- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.121
bu arada bugün yediklerim:
sabah 1 tost
ara 3 hurma
öğle 1 sandviç
ara yok
akşam 1 poğça
ara 1 dilim tramisu(
ya ben 1 dilim tramisuyu yazmayı unutmuşum diom hem az yemişim hem de karnım tok:))meğer bi delik varmış kocaman....
sevgili takımım günaydınnn....bugün açılışı ben yapiim didim...hala uyumadım sebep çok yorgun olunca her zamanki gibi uykum kaçtı:))ya bu işim bile anormal benim işte böle bi insanım yani:))bugün sanırım bir daha giremeyebilirim...herkese selamlar...canım sıkıldı bi girip burada şansımı deniim dedim düşük bi ihtimal de olsa ve de deneyemedim:))neyse ii uykular herkeşlere
günaydın kızlar nasılsınız biz bgn defneyle çok geç kalktık hehehehe çok geçten kastım 8.45 :)))))))))))))) bizim için çok geç bir saat uykumu almış bi şekilde kalktım..şimdi elma sirkeli suyumu içiyorum birazdan da platesimi yapacam sonra evimi toplayım kısımla gezmeye çıkacam bgnün planı bu :)))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
nöbetteyim kızlarda... ara ara gelirim şimdi biraz işlerim var.....................
günaydınnnn özge defne güzel bi gün geçirsin inşallahhhh.....günaydın kızlar nasılsınız biz bgn defneyle çok geç kalktık hehehehe çok geçten kastım 8.45 :)))))))))))))) bizim için çok geç bir saat uykumu almış bi şekilde kalktım..şimdi elma sirkeli suyumu içiyorum birazdan da platesimi yapacam sonra evimi toplayım kısımla gezmeye çıkacam bgnün planı bu :)))
canım kolay gelssiiiinnnn..tabi sen bu aralar misafirler ve ikramlarrr....selam kızlar naber?misafirleri yeni gönderdim.....mutfağı toplarken laflıyım didim....kaçıncı olduk bu hafta?son durum nedir?daha geçmiş yapmadım ama....siz ne ediiniz?
ayy dedim ya sen kilo almada yeterhadii yaaao zaman bütün 14.takımı kutluyorum kızlar....herkesi seviyorum yaff:))
iim canım bende...gündüz elimde bi iş vardı villa..onu yarım bıraktım pazara yetişecek normalde de işte misafire de gelme diemiosun:))misafirler haber verince...hemencik eve gelip hızlıca bi temizlik ve ikram yaptım....akşama da misafirler geldi.13 kişilik bi grup..az önce kalktılar işte...15 dakka oldu...ama şansa ikramlar da tam kıvamında oldu yaf:)))menümü de yazıım da tam olsun bare:)))un kurabiyesi,makarna salatası,mayalı poğaça ve de tramisu:)))hepsiciği de süprüldü yaf:))
ama ben sadece 1 poğaça yidim akşam yemeği yerine:)))senin günün nasıl geçti
sevgili takımım günaydınnn....bugün açılışı ben yapiim didim...hala uyumadım sebep çok yorgun olunca her zamanki gibi uykum kaçtı:))ya bu işim bile anormal benim işte böle bi insanım yani:))bugün sanırım bir daha giremeyebilirim...herkese selamlar...canım sıkıldı bi girip burada şansımı deniim dedim düşük bi ihtimal de olsa ve de deneyemedim:))neyse ii uykular herkeşlere
günaydın kızlar nasılsınız biz bgn defneyle çok geç kalktık hehehehe çok geçten kastım 8.45 :)))))))))))))) bizim için çok geç bir saat uykumu almış bi şekilde kalktım..şimdi elma sirkeli suyumu içiyorum birazdan da platesimi yapacam sonra evimi toplayım kısımla gezmeye çıkacam bgnün planı bu :)))
idare eder bugün moralim biraz bozuktu... zaten 10 gündür eşimlede konuşmuyoruz biraz önce barıştı sanırım((
kızlar laptopun klavyesi çalışmıyor yaaaa.sinir oldum ekran klavyesinden yazmak çok zor..günaydın hepinizee
ayy ne sinir bir durum ben bilgisayarım bozuluncaaa kafayı yiyorumkızlar laptopun klavyesi çalışmıyor yaaaa.sinir oldum ekran klavyesinden yazmak çok zor..günaydın hepinizee
akşam fazla olmuş o ögünü ögle yesen akşama hafif yesen daha iyiolurkızlarrrrr bugünnnkğüü menümü yazayım ama kalorilerini yazamıyorum sitede sorun var
sabah
4 lokma poğaça
öğlen
2 tuzlu kurabiye
1 bardak meyve suyu
4 hurma
doymadım
1 kase tavuk suyuna çorba
ara
200 gr yoğurt
akşam
3 yk nohutlu pilaw
4 yk fırında tavuklu patates
2 yk çoban salata
3 yk yoğurttt
ilerleyen saatlerdede 4 kestane:)
of yazmaktan yoruldum heee
yok canım kilom fazla yaaa olmuyo ancak 5 kilo verirsem belkikıyamam kıyamam:)
iyiyim canımmmmmm tembellik yapıyorumm fazla kaçırıdm sanırım akşam yemeğinii şiştimm yaaa niye böyle oldum anlamaıdm(
hehe 500 gr verdim bu hafta kaptancımm:)
ay ben birşey soracağım bireysellerde kim birinci emoş kesin girmiştirrr dereceye
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvv brova sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?