlar...canım sıkıldı bi girip burada şansımı deniim dedim düşük bi ihtimal de olsa ve de deneyemedim:))neyse ii uykular herkeşlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…