- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.261
canım çok beğendim menünü herşeyden az az yemişsin çok sağlıklı ve güzel.kahvaltı
1 yumurta
2 dilim ekmek
yarıom tatlı kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
1 kupa ıhlamur şekersiz
öğle-ikindi
1 elma
1 mandalina
akşam
3 kaşık makarna
4 kaşık z.yağlı bamya
3 kaşık yogurt
maydonoz,dereotu ve roka
ara
1 kupa ıhlamur
2 adet tahıl bar
bitti..
erken kapattım bugun
afiyet olsun arada degiştir kız
vav güzel menü
ben olsam sabah 1 dilim ekmek
akşamda tahıl barları yemezdim ama senin vermen gereken kilolar az olunca olabilir..
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
5 zeytin
domates
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim ekmek
2 bardak çay
ara
1 mandalina
akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
kızlar tekrar selamm menümü yazayımmm yuuh diyorum kendime
sabah
1 poğaça***180 cal.
öğlen
1/2 omlet - sade *** 64 cal.
maydanoz 10 gr.*** 4 cal.
1/2 domates *** 7 cal.
1 salatalık*** 11 cal.
1/2 yemek kaşığı reçel ***35 cal.
4 adet zeytin *** 20 cal.
1 kk beyaz peynir *** 80 cal.
2 dilim kepekli ekmek** 120 cal.
1 bardak süt**124 cal
ara
1/2 ayva*** 28 cal.
akşam
10 adet çiğköfte(((***550 cal.
1/2 poğaça***90 cal.
TOPLAM 1313 cal.
çizelgemi degiştireyim bakalım...
İlkoşum pisiqin eşi aileyle eşi ayıramıyorsa sınır çizemiyorsa ve tek sorun buysa yardım alarak ailelere karşı nasıl sınır çizilir bunu öğrenecekler eşlerin ikiside sınır koymayı bilirse dışardan kimse hiç bir ilişkiye mudahele edemez.
bak eşin çaba sarfediyor gibi sendee çaba sarf et kaçmaaa kaçarakk hiçbirşeyi halledemezsin canımmAllah yardımcın olsun inş.eşim beni okadar seviyormuşki 5 yıl boyunca aailesiyle mücadele etmiş ve benim yaşımın gelmesini beklemiş... ailesi istemeye istemeye zorla istetti beni.. tabi benim bunlardan hiç haberim yok.. akrabmız ama beni sevdiğinden hiç haberim yoktu.. nişanlılık döneminde eşim ankaradaydı başka şehirdeydi.. araya yalan yanlış bir sürü şeyuydurup soktular.. hatta eşim düğün haftasıdayanamadı pes etti.. düğüne gelmekten vazgeçti... ama ben alttan aldım.. ailem bilmiyordu bu olanları.. düğün oldu kavga etmek için ellerinden geleni yaptılar... ailem benimhatrımiçin sakin kaldı.. 1 ay önce eşim annesiyle telefondaa konuşurken kendi kulaklarıml duydum "biz çokmutluyuz anne bizim bi sorunumuz yok... artık böyle şeylerle uğraşma.. yeniden kötü şeyler yaşamak istemiyoruz" dedi.. annesininvazgeçeceği yok.. benndde en küçük şeyde kocamdan kaçıyorum hatta önceden yatakta yatmıyordum.. kaçıyordum ondan... aslında onun hiç suçu yok.. kendi hayatımı yaşamak istiyorum en güzel yıllarım gözyaşlarıyla geçti.. nişanım kınagecem düğünümhepsinden nefret ettirdiler.. aklıma bile getirmiyorum... ne bileyim işte böyle.
haklısın canımmmmm ama genelde beylere iş dşüyor maalesef
o güzel sınırlar koyuyordu.. sonradan aramız açıldıkça nişanlıyken onlarda ilişkimizde yer etmeye başladılar..
