Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla süper süper aşure olayı elime sağlıkkkk
ay ay birde özendiriyor bakk yapan var yapamayan varrrDD hehe
ellerine sağlık hayatım oy oy kimse aşure getirmedi daha bana yaaa
dün saat 10 gibi kapım çaldı gerçii ama uyuyordum açmadım sanırım aşureyi teptim

ne fesatım yaaa puhahahah:)))))))
heee hee heee bne deee benddeeee:))

canım ALlah kabul etsin benim oruç yandı kırmızı bayraklaneyse artık..hakikaten geçen güna ynısı bana oldu nerdeyse 7-8 saat anca oruçlu ve ayakta duruyoz normal zamanda öğle yemeğini atlayıp akşam yemek giib bişey sanki kışın oruç tutmak:)))bugün de tuttun mu bu arada?

amin teşekkür ederim canım,sağlık olsun oda Allahtan şekerimmmmm, kırmızı misafirleirn gidince tutarsın sedne:))))))),hakikaten dediğin gibi sana katılıyorum :))) bu arada tutuyorum canım inş. yarında tutacağım ama kabul olurmu bilmem

Son düzenleme:
:)) cumayaa daa güzelllll olacak ben eminim.
ayy ben 5 yıllık evliyim hiç yapmadım daha bamye saolsun kayınvalidem yapıncaa davet eder orada yerizzD
heee bizde de yasaklı listesinde 3B var...bamya,barbunya,bezelye:))))eşim hayatta ağzına koymuyo:)))
ayy şekerr snein kurabiyeni götürdüm 2tane üstünede ağaç kavunu yiyiorumD
greyfutun irisi birşey buyur gel birlikte yiyelim
yaaa rkidişler emin olun ayşenin sitesi çok güzeldir ama bende yapıp yerim die yanaşmıyorum..kusuruma bakma ayşem daha hiç açmadım sayfayı valla ne yalan diim ki((
günaydın günaydın günaydın :)) herkese bol sporlu az yemeli ve huzurlu haftalar diliyorum arkadaşlar :)))

bi EBRU gördüm sanki :))yaf yeterki yan etkisi bitek bu olsun acayip verdiriyo herhal di mi?

bugun öğlene kadar cok musaitim hadi gelin muhabbet edelimm
eee nereee gittin peki şimdi?

Olur inş..neden olmasın.....bitirdim sonunda geçmişi..bi de sayım yapiim arada senle muhabbet ederken...sen ne alemdesin?işler nasıl?

ay çok hoşssunnn 3 B demek :))) süpermiş bu hahahaha
güzel şeyler paylaşıyor ayşee ama yapmak lazım üfss ben zaten pisboğazın tekiyimmm az kavramı bende yeni oturmaya başladı yapıncada yiyiorumy aa aofss

sorma şeker benim herif bu konuda o kadar sorunlu ki daha ilk görüşmemizde söledi bunları sevmiyom yemiyorum haberiniz olsun...düşün daha ilk defa tanışıyorz:)))
al benden de o kadar tencere dibini yalamadan doymam lafı bana has sanırım:)))yaaa bi şey pişirince ya dağıtıcam ya yiycem yoksa gidip gelip ayakta atıyorum ağzıma butür şeylerde:))

Olur inş..neden olmasın.....bitirdim sonunda geçmişi..bi de sayım yapiim arada senle muhabbet ederken...sen ne alemdesin?işler nasıl?

