- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.401
ay canımmm sigarayı bırakmana çok sevindim isabetli bir karar olmuşşşşş
kilolarıda veriyorsun maşallah takılmaaa onaaa lütfennnn çok güzel gidiyorsunnnnn
ay evet ya yaptırmıcam bişey zaten ona yoksa yapar ben yerim hgehehe
yokk ondan diil şeker cd takınca tv izleyemeyecek dvd ye takıcam cd yidecanımmm
niye dikkatimi dagılıyomuşşşşşşşş
bizimki akşam alışverişe gitmişti.. 11 gibi geldi.. bende çay yaptım bide tatlı hazırladım çayı salona götürdüm.. hakanıbekliyom yok gelmiyo.. benimde uykum geldi...yatak odasına gidiyordumki bi balık kokusu evi sarmış.. mutfakta hamsi tava yapmış:))))))))) bende hiç oralı olmadan yatağı açtım pijamalarımı giyerken odaya geldi.. gelirken çayı getir dedi.. oysaki bana hiç tenezzül etmez kendi işini kendi görür... yok baktımki bana yeşil ışık yaktı... bende giydim pijamamı aldım çayı götürdüm.. koltuğa oturdum baktım yemiyo... bende "ben aslında uyuyucaktım " dedim... o da "biliyorum dedi... baktım bana çatal uzattı... e bende oturdum hamsi tava yedim bu saatte:))))))) bide üstüne 3 çatal kabak tatlısı yedim... iş başka aşk başka arkadaş... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
vavvvv yarasın canımmmmbizimki akşam alışverişe gitmişti.. 11 gibi geldi.. bende çay yaptım bide tatlı hazırladım çayı salona götürdüm.. hakanıbekliyom yok gelmiyo.. benimde uykum geldi...yatak odasına gidiyordumki bi balık kokusu evi sarmış.. mutfakta hamsi tava yapmış:))))))))) bende hiç oralı olmadan yatağı açtım pijamalarımı giyerken odaya geldi.. gelirken çayı getir dedi.. oysaki bana hiç tenezzül etmez kendi işini kendi görür... yok baktımki bana yeşil ışık yaktı... bende giydim pijamamı aldım çayı götürdüm.. koltuğa oturdum baktım yemiyo... bende "ben aslında uyuyucaktım " dedim... o da "biliyorum dedi... baktım bana çatal uzattı... e bende oturdum hamsi tava yedim bu saatte:))))))) bide üstüne 3 çatal kabak tatlısı yedim... iş başka aşk başka arkadaş... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
puhahahahahah :)) yediklerinide eritmişsindir bir güzelll:))) afiyet olsun
vavvvv yarasın canımmmm
garanti ..zaten eritmek için yapmıştır........
...............hareketleri diycem yaaaa
puhahahahahah :)) yediklerinide eritmişsindir bir güzelll:))) afiyet olsun
sizi seviyorum........ sabaha kadar bekliyemedim şimdi yazayım dedim
hehehehe :)) bencedeeevavvvv yarasın canımmmm
garanti ..zaten eritmek için yapmıştır........
...............hareketleri diycem yaaaa
sizi seviyorum........ sabaha kadar bekliyemedim şimdi yazayım dedim
canım çok mutlu oldum ...inan ki...
allah mutlulugunuzu bozması..hadi çık burdan kocanın yanına canım ..güzelce sarıl yat...........
hehehehe :)) bencedeee
dur bakim kaç kalori yakmış
kızz 30 dk lık yaramazlık 45 cal yakıyor sadece pehh balıklar erimemiştir daha
ah canım emrin olurii geceler canlarım öpüyorum sizi ii geceler
hehehehe :)) bencedeee
dur bakim kaç kalori yakmış
kızz 30 dk lık yaramazlık 45 cal yakıyor sadece pehh balıklar erimemiştir daha
canım canım bizde seni seviyoruzzzzz gerçekten mutlu olduk barıştığınaaaaaaaa
allah daim etsin inş.
ah canım emrin olurii geceler canlarım öpüyorum sizi ii geceler
sanada iyi geceler canım en kötü gecen böyle olsun....
sabaha daha çok var güzelim..gece uzun olacak ...........
dimii:))) hehee aman aman muhabetli olsunlarr inş.sabaha daha çok var güzelim..gece uzun olacak ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?