ayşemmm haklısın canımmmmm eşini kendinden uzaklaştırmasıı aralarındaki uçurumları dahda açarrr en güzelli işve cilveo zman kuzum eşini yanına cekeceksin.ona karşı durup onu ailesinin yanına itmeyeceksin..Eğer sen sağlam gidersen küsmezsen cilve yaparsan vs.eşin neden hoşlanıyorsa bunun bir yolunu bulup ilişkini sağlam tutacaksın ailesi istediğini yapsın..kulagınıda kapat biraz kimse değişmez istediğini yapsın onlarda. ay pek karışık yazdım hehehe
ayşemmm haklısın canımmmmm eşini kendinden uzaklaştırmasıı aralarındaki uçurumları dahda açarrr en güzelli işve cilve
heheD (herkeste işe yaramıyor ayrı mevzu)
annemin isteğini kıramadım... benimde çok hayallerim vardı.. okul yeni bitmişti... kpss girmiştim öğretmenlik başvurumu yapmıştım.. başka bi dünya kuucaktım.. annemin halasının oğluydu.. ankarada olacağım için kaynanamın bize etki edemeyeceğinidüşündü.. oysa şimdi telefonla saniyelik uzaklıkta.. annem çoküzülüyo.. kendi ellerimle yaktım seni diye..
işte çocuğu bu yüzden istiyorum. beni yeniden hayata bağlasın diye.. zaten eşimi seviyorum.. aramızzdaki sevgiyi yenilesin istiyorum.. bize geçmişi unutturacak eminim..
::
canımcım bak yazdığın herşeyi okudum...az çok anlıyorum ben de 5 katlı ve her katında da kardeşlerin va kaynananın oturduğu bi yere gelin geldimm...kim duysa ilk etapta inanamadı ben çok özgürlükçü bi insandım..ilk başta yanlış eklide mücadele ettim ve çok yıprandım..sonra bkatım ki olmuyor kimseye ama kimseye sölemeden bi psikoloğa başladım...annem kız kardeşim bile bilmedi...bu arada önemli not sakın ama sakın derdini annenle paylaşma...onlar için daha zro oluyo ilk etapta...psikolog seni o kadar güzel yönlendiriyo ki sen bile farketmiyosun hayatının nasıl değiştiğini..eşinle gitmek zorunda diiilsin ille..ilk önce tek d gidebilirsin...bu işin neresinde olduğunu çözebilirsin en kötü ihtimal..bizler,ailen ne kadar da yönlendirmeye çalışsak bu işin uzmanı olmadığımız için bi yerde takılıp kalabilir olay...ilk önceliğin bu olsun bence...herşeyden ama herşeyden daha önce...sonra 2-3 ay sonra sen bile kendini nasıl koruma altına aldığına,artık olayların seni ve ilişkini eskisi kadar kolay yıpratmadığına şaşıracaksın...hatta bence çocuk olayını bile danışabilirsin psikoloğa...ama kimseyle paylaşmamaya dikkat et bu süreci...eşin bile bilmesin..sendeki değişimi görünce zaten muhakkak soracaktır o zaman sölersin ihtiyaç hissedersen....bu benim nacizane fikrim....inş Rabbim kolaylaştırsın işlerini:))
kızlar kızlar kızımı bıcı bıcı yaptırdık..uyudu zzilli..bende mutfaği temizledim..birazdan da temizliğe başlicammm...YARIN ANNEM GELİYOOOOOOOOO..çook mutluyum
1 ARALIK MESAJ SAYISI
aynalar ***34
emidaf ***62
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 15
mihracee ***52
melekaysee *** 19
faTTa83*** 8
elifezgi ***izinli
1.73 ***37
atessu ***izinli
hazos87 ***59
sergungunser***izinli
pisiq***58
canım benim benim emel diye çok yakın bi arkadaşım var o evliliğinin ilk ayklarında senin yaşadıklarını yaşadı seninkinin dılında kocası onu aldattı hemde 1 aylık evliyken ama hemen hemen aynı ayrılmak istedi günler ce eve gelmedi ama hepsi kayınvalidesi yüzündünden di düşünsene kız evin her köşesinde kuran yazıları büyü muskaları buluyordu..arkadaşım sabretti vaz geçmedi herşeyin kayınvalidesi yüzünden yaşandığını biliyordu kocasından ümidini kesmedi...şimdi çok olmasa da mutlular 5 aylık hamile ve artık kayınvalidesi onlarla uğraşmıyor çünkü kadın eline bişey geçmediğini gördü ve vaz geçti..sende sabret eminim herşey yoluna girecektir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?