Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ee bugün spor yapamadım ya bu şekilde artık..

emoşum yaa ben sana birşey soracağımmm
hemşiresin yaa belki verebilecğein taktiklerinnn olurrrrrr
biz bebiş istiyoruzzzzz ama ama olmuyor hehe beceremiyoruzz bir bebiş yapmayıı bu konudaa tavsiyelerin varmıdır

evet ya çok saçma oldu öğlen makarna yedim diye yemek yemiyim sadece çorba içiyim dedim bu sefer de akşam tutamadı kendimi

öğlen dahil o ana kadar gayet hoşmuş canımm
olsun yaa arad aolur öyle asıl anneciğin geldiğinde dikkat ett kuzum ah ah anne yemekleriiii biraz tehlikeli oluyorrr şimdi sana süt olsun diyee güzel güzel şeylerde yapar:)

emoşum yaa ben sana birşey soracağımmm
hemşiresin yaa belki verebilecğein taktiklerinnn olurrrrrr
biz bebiş istiyoruzzzzz ama ama olmuyor hehe beceremiyoruzz bir bebiş yapmayıı bu konudaa tavsiyelerin varmıdır

ya hayatım inan yardımcı olmayı çookkk isterdim..15 dogum servisinde çalıştım.dogum konusunda kendime güvenirim kimseyede laf ettirmem..ama hayatım bu konular genelleme ile olmaz..her insana göre degişen tanı ve tedaviler vardır.herşeyin bir sebebi ve sebebe göre tedavisi..
yani kusura bakma canım..
yani klasik cevap olacak ama hastayı görmem lazım..
şaka bir yana gerçekten öyle hayatım.birçok ciddi tetkikten sonra konulan tanılar bunlar ..

ama ama annesi o güzel tatlı bebişine nasıl kıyıyorsunn sütünden geçmezmiii sigaranın kötü etkileri(
inş. az içiyorsundurr birkaçtanecikk falan

ah canım ben 1995 ten beri içiyodum..birara böyle hafta sonu nöbetlerede3 paketi buluyodu..haziran ayında kardeşimin kocası kalpten rahatsızlandı.ameliyat oldu.akcigerlerde kötü..ben ve eşim sırf çevresindekileri ne kadar üzdügünü gördügümüz için bıraktık..
gerçi bana baya bi kiloya maloldu ama olsun onuda vercem inşallahh....

canım canımm doktor kontrolüneiym zatennn bir sorun yokmuşş sadece stress sıkıntı yapmayacakmışız kendimizi rahat bırakacakmışız falan fistan dedi dr um, birde şey dedi ben dedi hemen klomen falan veremk istmeiyorum biraz takip edelim 1 senenin dolmasını bekleyelim dedi öylee ağırdan alıyoruz yani ama yine başka bir dr afalanda gitmeyi düşünüyorumm,

sende haklısın fıstıkkk öyle ezber konuşalacak mevzular değillll biliyorumm ne bilim belki taktikler vardır falan

ay evet ya yaptırmıcam bişey zaten ona yoksa yapar ben yerim hgehehe

bi kaç tanecik...........

ben 2 defa sezeryan oldum sezeryana girmeden içipte girdim.hastaneden eve taburcu olunca başladım.sütüm olmadı benim..emziremedim..
sonra bırakmayı düşünmemiştim.hamileyken bile bırakmadım diye vijdan azabı çekiyodum.
sonra ben ölünce çocuklarımın ne olacagını uzun uzun düşündüm........

canımmm

hehe oynuyorum valla hadi sende eşlikk et :)
plates yapmak istedim eşim tv seyrediyorrr olmaz dedi hıhhhh

niye dikkatimi dagılıyomuşşşşşşşş

ay canımmm sigarayı bırakmana çok sevindim isabetli bir karar olmuşşşşş
kilolarıda veriyorsun maşallah takılmaaa onaaa lütfennnn çok güzel gidiyorsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…