- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.321
erkekler gelin kaynana birbirini sevmez birbirleri hakkında konuşurlar diye düşünüyor canım
sönmeye başaldı bend eüzerine kömür ve odun attım boğdum yanmadı tüttü
ama şimdi tutuştu çok güzel yanıyo
canım sölemede zaten ne olursa olsun o onun ailesi atamaz ne yazık ki...geldiklerinde sen yine saygıda kusur etme bi süre sonra onlardan çok sana değer vermeye başlar...
biz ankaradayken sürekli telefonda çocuk yapmadan gelmeyin.. sakın iki kişi gelmeyin... işte çocuk var mı nasıl baskı kuruyo... meğer olmayacağından o kadar eminki.. off bendn uzak olsunlarda bela okumuyom hiç... iyi olsunlar benden uzak olsunlar diyom
D haha süpersinn ayy akıllı bıdık buna benze benimde bir olay geçti başımdan ben de sne gibi yaptımm oğlunu sürdüm üstüne hıh ama ynı taktikleee
bende şu evliliğimden birşey öğrendiysem erkeklere kesinlikle annelerin kesmeyeceksinnnnnn olumsu birşey söylemyeceksin kendilierinin görsmeisni sğalayacaksın hakaten çok kıymetleniyorlar ne hikmetse biz kötü düşünen art niyetli onlar iylik yapmış bize yaranamamış oluyorlar
eşinde mi bu yüzden çok istiyo ailesi baskı yaptığı için mi acaba
üveye etme özünde bulursun; geline etme kızında bulursun diye atasözü var aynı şey kendi kızlarının başına gelmez mi sanıyorlar
kız bizimkinin kzı yok ikiside erkek çocuklarının ama torunlarının hepsi kızçok idtemişte şimdide erkek torun arıyor eltim ikinciyi yaptı oda kız olunca gözler üzerimde valla sen doğur anne biz onu sevelim diyorum ben artık başka yapmam diyorumda kadının aklı çıkıyor :))))
işte o düşünceyi silmek lazım akıllarından canım çünkü bu sefer bi tarafları kalkıyor beni paylaşamıyorlar diye...valla ben hiç kasmam kendimi haa bazen sinirlenirim ama benim ki çok sorunlu bi kayınvalide değil şükür allaha...fakat evliliğimin ilk aylarında eşim fırsat verseydi herşeye tabi kide burnunu sokardı...biraz erkekte bitiyor iş bu konuda ne ben ne de veli aileleri karıştırmadık hiç bi zaman...bazen benim annemde çok kızar eşime ama ben frenlerim onu o benim kocam varsa bi sorunun bana söle ben gerekeni sölerim dedim her zaman eşim de aynısını yaptı...
kız yakarken odunların üzerine sıvıyağ dök... çıtır çıtır yakıyo... kolonya gibi değil.. benzin gibi :)))))))
yok bee aslında kaynanamın ödü kopuyo çocuğm olur diye.. o beni ayırmak için ne iftiralar attı.. ya inanmazsın takıları gizli bozdurmuşuz diye hakana söylemiş..oysa yoköyle birşey..nişanlıyken onların verdiğiharçlığı bile annem evde harçatmazdı bende kontor alırdım..
hakan gerçekten seviyo çocukları.. dışarı çıkınca bütün çocuklara iç geçiriyo.. sevmeye çalışıyo..
inş olur canım
bende oledüşünüyorum..kızdığını çok belli etmemek lazım hatta sevdiğinde seviyeyi düşürmemek lazım..yakınlaşıncada kendilerinde gelme, gitme ,karışma hakkını buluyorlar.Yani biraz kontrollü kurnaz olmak lazım..kızmak zayıflık oluyo biraz ,senin zayıf noktanı bulup ordan vruyolar
kız bizimkinin kzı yok ikiside erkek çocuklarının ama torunlarının hepsi kızçok idtemişte şimdide erkek torun arıyor eltim ikinciyi yaptı oda kız olunca gözler üzerimde valla sen doğur anne biz onu sevelim diyorum ben artık başka yapmam diyorumda kadının aklı çıkıyor :))))
bende oledüşünüyorum..kızdığını çok belli etmemek lazım hatta sevdiğinde seviyeyi düşürmemek lazım..yakınlaşıncada kendilerinde gelme, gitme ,karışma hakkını buluyorlar.Yani biraz kontrollü kurnaz olmak lazım..kızmak zayıflık oluyo biraz ,senin zayıf noktanı bulup ordan vruyolar
kahvaltı
1 yumurta
2 dilim ekmek
yarıom tatlı kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
1 kupa ıhlamur şekersiz
öğle-ikindi
1 elma
1 mandalina
akşam
3 kaşık makarna
4 kaşık z.yağlı bamya
3 kaşık yogurt
maydonoz,dereotu ve roka
ara
1 kupa ıhlamur
2 adet tahıl bar
bitti..
erken kapattım bugun
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
5 zeytin
domates
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim ekmek
2 bardak çay
ara
1 mandalina
akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
kızlar bu kaynana gelin muhabbeti bitmez uzar gider :)))))))))bebemi uyuttum bende uyumaya gidiyorum hepinize iyi geceler
süper süperrrrr bayıldım menüne afiyet olsun canımm
lahanayı çok haşlamışım yaprak sarması yaptımbi senedir ilk defa sarma yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?