Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şekerler bende çıkıyorummmm seviyorum hepinizzz ii gecelerrrrrrrr
ben niyetlenecğeim inş. yarına oruç tutacak gibiyim yemeden yatsam dayanaiblirmiyimkii

şekerler bende çıkıyorummmm seviyorum hepinizzz ii gecelerrrrrrrr
ben niyetlenecğeim inş. yarına oruç tutacak gibiyim yemeden yatsam dayanaiblirmiyimkii

allah kabul etsin şimdiden ..dayanırsın canımya..günler kısa ya....biraz ye yat.ben yumurta yedim ramazanlıkta..

allah kabul etsin şimdiden ..dayanırsın canımya..günler kısa ya....biraz ye yat.ben yumurta yedim ramazanlıkta..

canım benim teşekkür ederimmmmm bakalımm inş. dayanırım çok zor geliyorrrrrrrr yumurta falan:))

Arkadaşlar bu arada muahrrem ayınız mübarek olsunn
kısa bir bilgi paylaşıyorum inş. nasiplenirizzz
Peygamberimiz Muharrem ayında tutulan orucun fazileti hakkında şöyle buyurmuşlardır: “Ramazan ayından sonra en çok sevabı olan oruç, Muharrem ayında tutulan oruçtur.” buyurmuşlardır. Muharremin onuncu günü oruç tutmak isteyen bir gün önce başlasın yani Muharrem ayının 9. ve 10.günleri tutsun ya da muharrem ayının 10. ve 11.günleri tutsun veya Muharrem ayının 9.10. ve 11. günleri tutsun.Rasulullah Efendimize: Farz yazılmış namazlardan sonra hangi namaz en faziletlidir ve Ramazandan sonra en faziletli olan oruç hangisidir? Diye sorulunca, Allah Rasulü: “Farz yazılmış namazlardan sonra en faziletli namaz gece ortasında kılınan gece namazıdır. Ramazan ayında tutulan oruçtan sonra en faziletli oruç ise Allah’ın ayı olan Muharrem ayında tutulan oruçtur.” (2) buyurmuşlardır. Diğer bir hadis-i şeriflerinde ise Peygamberimiz: “Muharrem ayında, bir gün oruç tutana, bu güne karşılık otuz gün oruç sevabı yazılır.”buyurmaktadırlar.
bu arada 9.10.ve 11 günler pazar pazartesi ve salıya denk geliyormuş

Son düzenleme:

hamileyken ben kendiliğimden bıraktım ama doğum yaptıktan sonra 1 fırt 2 fırt derken başladım geri..

hahahahha bencede yaaaa herşey başka di mi ama

kızlar günaydın ben bgn kızımla alışveriş merkezine gitcem :))) dün bi çizme beğendim de gidip onu alacam kızımada deterjan alacam hehehee

kızlar günaydın ben bgn kızımla alışveriş merkezine gitcem :))) dün bi çizme beğendim de gidip onu alacam kızımada deterjan alacam hehehee
iyiy alisverisler size bizzde simdi cikacagiz alsiverise malum pazar dinlenme arti alisveris gunleri oluyor:)))buarada kendi diyet gunlugmu actim diyette 2. gunum.deneyimleri okumak gercekten cok zevkli herkese iyi pazarlar.topigimin adi diyet gunlugum

hamileyken ben kendiliğimden bıraktım ama doğum yaptıktan sonra 1 fırt 2 fırt derken başladım geri..
bence en kısa zaman da bırak hayatım ..

ayy dinletcem valla...o bebişe baksın yeter bana..bende nefes alayım..bugun 4.20 de uyudu..çok fenayım sarhoş gibiyim şu an...gelmek üzere anniş..eşim almaya gitti
gözün aydın canıımm

oo size iyi gezmeler..

