Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım eşinden kendini uzak tutma yatakları ayırma
eşin elinden geleni yapıyor ailesinin hatalı olduğunu biliyor
birbirinize destek olun
hiç kimsenin hayatı mükemmel değil malesef eşini seviyorsun oda snei seviyor önemli olan bu

ellerine sğalıkk tekrar almışım kupalarımıı aferin bana:d

ya insanlar bu kadar nasıl kötü kalpli olıuyor anlamıyorum
bir anne kendi çocuğunun mutsuzluğunu nasıl ister

afiyet olsun bukadarcıkmıııı süperisnnn

önceden yatamıyordum ama şimdi çıkamıyorum

ya insanlar bu kadar nasıl kötü kalpli olıuyor anlamıyorum
bir anne kendi çocuğunun mutsuzluğunu nasıl ister

tek düşündüğü insanların onu yüksek görmesi... bizim ortanca elti işi biliyo kaynanayı görünce hemen mutfak tezgahına geçiyo bende salak gibi kalıyordum annesi hakkında hiç birşey demezdim nişanlıyken.. hakan da ailesinin iyi bi halt olduğunu sanıyor... şimdide birşeysöyleyince inanmıyo..

erkekler gelin kaynana birbirini sevmez birbirleri hakkında konuşurlar diye düşünüyor canım

ilişkinize şans vermişssinizzzzz tekrar biraraya gelmişssinizzz ne güzelll inş. düzelirr herşeyy geçmişi çok düşünmemeye çalış canım

büyük hasar aldım atlatmam kolay değil.. elimden geleni yapıyorum.. tek sorun onlar devam ediyorlar bizi huzursuz etmeye

ayşemmm haklısın canımmmmm eşini kendinden uzaklaştırmasıı aralarındaki uçurumları dahda açarrr en güzelli işve cilve
hehe D (herkeste işe yaramıyor ayrı mevzu)

yapıcam kız :)))))))))))))))))

menünü çok merak ediyorum hala gelemedim oraya kadar

yaşın küçükk hala istediğini yapabilrisinnn bulunduğun şehirdeee deneyebilirisn şansın canım çalışmak iyi gelir sanada,
eşindeçocuk istiyorsa yapın ama önce ilişkinizi oturtunnnn kuzcum

evet umudumvar umutluyum ve azimliyim.. en azından ailem arkamda... hergün 2 saat konuşuyorlar aman ben yalnız kalmiiim diye... hakan çok istiyo çocuk o yüzden.. yoksa ilişki kurtarma gibi bi niyetim yok

D haha süpersinn ayy akıllı bıdık buna benze benimde bir olay geçti başımdan ben de sne gibi yaptımm oğlunu sürdüm üstüne hıh ama ynı taktikleee
bende şu evliliğimden birşey öğrendiysem erkeklere kesinlikle annelerin kesmeyeceksinnnnnn olumsu birşey söylemyeceksin kendilierinin görsmeisni sğalayacaksın hakaten çok kıymetleniyorlar ne hikmetse biz kötü düşünen art niyetli onlar iylik yapmış bize yaranamamış oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…