Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
5 zeytin
domates
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim ekmek
2 bardak çay

ara
1 mandalina

akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

canım çok beğendim menünü herşeyden az az yemişsin çok sağlıklı ve güzel.

kızlar tekrar selamm menümü yazayımmm yuuh diyorum kendime

sabah
1 poğaça***180 cal.

öğlen

1/2 omlet - sade *** 64 cal.
maydanoz 10 gr.*** 4 cal.
1/2 domates *** 7 cal.
1 salatalık*** 11 cal.
1/2 yemek kaşığı reçel ***35 cal.
4 adet zeytin *** 20 cal.
1 kk beyaz peynir *** 80 cal.
2 dilim kepekli ekmek** 120 cal.
1 bardak süt**124 cal

ara
1/2 ayva*** 28 cal.

akşam
10 adet çiğköfte(((***550 cal.
1/2 poğaça***90 cal.

TOPLAM 1313 cal.

canım aslında çok değil yediklerin yani günlük 1313 cal.fazla değil zaten günlük alman cal. 2000 zayıflamak için 1500 cal almak lazım sen onun da altını alıyorsun gayet normal bence

haklısın canımmmmm ama genelde beylere iş dşüyor maalesef

bak eşin çaba sarfediyor gibi sendee çaba sarf et kaçmaaa kaçarakk hiçbirşeyi halledemezsin canımmAllah yardımcın olsun inş.

o güzel sınırlar koyuyordu.. sonradan aramız açıldıkça nişanlıyken onlarda ilişkimizde yer etmeye başladılar..

ilişkinize şans vermişssinizzzzz tekrar biraraya gelmişssinizzz ne güzelll inş. düzelirr herşeyy geçmişi çok düşünmemeye çalış canım

ayşemmm haklısın canımmmmm eşini kendinden uzaklaştırmasıı aralarındaki uçurumları dahda açarrr en güzelli işve cilve
hehe D (herkeste işe yaramıyor ayrı mevzu)

yaşın küçükk hala istediğini yapabilrisinnn bulunduğun şehirdeee deneyebilirisn şansın canım çalışmak iyi gelir sanada,
eşindeçocuk istiyorsa yapın ama önce ilişkinizi oturtunnnn kuzcum

olay bukadar güzellll özetlenirrrr pisiggg bu önerileri dikkate al canımm

kızlar kızlar kızımı bıcı bıcı yaptırdık..uyudu zzilli..bende mutfaği temizledim..birazdan da temizliğe başlicammm...YARIN ANNEM GELİYOOOOOOOOO..çook mutluyum

Allah kavuştursunn canım ne güzel kaynatırsınız ana kız şimdi ah ah bende isitiyorum:d

1 ARALIK MESAJ SAYISI

aynalar ***34
emidaf ***62
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 15
mihracee ***52
melekaysee *** 19
faTTa83*** 8
elifezgi ***izinli
1.73 ***37
atessu ***izinli
hazos87 ***59
sergungunser***izinli
pisiq***58

ellerine sağlık canımmm
kupayıı kaptırmışımm:))))

keşke bizimkide bıraksa... büyük eltim 12 senelik evli hala onunla uğraşıyo.. belki inanmayanlarda olacak ama bizdede muska vardı... çocuk olmasın diye yaptırmışlar... yazın memleketteyken babamlarla beraber bende hocaya gittim.. cinci hoca dediğimizden... hoca bana yanıma otur seni gösterecem dedi.. bak bu sensin dedi ve elindeki kitabı bi açtı.. ters yatmış siyah bi kurbağa... kocan seni böyle görüyo dedi... gerçektende öyleydi.. hem belimiz hemde dilimiz bağlanmıştı... genelde erkeklerin beli bağlanırya.. ikimizde bağlıydık... önceden bana dokunduğunda etlerim kopuyo zannederdim.. acıdan ölürdüm... offffffffff... vicdanı kararmış evladının mutluluğunu düşünmüyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…