hayırlı olsun ugrarım inşallahhh.kilolarını saglıkla verirsin inşallahh

oh oh hanımlar dün temizlikleri yaptılar bugün alış-veriş..
ben daha eve gidemedimm..
yatagımı özledimmmmmm

günaydın canım.....napıon?ne zaman bitiyo nöbetin şeker?ben de erken kalktım hem sayım yapiim hem de geçmiş yapiim die:))bu hafta talihli benim de :))

amin canım sağol.. pazartesi günü gideyim ama aile psikiyatristine mi yoksa kişisel olarak psikoloğa mı gideyim önce..
canım senin işin psikologluk ve evlilik psikologuna gitmen lazım...psikiyatrist ilaç tevadisi ile çözüyo herşeyi...o şu an için gerek yok..önce ilaçsız ne yapılabilir ona bakmalı...çözümsüz kalınca zaten psikolog seni yönlendircek....
canım kalori açısından sorun yok listede...fakat bizim sıkıntımız işlenmiş ve vücudun metabolizmanın yediğimiz gıdaları tanıyamaması...metabolizma en az işlenmiş hali ile tanıyor gıdaları...ve biz az kalorili fakat işlenmiş tükettiğimizde de metabolizma gıdadan aldığı yağ oranını arttırıyo yüzde olarak..bunu geçen bi dietisyenden duydum çok aklıma yattı...dio ki 1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği ile 3-4 dilim kızarmış patates kalori olarak aynı fakat tam tahıllıyı yediimizde (tam hatırlamıyorum ama) yüzde sekseni vücuda yararlı gıda olarak algılanırken patates kızartmasını yediğimizde yüzde onu ancak faydalı oalrak görünüyo...diğer kalan yüzdeleri ise vücut tanımlayamadığı için direk yağ depolarına gönderiyo...işte bu yüzden kalori sayımı faydalı olsada kas-yağ yüzdesi açısından genelde çok başarılı bi diet olamiyo didiydi..ben de bi ara kalori sayımı yapıyodum ama hakikaten yağ yüzdesinde çok etkili olmuyo malesef...tek çaremiz az işlenmiş gıda tüketmek zannımca..ama yine de sen bilirsin...ben yapıyomuyum o da ayrı mevzu((ama artık yoğunluk süreci değişti inş....ona da başlıycam:))
günaydınnnnnn
9 dabitiyo canımm az kaldı

bende diger listeyi yapmıştım dünn..

hadi bakalım...git de bi güzel uyu
evet bu listeyi hergün yapıp saymak da ayrı bi güzellik

yaaa adımı unuttunuz sanırım ben saliha :))))))))))))

:103:haklısın güya sadelik severler bakımlı oluncada gözlerini alamıyorlar

evet umudumvar umutluyum ve azimliyim.. en azından ailem arkamda... hergün 2 saat konuşuyorlar aman ben yalnız kalmiiim diye... hakan çok istiyo çocuk o yüzden.. yoksa ilişki kurtarma gibi bi niyetim yok

yavru kuşummm ama pisikde çok yakışıyo o şirin tavşanı görünce beeee:))
yok bacım ne sadeliği...laf o laf...tabi ki yataktan kalkınca doğla hali güzel bi bayan görmek istiyo ilk erkekler..amma velakin evde muhakkak hafif makyaj ve takı kullanıyorum dikkat çekmek için emin ol acayip işe yarii:))hele ki ona önemli bişey diceksem:))
canım dediğim gibi eşin çok farkedemiyosa aile olduğunuzu sen hiç kimseye hatta kendi öz ailene bile psikolog meselesini sölemeden git mukakak...neden kimseye söleme diorum eşin duyarsa ailesini duyma ihtimali çok yüksek.karşı ailede duyarsa bu acayip bi koz olur onlar için..kenbdi ailen duyarsa iice mahvolurlar..çünkü bizim toplumda psikolog kaygısı malesef yenilemedi..kendi ailemden biliyorum:))çok üzülüyolar ahh benim kızım psikoloğa kadar düştü:))sanki kötü yola düştük die dalgasını geçtik hatta:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…