- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.421
dimii:))) hehee aman aman muhabetli olsunlarr inş.
şekerler bende çıkıyorummmm seviyorum hepinizzz ii gecelerrrrrrrr
ben niyetlenecğeim inş. yarına oruç tutacak gibiyim yemeden yatsam dayanaiblirmiyimkii
allah kabul etsin şimdiden ..dayanırsın canımya..günler kısa ya....biraz ye yat.ben yumurta yedim ramazanlıkta..
ben 2 defa sezeryan oldum sezeryana girmeden içipte girdim.hastaneden eve taburcu olunca başladım.sütüm olmadı benim..emziremedim..
sonra bırakmayı düşünmemiştim.hamileyken bile bırakmadım diye vijdan azabı çekiyodum.
sonra ben ölünce çocuklarımın ne olacagını uzun uzun düşündüm........
hehe sence seni dinleyecekmi:)))))) benceee sana iş yaptırmayacak kiki
bizimki akşam alışverişe gitmişti.. 11 gibi geldi.. bende çay yaptım bide tatlı hazırladım çayı salona götürdüm.. hakanıbekliyom yok gelmiyo.. benimde uykum geldi...yatak odasına gidiyordumki bi balık kokusu evi sarmış.. mutfakta hamsi tava yapmış:))))))))) bende hiç oralı olmadan yatağı açtım pijamalarımı giyerken odaya geldi.. gelirken çayı getir dedi.. oysaki bana hiç tenezzül etmez kendi işini kendi görür... yok baktımki bana yeşil ışık yaktı... bende giydim pijamamı aldım çayı götürdüm.. koltuğa oturdum baktım yemiyo... bende "ben aslında uyuyucaktım " dedim... o da "biliyorum dedi... baktım bana çatal uzattı... e bende oturdum hamsi tava yedim bu saatte:))))))) bide üstüne 3 çatal kabak tatlısı yedim... iş başka aşk başka arkadaş... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hamileyken ben kendiliğimden bıraktım ama doğum yaptıktan sonra 1 fırt 2 fırt derken başladım geri..
iyiy alisverisler size bizzde simdi cikacagiz alsiverise malum pazar dinlenme arti alisveris gunleri oluyor:)))buarada kendi diyet gunlugmu actim diyette 2. gunum.deneyimleri okumak gercekten cok zevkli herkese iyi pazarlar.topigimin adi diyet gunlugumkızlar günaydın ben bgn kızımla alışveriş merkezine gitcem :))) dün bi çizme beğendim de gidip onu alacamkızımada deterjan alacam hehehee
hamileyken ben kendiliğimden bıraktım ama doğum yaptıktan sonra 1 fırt 2 fırt derken başladım geri..
gözün aydın canıımmayy dinletcem valla...o bebişe baksın yeter bana..bende nefes alayım..bugun 4.20 de uyudu..çok fenayım sarhoş gibiyim şu an...gelmek üzere anniş..eşim almaya gitti
oo size iyi gezmeler..kızlar günaydın ben bgn kızımla alışveriş merkezine gitcem :))) dün bi çizme beğendim de gidip onu alacamkızımada deterjan alacam hehehee
hayırlı olsun ugrarım inşallahhh.kilolarını saglıkla verirsin inşallahhiyiy alisverisler size bizzde simdi cikacagiz alsiverise malum pazar dinlenme arti alisveris gunleri oluyor:)))buarada kendi diyet gunlugmu actim diyette 2. gunum.deneyimleri okumak gercekten cok zevkli herkese iyi pazarlar.topigimin adi diyet gunlugum
iyiy alisverisler size bizzde simdi cikacagiz alsiverise malum pazar dinlenme arti alisveris gunleri oluyor:)))buarada kendi diyet gunlugmu actim diyette 2. gunum.deneyimleri okumak gercekten cok zevkli herkese iyi pazarlar.topigimin adi diyet gunlugum
günaydın canım.....napıon?ne zaman bitiyo nöbetin şeker?ben de erken kalktım hem sayım yapiim hem de geçmiş yapiim die:))bu hafta talihli benim de :))
günaydın canım.....napıon?ne zaman bitiyo nöbetin şeker?ben de erken kalktım hem sayım yapiim hem de geçmiş yapiim die:))bu hafta talihli benim de :))
canım senin işin psikologluk ve evlilik psikologuna gitmen lazım...psikiyatrist ilaç tevadisi ile çözüyo herşeyi...o şu an için gerek yok..önce ilaçsız ne yapılabilir ona bakmalı...çözümsüz kalınca zaten psikolog seni yönlendircek....amin canım sağol.. pazartesi günü gideyim ama aile psikiyatristine mi yoksa kişisel olarak psikoloğa mı gideyim önce..
canım kalori açısından sorun yok listede...fakat bizim sıkıntımız işlenmiş ve vücudun metabolizmanın yediğimiz gıdaları tanıyamaması...metabolizma en az işlenmiş hali ile tanıyor gıdaları...ve biz az kalorili fakat işlenmiş tükettiğimizde de metabolizma gıdadan aldığı yağ oranını arttırıyo yüzde olarak..bunu geçen bi dietisyenden duydum çok aklıma yattı...dio ki 1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği ile 3-4 dilim kızarmış patates kalori olarak aynı fakat tam tahıllıyı yediimizde (tam hatırlamıyorum ama) yüzde sekseni vücuda yararlı gıda olarak algılanırken patates kızartmasını yediğimizde yüzde onu ancak faydalı oalrak görünüyo...diğer kalan yüzdeleri ise vücut tanımlayamadığı için direk yağ depolarına gönderiyo...işte bu yüzden kalori sayımı faydalı olsada kas-yağ yüzdesi açısından genelde çok başarılı bi diet olamiyo didiydi..ben de bi ara kalori sayımı yapıyodum ama hakikaten yağ yüzdesinde çok etkili olmuyo malesef...tek çaremiz az işlenmiş gıda tüketmek zannımca..ama yine de sen bilirsin...ben yapıyomuyum o da ayrı mevzukızlar tekrar selamm menümü yazayımmm yuuh diyorum kendime
sabah
1 poğaça***180 cal.
öğlen
1/2 omlet - sade *** 64 cal.
maydanoz 10 gr.*** 4 cal.
1/2 domates *** 7 cal.
1 salatalık*** 11 cal.
1/2 yemek kaşığı reçel ***35 cal.
4 adet zeytin *** 20 cal.
1 kk beyaz peynir *** 80 cal.
2 dilim kepekli ekmek** 120 cal.
1 bardak süt**124 cal
ara
1/2 ayva*** 28 cal.
akşam
10 adet çiğköfte(((***550 cal.
1/2 poğaça***90 cal.
TOPLAM 1313 cal.
günaydınnnnnn
9 dabitiyo canımm az kaldı
bende diger listeyi yapmıştım dünn..
yaaa adımı unuttunuz sanırım ben saliha :))))))))))))
:103:haklısın güya sadelik severler bakımlı oluncada gözlerini alamıyorlar
tek düşündüğü insanların onu yüksek görmesi... bizim ortanca elti işi biliyo kaynanayı görünce hemen mutfak tezgahına geçiyobende salak gibi kalıyordum annesi hakkında hiç birşey demezdim nişanlıyken.. hakan da ailesinin iyi bi halt olduğunu sanıyor... şimdide birşeysöyleyince inanmıyo..
evet umudumvar umutluyum ve azimliyim.. en azından ailem arkamda... hergün 2 saat konuşuyorlar aman ben yalnız kalmiiim diye... hakan çok istiyo çocuk o yüzden.. yoksa ilişki kurtarma gibi bi niyetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?