Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar nasılsınız biz bgn defneyle çok geç kalktık hehehehe çok geçten kastım 8.45 :)))))))))))))) bizim için çok geç bir saat uykumu almış bi şekilde kalktım..şimdi elma sirkeli suyumu içiyorum birazdan da platesimi yapacam sonra evimi toplayım kısımla gezmeye çıkacam bgnün planı bu :)))

ama ama hep hamur işinden gitmişssin fıstıkkk yawssss(( olmamışşş
az ama olmamış sağlıklı bulamadım

kuzu mesajını yazdığın saate baktımdaa 4 pehhh maşallah sanaaa:))
kimbilir kaçta uyudunkaçta uyanacaksın yawrummmm :) epeydir görüşemiyoruzzzz yawss öptüm seni cici bak kendine

kıyamam kıyammmm sen uykuyada hasretsindirr şimdiiiii sen defneciği ver bana ben onu yerim öperim oynarım onunla sende raha trahat uyu şeker:)
vay vay demek gezmelere gideceksnizzzzz şimdiden iyi eğlenceler

günaydınnnn özge defne güzel bi gün geçirsin inşallahhhh.....

selam kızlar naber?misafirleri yeni gönderdim.....mutfağı toplarken laflıyım didim....kaçıncı olduk bu hafta?son durum nedir?daha geçmiş yapmadım ama....siz ne ediiniz?
canım kolay gelssiiiinnnn..tabi sen bu aralar misafirler ve ikramlarrr....

ayy dedim ya sen kilo almada yeter

günayddııınnnnnnnnnnnn

Allah allah ben yorgun olunca bayılıyorum resmen..gündüz uyu bari şeker yaa

;Planlı programlı arkadaşım bnmmm

idare eder bugün moralim biraz bozuktu... zaten 10 gündür eşimlede konuşmuyoruz biraz önce barıştı sanırım ((

Canım benim işine karışmak haddime değil ama..10 gun aynı evde biriyle konuşmamak benim ruh sağlıgımı bozar nasıl dayanıyosunuz Allah bilir aynı yatakta yatıyosundur.Kuzucum böyle olmaz bir yardım falan almayı deneyin..

akşam fazla olmuş o ögünü ögle yesen akşama hafif yesen daha iyiolur

yok canım kilom fazla yaaa olmuyo ancak 5 kilo verirsem belki

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvv brova sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…