- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.281
eşim beni okadar seviyormuşki 5 yıl boyunca aailesiyle mücadele etmiş ve benim yaşımın gelmesini beklemiş... ailesi istemeye istemeye zorla istetti beni.. tabi benim bunlardan hiç haberim yok.. akrabmız ama beni sevdiğinden hiç haberim yoktu.. nişanlılık döneminde eşim ankaradaydı başka şehirdeydi.. araya yalan yanlış bir sürü şeyuydurup soktular.. hatta eşim düğün haftasıdayanamadı pes etti.. düğüne gelmekten vazgeçti... ama ben alttan aldım.. ailem bilmiyordu bu olanları.. düğün oldu kavga etmek için ellerinden geleni yaptılar... ailem benimhatrımiçin sakin kaldı.. 1 ay önce eşim annesiyle telefondaa konuşurken kendi kulaklarıml duydum "biz çokmutluyuz anne bizim bi sorunumuz yok... artık böyle şeylerle uğraşma.. yeniden kötü şeyler yaşamak istemiyoruz" dedi.. annesininvazgeçeceği yok.. benndde en küçük şeyde kocamdan kaçıyorum hatta önceden yatakta yatmıyordum.. kaçıyordum ondan... aslında onun hiç suçu yok.. kendi hayatımı yaşamak istiyorum en güzel yıllarım gözyaşlarıyla geçti.. nişanım kınagecem düğünümhepsinden nefret ettirdiler.. aklıma bile getirmiyorum... ne bileyim işte böyle.
olay bukadar güzellll özetlenirrrr pisiggg bu önerileri dikkate al canımm
ellerine sğalıkk tekrar almışım kupalarımıı aferin bana:d2 ARALIK MESAJ SAYISI
aynalar ***19
emidaf ***14
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 9
mihracee ***51
melekaysee *** 25
faTTa83*** 6
elifezgi ***izinli
1.73 ***11
atessu ***izinli
hazos87 ***41
sergungunser***izinli
pisiq***22
fatma cezaya kalmışsın
keşke bizimkide bıraksa... büyük eltim 12 senelik evli hala onunla uğraşıyo.. belki inanmayanlarda olacak ama bizdede muska vardı... çocuk olmasın diye yaptırmışlar... yazın memleketteyken babamlarla beraber bende hocaya gittim.. cinci hoca dediğimizden... hoca bana yanıma otur seni gösterecem dedi.. bak bu sensin dedi ve elindeki kitabı bi açtı.. ters yatmış siyah bi kurbağa... kocan seni böyle görüyo dedi... gerçektende öyleydi.. hem belimiz hemde dilimiz bağlanmıştı... genelde erkeklerin beli bağlanırya.. ikimizde bağlıydık... önceden bana dokunduğunda etlerim kopuyo zannederdim.. acıdan ölürdüm... offffffffff... vicdanı kararmış evladının mutluluğunu düşünmüyo...
sirkeli su +form çayı
sabah 3 y.k. acılı domatesli biberli kahvaltılık sos
1 dilim kepek ekmegi
1,5 kk peynir yemiştim..
Ögle (diycem ama şimdi işte)
10 adet acı biber
3 y.k. yogurt
1 dilim kepek ekmegi
tabi erkek bakımı sever
şimdi lahana sarması yapcam.. midesine giden yolu kurcalamam lazım
önceden yatamıyordum ama şimdi çıkamıyorumcanım eşinden kendini uzak tutma yatakları ayırma
eşin elinden geleni yapıyor ailesinin hatalı olduğunu biliyor
birbirinize destek olun
hiç kimsenin hayatı mükemmel değil malesef eşini seviyorsun oda snei seviyor önemli olan bu
ellerine sğalıkk tekrar almışım kupalarımıı aferin bana:d
demek yolları kurcalayacaksın hahaha çok sevdim bu işi güldürdün beni kız Allahta seni güldürsün:
ya insanlar bu kadar nasıl kötü kalpli olıuyor anlamıyorum
bir anne kendi çocuğunun mutsuzluğunu nasıl ister
orası doğruda eş sınır çizmezse kadın beye sınır çizer olur o zaman
tek düşündüğü insanların onu yüksek görmesi... bizim ortanca elti işi biliyo kaynanayı görünce hemen mutfak tezgahına geçiyobende salak gibi kalıyordum annesi hakkında hiç birşey demezdim nişanlıyken.. hakan da ailesinin iyi bi halt olduğunu sanıyor... şimdide birşeysöyleyince inanmıyo..
evde sürekli eşofman giyiyordum annem çok kızdı..
artık elbise giymeye başladım
ilişkinize şans vermişssinizzzzz tekrar biraraya gelmişssinizzz ne güzelll inş. düzelirr herşeyy geçmişi çok düşünmemeye çalış canım
ayşemmm haklısın canımmmmm eşini kendinden uzaklaştırmasıı aralarındaki uçurumları dahda açarrr en güzelli işve cilve
heheD (herkeste işe yaramıyor ayrı mevzu)
menünü çok merak ediyorum hala gelemedim oraya kadarkızlar nasılsınız ben gezdim geldim..yan tarafta bizim sıcak çikolatanın reklamını yapıyolar evde de var yapsam mı ki :)) bgn zaten yediklerimi şok olacaksınızı ama bgnü kapattım akşamı meyveyle geçiştirecem :)))))
yaşın küçükk hala istediğini yapabilrisinnn bulunduğun şehirdeee deneyebilirisn şansın canım çalışmak iyi gelir sanada,
eşindeçocuk istiyorsa yapın ama önce ilişkinizi oturtunnnn kuzcum
sana şunu söliyim sakın ama sakın sende senin alien şöle senin annen böle yapıyo bizi ayarmak istiyo gibi şeyler söleme daha doğru annesinin aleyhine hiç konuşma çünkü o zaman kıymete bindiriyolar sen benim annem hakkında nasıl böle konuşursun diye direk anneleri kıymete biniyor..ben şöle bişey yaşamıştım ilk evlendiğimde kayınvalidem evimize gelip bizim evi toplıyacam bahanesiyle eşyların yerlerini değiştiriyordu bende seslenmiyordum o gittiğinde eski yerlerine koyuyordum sonra sürekli hale gelince bu ben eşime söledim annene rica edermisin eşyaların yerlerini değiştirmesin dedim allah bizim ki bi coştu sanki annesine küfür ettim ne olmuş yapsın hevesleniyor gözüne mi batıyor derken olay büyüdü...sonra kayınvalidem işi abartmaya başladı yatak odamıza dolabimiza girmeye başladı bi gün ben banyodaydım banyodan çıkınca iç çamaşarı çekmecimi bi açtın yerlerinde yoklar ayy arıyorum arıyorum bulamıyorum inanamadım yaa yerlerini değiştirmiş neyse buldum yerlerini eski yerine koydum kendi iç çamaşırlarımı ama eşiminkileri ellemedim :))) eşim akşam işten gelince aynı şeyi yaşadı banyodan sonra kafayı yiycek ama bulamadı bi türlü iççamaşırlarını bana sordu nerde diye bende bilmiyorum annen yatak odasını düzenliyordu bi ara dedim annesini bi aradı bi bağırdı sen ne değiştiriyorsun bizim eşyaların yerini sana ne be ne elliyon bi saattir çamaşır arıyom ben bi daha bizim eşyalarımıza dokun ma dedi o gün bgn dür bana sormadan hiç bişi yapmaz :))) bazı şeylerde özellikle kayınvalide konularında biraz stratejik olman gerekiyor canım :)) bir erkeği kendine çevirmek aslında hiç zor değildir yolunu bilmen lazım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?