:))) hafta sonu sayımın kolay olecekkkkkkkkkkkkk:)) pek giren olmadı şekerim.
ben iyiyim baş ağrımı saymazsak iyiyim işe adapte olamıyorum yatsam uyusam gözüm yasıktaa valla
sen nasılsın bakim misafir ağırlama fasılları bittimi şekerim

yuuhh ayni bunu bare sen yazma beeeee...dünün sayımını yapıyorum bil bakalım kaç tane mesajın varrr 65!!!!!!
grçmiş olsunnn cnaım baş ağrın kronik mi yoksa özel bi durum mu?

enişteye bakk :)) garantici adam ilkk görüşemede söylüyor yaa hehe:)
beylerrr ot sevmiyor genelde benim eşimdee sevmezzz ama ben zorla yediriyorum hergün et yapmsam yerrrniye yaptında demezzzzz:)

zaten boğazımıza hakim olabilsek burada olmazdık(((
D aklıma bir şey geldi karşı komşumla kapıd akarşılatık dünnn süt alırkennn esma abla dedim benim servisi tabağım sendeydiii sanırım onu rica edebilirmiyim düşündü falan dedim kırıldıysaa canın sağolsunn problem değil dedim yok yok dolapta biryerdeydi bakim dedi tamam dedim en az 1 sene oldu vereli eşim diyorki resmen istedin kadından diyor nryapim dedimy aaa ofssss getirseydi, akşam saat 8 gibi kapı çaldı tabağım geldi içi poğaçalar pastalarla dolu şekilde eşim valla ilkoş korkulur senden resmen kadına iş çıkardın diyorD birde güzel yedik ama üzüldüm

yuuhh ayni bunu bare sen yazma beeeee...dünün sayımını yapıyorum bil bakalım kaç tane mesajın varrr 65!!!!!!
grçmiş olsunnn cnaım baş ağrın kronik mi yoksa özel bi durum mu?

kızzz eminmisin 65 tane olduğunaaa puhahaha hiç farkında diiilim okadar paylaşmıyım yok yok okadar diildiraşmışım kendimi hahaha
dün sabah 10 uyandım banyo yaptım bornozlaa baş havlusuyla girdim yatağa uyudum 2-3 saat oradan kaptım sanırımm kendi elimle yaptım

heee yaa bizimki garanticidir hemde nasıl:)))
ee benimde epey tabak çanak var komşularda bu akam bi dolanıyım bakiim taktiği kaptım nasılsa:)))
hemde hiç olmdığım kadar her 10da bir yuh çektim toplam 6 tane çektim:)))
evet yaaa bende havluyla yatınca oluyo...neyse dikkat et kendini sıcak tutmaya çalış bügün..geçer inş...evde olsan tülbentle başını sıktır dicem ma işte olmaz zannımca:)))

Son düzenleme:

dolan dolan:)))))dolu dolu geliyor tabak:))
haha hak emtişim yuhu DDD
büroda tülbent bağlıyormuşum aralararda patates sıkıştırıyormuşum hahaha :) ay düşünemiyorum kendimi öylee:)

4 ARALIK MESAJ SAYISI

aynalar ***17
emidaf ***6
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 14
mihracee ***65
melekaysee ***14
faTTa83*** 9
elifezgi ***izinli
1.73 ***34
atessu ***izinli
hazos87 ***11
sergungunser***izinli
pisiq***14

dolan dolan:)))))dolu dolu geliyor tabak:))
haha hak emtişim yuhu DDD
büroda tülbent bağlıyormuşum aralararda patates sıkıştırıyormuşum hahaha :) ay düşünemiyorum kendimi öylee:)
diosunn:))neyse bi dolanım ama bacnım benim komşular pek bi pişkin benden bi şey istemeseler çok ii:))
süperr olurmuş yaaa müşteri gelince surat aynı bu olur sanırım

canım bana müsade olar mı yine uğrarım artık accık pazartesi yoğunluğuna başlıyım:)))öptüm seni...sıcak tut kendini.ii gelio baş ağrısına:)))

tabağın 1 sene beklediğine değmiş

4 ARALIK MESAJ SAYISI

aynalar ***17
emidaf ***6
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 14
mihracee ***65
melekaysee ***14
faTTa83*** 9
elifezgi ***izinli
1.73 ***34
atessu ***izinli
hazos87 ***11
sergungunser***izinli
pisiq***14
D yaws kendi kendi kendimemi yazmışım DD alala hehe ellerine sağlık canım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…