- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.301
keşke bizimkide bıraksa... büyük eltim 12 senelik evli hala onunla uğraşıyo.. belki inanmayanlarda olacak ama bizdede muska vardı... çocuk olmasın diye yaptırmışlar... yazın memleketteyken babamlarla beraber bende hocaya gittim.. cinci hoca dediğimizden... hoca bana yanıma otur seni gösterecem dedi.. bak bu sensin dedi ve elindeki kitabı bi açtı.. ters yatmış siyah bi kurbağa... kocan seni böyle görüyo dedi... gerçektende öyleydi.. hem belimiz hemde dilimiz bağlanmıştı... genelde erkeklerin beli bağlanırya.. ikimizde bağlıydık... önceden bana dokunduğunda etlerim kopuyo zannederdim.. acıdan ölürdüm... offffffffff... vicdanı kararmış evladının mutluluğunu düşünmüyo...
onu bneimde yapmam lazım yaaa kış gelid soğudu havalarrr büründüm yine pijamalara
iyi uykular canımmm
ben açıkcası büyüye hocaya hacıya pek inanmıyorum o konuda..ha tamam dinimizde yer verilmiş öle bişeyin olduğuna ama allahın yazdığını kul bozamaz diye düşünüyorum..senin Allaha olan inancın sonsuzsa ona sığın evinde her perşembe yasin oku allaha sığın dua et sana kimse bişey yapamaz..çok fazla hacıya hocaya güvenme oda nihayetinde senin benim gibi insan
uuuf sobayı söndürdüm yakamıyom tütüyor inş zehirlenmem
ay şeker bir güzel uyudumki anlatamambu saatte uyunmaz kızz kalk uykunu aççç
ooo maşşallah herkes gelmişş
ben de geldimmm
ya insanlar bu kadar nasıl kötü kalpli olıuyor anlamıyorum
bir anne kendi çocuğunun mutsuzluğunu nasıl ister
sobaya sıvıyağ dök cayır cayır yansın
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık:))))))))))))))
hayırdır aslı sobayla aranız mı bozuldu..sobaya sıvıyağ dök cayır cayır yansın
hoşgeldin canım nasılsın
hahaha çok güzellll süpersinnnn şekerimmmmmm100 altına düşünce kendi bikinili resmini mi koycan canım avatara
aslıcığım ben bunun hastalık olduğuna inanıyorum.ben burda birebir şahit oldum bi arkadaşımın yaşadıklarına kızın evine yapılmadık büyü kalmamılştı kocası onu sürekli evde yanlız bırakıyordu hiç gelmiyordu eve kız evde yanlızkende kayınvalidesi özelden arayıp bunu korkutuyordu annesinin evine gitsin oğlumu terk etsin diye..bi de alırken hoplaya zıplaya almışlardı kızı..aklım almıyordu hiç nasıl bi mantıktı nasıl bi hastalıktı...hani şimdi kıskançlık olur o başka benim eşimin annesi kıskanıyor mesela onu hissediyorum ama bu tatlı bi kıskançlık oluyo hatta takılıyoz bile ne oldu anne kıskandın mı diye ama kadın biz mutlu olalım diye elinden geleni yapar yani öylede olması lazım diye düşünüyorum...
aslıcığım ben bunun hastalık olduğuna inanıyorum.ben burda birebir şahit oldum bi arkadaşımın yaşadıklarına kızın evine yapılmadık büyü kalmamılştı kocası onu sürekli evde yanlız bırakıyordu hiç gelmiyordu eve kız evde yanlızkende kayınvalidesi özelden arayıp bunu korkutuyordu annesinin evine gitsin oğlumu terk etsin diye..bi de alırken hoplaya zıplaya almışlardı kızı..aklım almıyordu hiç nasıl bi mantıktı nasıl bi hastalıktı...hani şimdi kıskançlık olur o başka benim eşimin annesi kıskanıyor mesela onu hissediyorum ama bu tatlı bi kıskançlık oluyo hatta takılıyoz bile ne oldu anne kıskandın mı diye ama kadın biz mutlu olalım diye elinden geleni yapar yani öylede olması lazım diye düşünüyorum...
tek düşündüğü insanların onu yüksek görmesi... bizim ortanca elti işi biliyo kaynanayı görünce hemen mutfak tezgahına geçiyobende salak gibi kalıyordum annesi hakkında hiç birşey demezdim nişanlıyken.. hakan da ailesinin iyi bi halt olduğunu sanıyor... şimdide birşeysöyleyince inanmıyo..
hayırdır aslı sobayla aranız mı bozuldu..
hoşbuldum caannnııımm
hahaha çok güzellll süpersinnnn şekerimmmmmm
canım sölemede zaten ne olursa olsun o onun ailesi atamaz ne yazık ki...geldiklerinde sen yine saygıda kusur etme bi süre sonra onlardan çok sana değer vermeye başlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?