Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

erkekler gelin kaynana birbirini sevmez birbirleri hakkında konuşurlar diye düşünüyor canım

işte o düşünceyi silmek lazım akıllarından canım çünkü bu sefer bi tarafları kalkıyor beni paylaşamıyorlar diye...valla ben hiç kasmam kendimi haa bazen sinirlenirim ama benim ki çok sorunlu bi kayınvalide değil şükür allaha...fakat evliliğimin ilk aylarında eşim fırsat verseydi herşeye tabi kide burnunu sokardı...biraz erkekte bitiyor iş bu konuda ne ben ne de veli aileleri karıştırmadık hiç bi zaman...bazen benim annemde çok kızar eşime ama ben frenlerim onu o benim kocam varsa bi sorunun bana söle ben gerekeni sölerim dedim her zaman eşim de aynısını yaptı...

canım sölemede zaten ne olursa olsun o onun ailesi atamaz ne yazık ki...geldiklerinde sen yine saygıda kusur etme bi süre sonra onlardan çok sana değer vermeye başlar...

bende oledüşünüyorum..kızdığını çok belli etmemek lazım hatta sevdiğinde seviyeyi düşürmemek lazım..yakınlaşıncada kendilerinde gelme, gitme ,karışma hakkını buluyorlar.Yani biraz kontrollü kurnaz olmak lazım..kızmak zayıflık oluyo biraz ,senin zayıf noktanı bulup ordan vruyolar

eşinde mi bu yüzden çok istiyo ailesi baskı yaptığı için mi acaba

evet canım aynen öle ben bunnu evliliğim en başında fark edip sorunu dibinden yakaladım..kesinlikle annesiyle ilgili birşeye sinirlendiğimde sölemiyorum..stratejik ve dolaylı yollardan yapıyorum yapacağımı..ama bende şöle bişi var insanların kalbini kırmayı sevmiyorum herşeyi tatlı dille ya da mantıkla çözmeyi seviyorum baktım ki karşıdakiler bundan anlamıyor yüzeysel olup belirli bi şekilde muhattap oluyorum kendimi çekiyorum yani o insandan..çünkü hiç bişeyin keyfimi bozmasına moralimi bozmasına değeceğini düşünmüyorum :))

eşinde mi bu yüzden çok istiyo ailesi baskı yaptığı için mi acaba

yok bee aslında kaynanamın ödü kopuyo çocuğm olur diye.. o beni ayırmak için ne iftiralar attı.. ya inanmazsın takıları gizli bozdurmuşuz diye hakana söylemiş..oysa yoköyle birşey..nişanlıyken onların verdiğiharçlığı bile annem evde harçatmazdı bende kontor alırdım..

hakan gerçekten seviyo çocukları.. dışarı çıkınca bütün çocuklara iç geçiriyo.. sevmeye çalışıyo..

üveye etme özünde bulursun; geline etme kızında bulursun diye atasözü var aynı şey kendi kızlarının başına gelmez mi sanıyorlar

kız bizimkinin kzı yok ikiside erkek çocuklarının ama torunlarının hepsi kız çok idtemişte şimdide erkek torun arıyor eltim ikinciyi yaptı oda kız olunca gözler üzerimde valla sen doğur anne biz onu sevelim diyorum ben artık başka yapmam diyorumda kadının aklı çıkıyor :))))

allah iyiliğini versin

aileleri karıştırmamk lazım ne kadın ne erkek karıştırmayacak

kız yakarken odunların üzerine sıvıyağ dök... çıtır çıtır yakıyo... kolonya gibi değil.. benzin gibi :)))))))

canım bizde bir tutuşturucu var onu döküyoruz

inş olur canım

evet canım sana sonuna kadar katılıyorum ben mesafemi hep korudum ne kadar iyi olsada yeri geldiğinde sana el muamelesi yapabiliyorlar çünkü gerçekten herkes yerini bilip ona göre davranmalı..ben her gün kızımı bırakırım allah razı olsun çok da güzel bakar ama ona bakmasında bile bi sınır koydurturum çünkü kafasına göre büyütme planı gibi bi plan var kendince aklında :))))allahtan veli hiç bişeyine karıştırmmıyor

aman doğur gitsin ikisi bir aradan çıkar

evet canım sana sonuna kadar katılıyorum ben mesafemi hep korudum ne kadar iyi olsada yeri geldiğinde sana el muamelesi yapabiliyorlar çünkü gerçekten herkes yerini bilip ona göre davranmalı..ben her gün kızımı bırakırım allah razı olsun çok da güzel bakar ama ona bakmasında bile bi sınır koydurturum çünkü kafasına göre büyütme planı gibi bi plan var kendince aklında :))))allahtan veli hiç bişeyine karıştırmmıyor

süper süperrrrr bayıldım menüne afiyet olsun canımm

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
5 zeytin
domates
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim ekmek
2 bardak çay

ara
1 mandalina

akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

hayatım afiyet olsunn çok güzell bir menüüü hiçbirşey yokkk toplasan 500 cal bile değilll diolüm benim yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…