- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.381
yatagımı özledimmmmmm.sabah olsa biran öncede evime gitsemmm.....
sanırım herkes çıkmış ben gelene kadar
emoşş avatarın yerimde oynatıyor benihehee
ee bugün spor yapamadım ya bu şekilde artık..
aaaa sigara faslı olmadı bak şimdiiii
sen annesin ama bebiş emziriyorsunnnnnn olmaz olmazzzzz
hımssss yemek yok aralarla geçiştirmişssin sankii sebzee falan olsaa daha hoş olurdu
ama yinede güzel benceee abartı birşeyy yok
ayy napiyim ya içiyorum valla
evet ya çok saçma oldu öğlen makarna yedim diye yemek yemiyim sadece çorba içiyim dedim bu sefer de akşam tutamadı kendimi
emoşum yaa ben sana birşey soracağımmm
hemşiresin yaa belki verebilecğein taktiklerinnn olurrrrrr
biz bebiş istiyoruzzzzz ama ama olmuyorhehe beceremiyoruzz bir bebiş yapmayıı bu konudaa tavsiyelerin varmıdır
emoşş avatarın yerimde oynatıyor benihehee
ama ama annesi o güzel tatlı bebişine nasıl kıyıyorsunn sütünden geçmezmiii sigaranın kötü etkileri(
inş. az içiyorsundurr birkaçtanecikk falan
ama ama annesi o güzel tatlı bebişine nasıl kıyıyorsunn sütünden geçmezmiii sigaranın kötü etkileri(
inş. az içiyorsundurr birkaçtanecikk falan
ya hayatım inan yardımcı olmayı çookkk isterdim..15 dogum servisinde çalıştım.dogum konusunda kendime güvenirim kimseyede laf ettirmem..ama hayatım bu konular genelleme ile olmaz..her insana göre degişen tanı ve tedaviler vardır.herşeyin bir sebebi ve sebebe göre tedavisi..
yani kusura bakma canım..
yani klasik cevap olacak ama hastayı görmem lazım..
şaka bir yana gerçekten öyle hayatım.birçok ciddi tetkikten sonra konulan tanılar bunlar ..
öğlen dahil o ana kadar gayet hoşmuş canımm
olsun yaa arad aolur öyleasıl anneciğin geldiğinde dikkat ett kuzum ah ah anne yemekleriiii biraz tehlikeli oluyorrr şimdi sana süt olsun diyee güzel güzel şeylerde yapar:)
bi kaç tanecik...........
hehe oynuyorum vallaoyna kız oyna
canımmmcanım canımm doktor kontrolüneiym zatennn bir sorun yokmuşşsadece stress sıkıntı yapmayacakmışız kendimizi rahat bırakacakmışız falan fistan dedi dr um, birde şey dedi ben dedi hemen klomen falan veremk istmeiyorum biraz takip edelim 1 senenin dolmasını bekleyelim dedi öylee ağırdan alıyoruz yani ama yine başka bir dr afalanda gitmeyi düşünüyorumm,
sende haklısın fıstıkkk öyle ezber konuşalacak mevzular değillll biliyorumm ne bilim belki taktikler vardır falan
hehe oynuyorum vallahadi sende eşlikk et :)
plates yapmak istedim eşim tv seyrediyorrr olmaz dedi hıhhhh
ay canımmm sigarayı bırakmana çok sevindim isabetli bir karar olmuşşşşşah canım ben 1995 ten beri içiyodum..birara böyle hafta sonu nöbetlerede3 paketi buluyodu..haziran ayında kardeşimin kocası kalpten rahatsızlandı.ameliyat oldu.akcigerlerde kötü..ben ve eşim sırf çevresindekileri ne kadar üzdügünü gördügümüz için bıraktık..
gerçi bana baya bi kiloya maloldu ama olsun onuda vercem inşallahh....
neyseee çok içmenden iyidir:))))bi kaç tanecik...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?