- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.101
seviyorum seni Allah gönlüne göre versin:))))cııkk istemiyom
aaah ahhh
seviyorum seni Allah gönlüne göre versin:))))
selam kızlar naber?misafirleri yeni gönderdim.....mutfağı toplarken laflıyım didim....kaçıncı olduk bu hafta?son durum nedir?daha geçmiş yapmadım ama....siz ne ediiniz?
hoşgeldin canım
3. olduk bu hafta
ben yorgunum sürünüyom
sen nasılsın cnaım
hadii yaaao zaman bütün 14.takımı kutluyorum kızlar....herkesi seviyorum yaff:))
iim canım bende...gündüz elimde bi iş vardı villa..onu yarım bıraktım pazara yetişecek normalde de işte misafire de gelme diemiosun:))misafirler haber verince...hemencik eve gelip hızlıca bi temizlik ve ikram yaptım....akşama da misafirler geldi.13 kişilik bi grup..az önce kalktılar işte...15 dakka oldu...ama şansa ikramlar da tam kıvamında oldu yaf:)))menümü de yazıım da tam olsun bare:)))un kurabiyesi,makarna salatası,mayalı poğaça ve de tramisu:)))hepsiciği de süprüldü yaf:))
ama ben sadece 1 poğaça yidim akşam yemeği yerine:)))senin günün nasıl geçti
ellerine sağlık canım
bende aynı bugün bir halsizlik var üzerimde gidip yatam diyorum yatağıma gitmeye eriniyorum
DD alma ozaman şekerimmmmm haftada bir defaaa:)))
bizede tavsiye etmiyorsunn dimi:)
kızlar ben çıkıyorum
14. TAKIM 233. Etap
aynalar ( 91,7 / 91,0 / 0,7 / 0,76% )
emidaf ( 67,5 / 67,5 / 0,0 / 0,00% ) eski baskülü bozuldu yeni baskülde 2.5 kilo fark var. Düzenleme yapıldı.
fiyona_07 ( 63,7 / 63,1 / 0,6 / 0,94%)
mihracee ( 60,6 / 60,1 / 0,5 / 0,83%)
melekaysee ( 65,6 / 65,2 / 0,4 / 0,61%)
faTTa83 ( 71,1 / 70,8 / 0,3 / 0,42%)
elifezgi ( 68,5 ) izne ayrıldı.
1.73 ( 112,0 / 109,0 / 3,0 / 2,68% )
hazos87 ( 64,2 / 63,4 / 0,8 / 1,25%)
sergungunser ( 62,3 ) izne ayrıldı.
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %0,94
diskalifiye olmadımmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
süpperr anlatmışın gece gece koptum:))bilim kurgu filmi senaryosu giib:)))2-3 SENEDİR HİÇ OLMUYORDUM ŞU AN VİRÜSÜ ALDIM FARKINDAYIM bağışıklığımla virüs savaşıyor :2::2::2:
ii geceler aslım çiçeeeğeeem...kızlar ben çıkıyorum
.bu arada fadikim neden bu kadar bunalım yaptınnn yaaa...o da olur..haklıısn bi haftada birden 2.5 kilo artı yazılması olabilir ama çok da affedilmez ve diskalifiye durumu dil bence...nihayetinde takımız..nasıl eksi çıktığında bizimsen şimdi de bizimsin yavriiimmmmm:))kaçış yok takımdan öle hemenn....haftaya daha doğru bi sonuçla telafi edersin kuşumm...no panik:))
hee ya insan panik yaptıkca daha çok geriliyo:))ben nihayet mutfağı topladım geçmiş yaptım:)))sen ne alemdesin?günün nasıldı pisim:))
idare eder bugün moralim biraz bozuktu... zaten 10 gündür eşimlede konuşmuyoruz biraz önce barıştı sanırım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?